سلام دوستان.
آيا راهي واسه شكستن پسورد syskeyوجود داره؟
هر چي گشتم پيدا نكردم، گفتم اينجا بپرسم شايد كسي بتونه كمكم كنه.
لطفا اگه كسي راهي به نظرش ميرسه دريغ نكنه.
با تشكر
سلام.
یه راه هستش.
یکی از دوتام که هکر بودش اینو شکسته بود و کامل برداشت.
ولی نامرد هر چی بهش گفتم یادم بده یاد نداد.
فقط بدون که میشه برداشت
کسی میدونه که پسورد syskey کجا ذخیره میشه؟
syskey یک رمزنگاری 128 بیتی برای انکریپت کردن دیتابیس sam جهت محافظت از ان در مقابل حملات رمزگشایی پسود میباشد.
برای شکستن پسورد ویندوز هکر ابتدا باید پسورد syskey را بشکند تا بتواند به دیتابیس پسوردها SAM دسترسی پیدا کند و کلیدهای syskey اونقدر طولانی هست که بتونه به نوعی جلوی این کارو بگیره البته سیدیهایی وجود داره که این پسورد رو حذف میکنه یعنی شما اون ایمیج رو از اینترنت میگیرین میزنین رو سیدی و سیستم مورد نظر رو باهاش بوت میکنین و اون سیدی این پسورد رو حذف میکنه البته ممکنه در نسخه های جدید قابلیت کرک اون انکیپشن و بدیت اوردن پسورد اصلی هم گنجانده شده باشه
برنامه و سی دی هایی که وجود داره برای حذف پسورد یوزر هستش، برنامه ای که بتونه پسورد syskey رو برداره پیدا نکردم.
اگه کسی برنامه ای رو میشناسه که این کار رو انجام میده معرفی کنه لطفا.
نه من که تاحالا ندیدم و فکر هم نکنم بشه !
توی سی دی های Hiren Boot Cd واسه syskey هم برنامه داره من خودم باهاش کارکردم مثل آب خوردن پسورد رو می زنه
واسه این کاردو اه هست اول برداشتن باطری و دوباره قرار دادنش که اگه روی مادربردت رو پسورد بزاری پسورد کاملا حذف میشه هر پسوردی که رو سیستمت هست راه دوم هم ی نرم افزاری هست که تو حالت بوت کار میکنه که باهش میشه پسورد syskeyویوزرحذف میشه و کارکردن باهاش راحته اگه تو گوگل سرچ کنی پیدامیشه فقط باید اطلاعاتش رو تو سی دی یا فلش بریزی و نو حالت بوت باهاش کار کنی.
(۰۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۵:۲۱:۴۱)sole نوشته است: [ -> ]واسه این کاردو اه هست اول برداشتن باطری و دوباره قرار دادنش که اگه روی مادربردت رو پسورد بزاری پسورد کاملا حذف میشه
پسورد syskey یه چیز دیگه هست شما با پسورد بایوس اشتباه گرفتی!