ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس برنامه‌ي تشخيص صدا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام. ببخشيد من يه سوال تو ذهنم ايجاد شده كه اگر بشه بهش جواب درستي داد خيلي عالي ميشه:
اكثر شما با نرم افزار تشخيص صداي نوكيا كه خيلي قدرت تشخيص صداي خوبي نداره آشنا هستيدو اخيرا" شركت اپل ديگه غوغا كرده و نرم افزار siri رو روي موبايل آيفون گذاشته كه واقعا" عاليه و با حرف زدن با موبايل ، موبايل كار انجام مي‌ده.مي‌خوام بدونم با زبان هاي برنامه نويسي ترجيحا" c يا c++ ميشه اين برنامه رو نوشت؟(يعني ما ايراني ها علمشو داريم؟Wink)آيا اين نوع برنامه در محدوده‌ي هوش مصنوعي قرار مي‌گيرد؟ اگر مي‌تونيد كمكم كنيد .سرچ كردم نبود.حتي‌الامكان مي‌خوام بشه روي AVR اين برنامه رو نوشت و مداري ساخت كه مثلا" دكمه رو نگه مي داري و يه كلمه‌اي مثلا" كلمه‌ي "خاموش" رو كه مي گي يه لامپ رو خاموش كنه.ميشه همچين برنامه اي رو روي ميكرو پياده كرد؟Cool ممنون
به دو بخش میشه تقسیمش کرد.
1- مقایسه یک کلمه یا جمله با نمونه از پیش ذخیره شده.
2- تشخیص صدا ها و آوا ها (به صورت حرف به حرف) و مرحله هوش مصنوعی برای تشخیص پیام.

برای راه اول IC هایی برای این کار هست که میشه براش چند کلمه تعریف کرد. کار کردن باهاش باید آسون باشه.
همینطور با AVR هم میشه این کار رو انجام داد. لازمه صوت رو از حوزه زمان به حوزه فرکانس ببریم. تا پردازش صوت امکان پذیر بشه.

راه دوم کمی پیچیده تر هست.

شرکت های ایرانی هم در این زمینه برای زبان پارسی فعالیت میکنند.
علم مهندسیش رو که داریم شکی نیست. تکنولژیش رو نداریم باز هم شکی نیست.
(۰۴-تير-۱۳۹۱, ۱۹:۴۶:۴۷)Pardazesh-Gar نوشته است: [ -> ]به دو بخش میشه تقسیمش کرد.
1- مقایسه یک کلمه یا جمله با نمونه از پیش ذخیره شده.
2- تشخیص صدا ها و آوا ها (به صورت حرف به حرف) و مرحله هوش مصنوعی برای تشخیص پیام.

برای راه اول IC هایی برای این کار هست که میشه براش چند کلمه تعریف کرد. کار کردن باهاش باید آسون باشه.
همینطور با AVR هم میشه این کار رو انجام داد. لازمه صوت رو از حوزه زمان به حوزه فرکانس ببریم. تا پردازش صوت امکان پذیر بشه.

راه دوم کمی پیچیده تر هست.
سلام راه اول هم فک می کنم چندان هم ساده نیست به عنوان مثال اگه مثلا سیستم بخواد حساس به گوینده ی خاص نباشد مثلا چه من بگم "خاموش" چه شما بگی و چه 10 نفر دیگه بگن سخت میشه کار البته هر چه تعداد بیشتر باشه سختر
این پروژه رو یه نگاهیش کنید ایول داره همینم
https://instruct1.cit.cornell.edu/course...index.html
تا8 کلمه رو واسه هر کلمه 20 بار تست کردن روی atmega32Whistle
دسشون درد نکنه سورس هارو هم گذاشتن Biggrin با ترکیبی از C و اسمبلی
یکی حال کرد مدارشو ببنده بینیم چطورهRolleyes
واقعا" هم ايول داره ها !!! خيلي حال كردم . اصلا" فكرشم نمي‌كردم تو سال 2006 ساخته شده باشه .باحاله ها.LaughLaughLaugh
چه مدار ساده ای واقعا حال کردم راستی من خواستم ببندم دیدم قسمت اضافیش زیاد