۰۱-تير-۱۳۹۱, ۲۰:۱۷:۵۵
۰۱-تير-۱۳۹۱, ۲۲:۰۳:۲۶
يه هدر بورد آماده بگير ( eca دارهه )
+ يك كتاب.
تمام.
+ يك كتاب.
تمام.
۰۱-تير-۱۳۹۱, ۲۲:۲۰:۰۹
چه کتابی؟از کجا؟
۰۱-تير-۱۳۹۱, ۲۳:۱۶:۵۸
3 تا كتاب فكر نكنم بيشتر باشه.
من اون كتابي رو گرفتم كه از كامپايلر IAR استفاده كرده و براي سري at91sam7s هست. خيلي چيزا گفته و خيلي چيزا هم نگفته !
اما در كل ازش راضي ام.براي شروع مناسبه ...
يه سري ميكروهاي nxp هم هست . اول بايد ببينيد از كدوم سري مي خوايد استفاده كنيد.(تحقيق)
كتاب ها رو هم كتاب فروشيها دارن ديگه ...
من اون كتابي رو گرفتم كه از كامپايلر IAR استفاده كرده و براي سري at91sam7s هست. خيلي چيزا گفته و خيلي چيزا هم نگفته !
اما در كل ازش راضي ام.براي شروع مناسبه ...
يه سري ميكروهاي nxp هم هست . اول بايد ببينيد از كدوم سري مي خوايد استفاده كنيد.(تحقيق)
كتاب ها رو هم كتاب فروشيها دارن ديگه ...
۰۳-تير-۱۳۹۱, ۲۲:۱۲:۴۵
خوب ما توی یه منطقه ای هستیم که خیلی خیلی کم یا شاید اصلا از اینجور کتابا پیدا نشه!!!
۰۴-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۲۲:۲۶
خوب اين طبيعيه ...
مخصوصا براي شهرستاني ها ...
پس از منطقه اي بگيريد كه اينجور كتاب ها رو دارهه. ( فوق اش در مركز استان 99% پيدا مي شه )
خريد اينترنتي هم بايد داشته باشن ، حتي همين فروشگاه هاي قطعات الكترونيكي هم تك و توك كتاب هايي پيدا مي شه ...
مخصوصا براي شهرستاني ها ...
پس از منطقه اي بگيريد كه اينجور كتاب ها رو دارهه. ( فوق اش در مركز استان 99% پيدا مي شه )
خريد اينترنتي هم بايد داشته باشن ، حتي همين فروشگاه هاي قطعات الكترونيكي هم تك و توك كتاب هايي پيدا مي شه ...
۰۴-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۵۸:۲۳
من پیشنهاد می دم مقالات pmm بخونی
خیلی جالبه و شیوا هم سری میکرو های AT91sam7x توضیح داده و هم بعد چند شماره سری lpc خیلی کامل و ریز به مسائل توضیح داده برای شروع از صفر مرجع خوبیه ...
کمپایلر که آموزش داده KIEL که واقعا قدرتمنده
خیلی جالبه و شیوا هم سری میکرو های AT91sam7x توضیح داده و هم بعد چند شماره سری lpc خیلی کامل و ریز به مسائل توضیح داده برای شروع از صفر مرجع خوبیه ...
کمپایلر که آموزش داده KIEL که واقعا قدرتمنده
۰۴-تير-۱۳۹۱, ۲۲:۱۹:۰۰
حقيقتا pmm شر و ور محض هه ...
البته در اين حد هم نيست ... ( يه خوبي هايي هم دارهه )
در كل براي كليات و خوندن روزنامه وار بد نيست ... ( البته من فقط sam7x اش رو خوندم. )
البته در اين حد هم نيست ... ( يه خوبي هايي هم دارهه )
در كل براي كليات و خوندن روزنامه وار بد نيست ... ( البته من فقط sam7x اش رو خوندم. )
۰۴-تير-۱۳۹۱, ۲۲:۴۷:۰۰
نه شارین جان اینجوریایی که شما میگی نیست برای شروع گزینه خوبیه نباید زحمتی که کشیدن اینجوری جواب بدیم به نظر من برای شروع از صفر گزینه خوبیه خیل جالب همچی به زبون ساده توضیح داده
۰۴-تير-۱۳۹۱, ۲۳:۰۳:۵۷
فقط يه نمونه اش رو بگم.
توضيحات lcd character اش رو بخون ، بعد برو header اش رو هم بخون ... ( ببين چي گفتن و حقيقت چيه ! )
تازه هدر هه هم مشكل دارهه ( اگر اشتباه نكنم " 0 " رو نمي تونه نشون بدهه ( يه متغيير رو روي lcd نشون بده كه مقدارش 0 هست ) ) نتيجه رو هم دوست داشتي بگو...
باز مي گم ، يه چيزايي از توش در اومد ، اما خيلي خيلي مشكلات دارهه ...
به هر حال ،به عنوان كسي كه هم كتاب و هم pmm رو خوندهه مي گم ( كد زني تو IAR و Keil هم فرقي نمي كنه ( جز در وقفه ها ) من با هر 2 تاش كار كردم. اول ها با IAR و از يه زماني به بعد و حتي الان با Keil كار مي كنم ... )
البته نمي گم pmm رو نخونيد ، اما اصلا تكيه نكنيد ، شماره 2 اش كه شروع كار هست ، بهتر از ادامه ي آموزش هاش هست ...
بيش از 1-2 روز روش وقت نذاريد.
البته اين ها توصيه هاي بنده هست ، هر جور دوست داشتيد مي تونيد عمل كنيد ...
توضيحات lcd character اش رو بخون ، بعد برو header اش رو هم بخون ... ( ببين چي گفتن و حقيقت چيه ! )
تازه هدر هه هم مشكل دارهه ( اگر اشتباه نكنم " 0 " رو نمي تونه نشون بدهه ( يه متغيير رو روي lcd نشون بده كه مقدارش 0 هست ) ) نتيجه رو هم دوست داشتي بگو...
باز مي گم ، يه چيزايي از توش در اومد ، اما خيلي خيلي مشكلات دارهه ...
به هر حال ،به عنوان كسي كه هم كتاب و هم pmm رو خوندهه مي گم ( كد زني تو IAR و Keil هم فرقي نمي كنه ( جز در وقفه ها ) من با هر 2 تاش كار كردم. اول ها با IAR و از يه زماني به بعد و حتي الان با Keil كار مي كنم ... )
البته نمي گم pmm رو نخونيد ، اما اصلا تكيه نكنيد ، شماره 2 اش كه شروع كار هست ، بهتر از ادامه ي آموزش هاش هست ...
بيش از 1-2 روز روش وقت نذاريد.
البته اين ها توصيه هاي بنده هست ، هر جور دوست داشتيد مي تونيد عمل كنيد ...
۰۵-تير-۱۳۹۱, ۱۲:۴۴:۵۱
درست میگید sharin جان ولی قرار نیست همه چی یدفعه بیاد دست آدم گاهی وقت ها اینجور ایاراد ها باعث میشه برای رفع کردنش راه هایی رو بریم که تاحالا نرفتیم ....
ولی در کل نظر شما رو تائید می کنم و این منبع رو من با توجه به عنوان تاپیک معرفی کردم (بدبختانه در ایران کتاب خوبی برای کار با ARM هنوز ارائه نشده خیلی از کتابها بیشتر دیتا شیت هستند تا یک منبع آموزشی)
ولی در کل نظر شما رو تائید می کنم و این منبع رو من با توجه به عنوان تاپیک معرفی کردم (بدبختانه در ایران کتاب خوبی برای کار با ARM هنوز ارائه نشده خیلی از کتابها بیشتر دیتا شیت هستند تا یک منبع آموزشی)