ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایده عالی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
یه ایده عالی برای ساخت یک سنسور کاملا دقیق تشخیص مکان اجسام برای روبات به روش ساده و یک جستجو گر حشرات پیشرفته با برسی نحو شکار جغد به ذهنم رسید ! که با انعکاس صدا کار میکنه !
کسایی که آمادگی برای تکمیل کردنش دارن اینجا بگن.مبتدی ها هم بیان چون خیلی سادست !
به زودی توضیح کاملش رو میزارم !
خوب برای شروع بگم یک خط رو فرض کنید که دو سرش میکروفون هست.یک خط دیگه هم به همین شکل اما عمود بر این خط.
اگه منبع صدا روبره باشه که صدا به همه ی میکروفن ها میرسه اما اگه یکم اینور اونور باشه توی رسیدن صدا به میکروفن ها تاخیر ایجاد میشه... پس میشه جای جسم رو به دست آورد. حالا یک بلندگو ر فرض کنید که سر یک خط در محور عمق (z) در محل تقاتع اما جلوتر هست . پس میشه از اختلاف زمان رسیدن صدا فاصله رو هم به دست آورد!
خوب البته اگه نفهمیدین نارحت نشین چون خودمم نفهمیدم چی نوشتم.
اما این رو برای شروع گزاشتم... وقت کنم pdg رو همراه با توضیحات کامل و عکس و نمودار میزارم.
اونجوری فهمیدنش ساده میشه...
نه انگار هیچکی اینجا نیست!
(۲۵-تير-۱۳۹۱, ۱۵:۵۶:۰۰)apcog نوشته است: [ -> ]نه انگار هیچکی اینجا نیست!

یه زره بلند پروازانه هست! اول اگه دو تا جسم داشتیم چی؟
شاید اصلا صدا نکنند! تازه صدای محیط هم ما را به اشتباه بن دازه! به نظر من به درد ربات نمی خوره شاید برای یه جیز دیگه!
(۲۵-تير-۱۳۹۱, ۱۵:۵۶:۰۰)apcog نوشته است: [ -> ]نه انگار هیچکی اینجا نیست!
دوسته من سلام..
من سال 90 یه اختراع ثبت کردم برای دوربین های که علاوه بر حساسیت حرکت و گرمای بدن و پردازش تصویر بر مبنای صدا نیز کار میکنه و با توجه به شدت صدای دوربین رو در جهت صدا قرار میده...
البته قبل از من هم یه شرکت انگلیسی این کار رو به صورت خیلی ساده تر انجام داده بود و من بدون اینکه بدونم این دستگاه ساخته شده نمونه جدید ترش رو با حرکت در جهت x و y ساختم..
موفق باشی...
ما كه نميخوايم ثبتت كريم كه !
داريم روش كار ميكنيم.
در مورد تعداد منبع صدا يه فكر هايي كردم...
اكه يه ذره روش كار كنيم ميشه يه الكوريتم خوب براش بيدا كرد...
(۲۵-تير-۱۳۹۱, ۲۲:۴۷:۳۱)apcog نوشته است: [ -> ]ما كه نميخوايم ثبتت كريم كه !
داريم روش كار ميكنيم.
در مورد تعداد منبع صدا يه فكر هايي كردم...
اكه يه ذره روش كار كنيم ميشه يه الكوريتم خوب براش بيدا كرد...
خوب پس در یک فرصت مناسب مارا نیز روشن کن شاید بتونیم همکاری کنیمBiggrin
من هستـــــــــــــــــــــــــم
اگه شد ما هم هستیم.
راستش دیدم خیلی طرفدار نداره بی خیالش شده بودم...
اما اگه اینجوریه باشه.
میرم یه PDF ازش درست میکنم میزارم...