سلام بچه ها خسته نباشید
تاحالا دیدید موبایل رو به کامپیوتر از طریق کابل usb وصل می کنن بعد با برنامه کامپیوتری پیام میفرستن ویا تماس میگیرن؟ من حال می خوام یه میکرو کنترلر(ترجیحا atmega32) رو به موبایل وصل کنم و با استفاده از برنامه ای که تو میکرو میریزم موبایل رو کنترل کنم.مثلا وقتی یه پایه میکرو 1 شد موبایل به طور اتومات به یک شماره تماس بگیره.چطور می تونم این کار رو بکنم؟
سلام.
خوب نمي توني همچين كاري كني ...
بحثش كمي پيچيدست و علاوه براين بايد از پروتكل ارتباطي اطلاعات كامل داشته باشي و همينطور از برنامه ي سمت PC و سمت گوشي.
مورد ديگه اينكه اگر هم بشه ،با يك كردن 1 پايه از ميكرو امكان پذير نيست.
بايستي يك سري كد بين 2 سيستم رد و بدل بشه كه باز مربوط به پروتكل ارتباطيشون مي شه ...
از اونجايي كه ما هيچ كدوم از اين ها رو نمي دونيم ،پس هيچ كاري هم نمي تونيم انجام بديم ...
البته با اون گوشي خيلي قديميا شايد بشه يه كارايي كرد ...
دوست عزیز گوشی مورد نظرت رو بگو تا بتونم کمکت کنم با اکثر گوشی ها میشه براحتی ارتباط برقرار کرد
به طور مثال با گوشی های سونی اریکسون توسط یه ماژول بلوتوث که به میکرو وصله میتونی همه مواردی رو که با کامپیوتر انجام میدی رو انجام بدی مثه شماره گرفتن اسکرین شات استخراج پیام ، دفترچه تلفن و فایلها ...
اگه بتونی با سریال به گوشی وصل بشی می تونی با at کامند ها برنامه بنویسی
مثلا
atd12345678
زنگ می زنه به این شماره
من با سونی اریکسون با پورت سریال کامپیتر ارتباط بر قرار کردم ولی با گوشی نوکیا 5530نمیتونم اگ میشه راهنمایی کنید
1370rpm@gmail.com
بچه ها کسی این راهو امتحان کرده ؟
با سریال به گوشی وصل شی و بتونی زنگ بزنی یا اس ام اس بفرستی و ...
تو سایتای خارجی بودش ولی توضیحات زیاد جالب نبود