ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چندتا سوال برای یک پروژه(خیلی خیلی فوری)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام.برای سرهم کردن یه پروژه چندتا سوال دارم.آیا میشه دو تایمر کانتر(0 و ۲)همزمان از یه کلاک خارجی فرمان بگیرند؟چطوری میشه تایمر رو کاری کرد که با یک صدم ثانیه سر ریز بشه؟یه نمونه برنامه به زبان بیسیک یا حداقل یه راهنمای برای برنامه نوشتن با صفحه کلید مرکب می کنید؟با تشکر از جواب دوستان.
نقل قول: .برای سرهم کردن یه پروژه چندتا سوال دارم.آیا میشه دو تایمر کانتر(0 و ۲)همزمان از یه کلاک خارجی فرمان بگیرند؟
از يه كلاك خارجي فرمان چي رو بگيرن ؟ فرمان شروع به شمارش براي ساختن يك زمان ؟

نقل قول: چطوری میشه تایمر رو کاری کرد که با یک صدم ثانیه سر ریز بشه؟
وقتي فركانس كاري رو مشخص كرديد و يه prescale براش در نظر گرفتيد با يه سري محاسبات سر انگشتي مقدار اوليه ي تايمر رو تهيين مي كنيد كه بجاي اينكه از 0 شروع به شمارش كنه تا زمان سرريز شدنش ، مثلا از 16 شروع به شمارش كنه ...
هر دفعه هم كه سرريز مي شه دباره بايد مقدار اوليه اش رو بهش بدي ...

نقل قول: صفحه کلید مرکب
؟!!

برنامه رو با يه سرچ تو فروم يا نت يا كتاب به راحتي مي تونيد پيدا كنيد ...

موفق باشيد.
منظورم کریستالی که به ‏TOSC1,2‎‏ وصل میشه.روش صدم ثانیه که گفتی دقیق هست؟
نقل قول: منظورم کریستالی که به ‏TOSC1,2‎‏ وصل میشه.روش صدم ثانیه که گفتی دقیق هست؟
كريستالي رو كه شما بين اين 2 پايه قرار مي ديد ، براي كل سيستم شما در نظر گرفته مي شه ...
يه امر بديهي هست.

روشي رو كه گفتم يه روش كلي هست و به اين مقصود ازش استفاده مي شه ...
براي كارايي هم در اين سطح ها كه ماها استفاده مي كنيم ، دقتش كافيه ...
با سلام دوباره و یه سوال دیگه.
دو میکرو میتونن با یه کریستال خارجی کار کنن؟
مگه قحطي كريستال اومده ؟؟!! Biggrin

كريستال بخشي از مداري هست كه ادامه اش در ميكرو هست و مجموعه ي اين مدار موجب نوسان مي شه ...
امتحان نكردم و جايي هم نديدم. اما بعيد مي دونم جواب بدهه ، يا اگر جواب بدهه تثبيت يه كريستال براي يك ميكرو رو ندارهه ...

اگر كسي امتحان كرد خبرش رو بده !! :d
نه دوست عزیز،قعطی نیومده اما من ساکن فارس هستم و برای قطعه گرفتن باید برم شیراز و بیام.کریستال هم کم دارم و میترسم برای کار های بعدی کم بیاد.برای چندتا کریستال هم نمی تونم برم شیراز و بیام.اما اگه کسی امتهان کرده بگه.