سلام میخواستم یکی در مورد این حافظه هاتوضیح بده.تو دیتاشیت ای سی ها توضیح خاصی ننوشته.در ضمن طزیقه فراخونی این حافظه ها هم توضیخ بدین.
اخه تو یه فایل پی دی اف فقط طریقه ذخیره تو این حافظه ها گفته شده بود .
Eram همون eeprom هه ، Xram هم external ram هه ، Sram هم حافظه داخليي كه خود AVR دارش و متغيير ها رو كه معمولي تعريف كنيد تو همين حافظه Sram ذخيره مي شن.
اگر constant هم تعريف كنيد در حافظه ي Flash ذخيرهه مي شه ...
فراخواني از Sram و Flash كه معمولي هست.
براي eeprom در بسكام همين عبارت رو در help اش search كنيد و براي Codevision هم چند تا ريجستر آدرس دهي و ... هست كه باز از يه كتاب درست و حسابي بخونيد ( شايد تو help اش هم باشه )
Xram هم كه بسته به پروتوكل ارتباطيش دارهه و بايستي آدرس دهي بشه ...
موفق باشيد.
شماکه لطف کردید و جواب دادید حالا بگید که اگه قرار باشه یه ad خارجی رو به میکرووصل کنم چطور باید مقادیر اونو بخونم .منظورم با چه دستوریه؟یه توضیحی بدید ممنون میشم
اول يه IC اش رو كه مي خواهيد باهاش كار كنيد انتخاب كنيد. بعد dtasheet اش رو بخونيد. در ديتا شيت نحوه ي اتصال به ميكرو وجود دارهه ...
موفق باشيد.
مخندس تو دیتاشیت فقط نحوه اتصال سخت افزاری رو گفته .من منظورم نرم افزاریه.
؟!
منظورتون رو نمي فهمم ...!
شمارهه IC رو بگيد ، وقت شد يه ديد مي ندازيم و اگر از ديتاشيتش چيزي فهميديم ، مي گيم ...
موفق باشيد.
یک سوال کوچیک بپرسم ?
حافظه ی flash خود میکرو مگه دايمی نیست ? چون برنامه که روش نوشته میشه میمونه. پس متغیر هایی هم که توش تعریف میشن باید پایدار باشن آره ?
بله پايدار هستن. ( متغيير هايي با مقادير ثابت = Constant )
سلام مجدد اینم شماره ای سی ADS7816
منظورم اینه که بالاخره باید یه دستوری باشه تا این مقادیر رو بخونه یا نه؟یعنی فرض منید من میخوام مقدی ورودی به میکرو من که adc خارجی به اون وصله رو ال سی دی نشون بده باید چه کار کنم؟
اين كه ADC خارجي هست ، چه ربطي به XRAM دارهه ؟!
datasheet اش رو دانلود كنيد و قسمت DIGITAL INTERFACE اش رو بخونيد. پروتكل ارتباطي اش SERIAL INTERFACE هست.
Wave form هاش هم رسم كردهه ، بر اساس اينها و توضيحاتي كه داده بايستي يه سري تست بزني و خلاصه راه درست رو انتخاب كني ...
ازش بر مي ياد SPI مناسب باشه ...
موفق باشي.
مهندس منم میدمنم هیچ ربطی به سوال اول من نداره.این سوالم جداگانه بود.ولی باز جواب سال رو نگرفتم .میشه یه کمی ساده تر توضیح بدین؟اخه من از دیتا شیت اون چیز زیادی دستگیرم نشد.می خوام بدونم که این ای سی مقادیر ولتاژ ورودی رو در خروجی به فرکانس تبدیل میکنه؟و میکرو هم این فرکانس رو به مقادیر رو باید به ولتاژ تبدیل کنه؟