ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حافظه های SRAM, XRAM, ERAM
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اينترفيس سريال يه شيفت ريجستر هست . I2c , SPI , USART و ... هم سريال هستند ، اما قوانين ارتباطيشون با هم فرق مي كنه ، به همين دليل هر كدوم يه پروتكل جداگونه هستند.
ديتاشيت رو حتما بخونيد. در مورد SPI ، اگر پروتكل اون IC اين باشه ، طريقه ي عملكرد SPI به اين شكل هست كه فقط 1 نفر مستر مي شه و بقيه slave مي شن ، اگ فقط 1 slave وجود دارهه ، با 3 تا خط مي شه ارتباط رو برقرار كرد ( نيازي به خط SS نيست )
يه پايه به عنوان MOSI و يكي به عنوان MISO هست.
يك خط CLK هم دارهه كه به عنوان راهنما براي slave فرستاده مي شه. ( در واقع زمان Valid بودن اطلاعات رو براي Slave مشخص مي كنه )
و ...
يه مقداري در مورد پروتكل ها تحقيق كنيد.

موفق باشيد.
راستش رو بخواین زیاد متوجه نشدم.میشه یه نمونه برنامه بهم نشون بدین.فکر کنم اینطوری بهتر متوجه میشم.(یه برنامه با فایل پروتئوس)خیلی دوست دارم این adc خارجی رو یاد بگیرم
نمونه اي ندارم!
اگر منظورتون پروتكل SPI هست ، قبلا يه تاپيك براش زدم و طرز كار باهاش موجود هست ( همراه با كد )
اگر مي خوايد ADC خارجي راه بندازيد، حداقل كاري كه بايد انجام بديد اينه كه ديتاشيتش رو بفهميد !!

موفق باشيد.
پس ادرس این تایپیک رو بگید چون من هرچی گشتم پیداش نکردم.اخه تنها چیزی که از دیتاشیتش فهمیدم.اینه که یه خروجی دو ورودی یه رفرنس و یه کلاک داره.اما طریقه راه اندازی و خوندنشه که نمیدونم باید چه کار کنم
سلام من در مورد این پروتکل فایل pdf 1 نفر رو مطالعه کردم یه چیزایی دستگیرم شد.ولی مشکلم رو حل نکرد مشکل من اینه:میخواستم اگه امکان داره ابن فایل رو ببینید و کمکم کنید.من میخوام با استفاده از پروتکل( spi) و انالوگ به دیجیتال خارجی مقادیر انالوگ رو روی ال سی دی نشون بده.واینکه چطور میتونم فرکانس پروتکل رو به دلخواه تغییر بدم.میخوام فرکانس پروتکل با فرکانس پالس که در خروجی ای سی دارم یکی باشه(فرکانس پالس خروجی 500 هرتزه) تو این فایل پروتئوس adc 10 بیته
ما منتظر جواب دوستان هستیم
چون بحث رو بردي اونور پس همونجا ادامه رو مي گم.

http://www.iranled.com/forum/thread-18456-page-19.html
صفحه‌ها: 1 2