نقل قول: خوب شما همينا رو كه 2 برابر كردي بذار باشه ، اون IRAM1 رو كه 128KB اش كردي رو برگردون حالت اول ببين جواب مي دهه يا نه؟
نه دیگه!
به IRAM1 دست نزدم
از اول همون 128kByte بود خودش...
یعنی در مبنای 16 بصورت : 0x20000 بایت
نقل قول: اي بابا مگر موشك مي خواي كنترل كني
فقط يكي از status ها رو هم چك كني كافيه و وقتي كه مي گيرهه در حد چك كردن يك شرط بيشتر نيست!
اگر حلقه ي اصليت كند هست كه آره بايد وقفه اي باشه ، اگر نه كه لزومي ندارهه وقفه اي باشه.
بیکارم دیگه!
نقل قول: البته وقفه ايش هم كه اوكي كردي ،پس ديگه مشكلي ندارهه ...
امیدوارم
آقا مرتضی ممنون بابت وقتی که گذاشتی
سلام.
يه ميكروي sam7x رو مي خوام قفل كنم. دقيقا بايد چيكار كنم؟
اگر كسي تجربه اي دارهه ممنون مي شم راهنمايي كنه ...
@ مرتضی:
سلام
در مورد این قفل کردن میکرو، درسته که تجربه ای ندارم
تا چند هفته لازمم میشه...
آقا مرتضی sam-ba رو دیدی؟
اونجا چند جور lock هستش....
ولی نمیدونم چی به چیه....
منم اطلاعات جمع میکنم....
چیزی بفهمم اینجا پست میزنم...
مرسي صالح جان.
جواب داد.
البته چند جور لاك نديدم ، بعد از پروگرام كردن مي گه مي خواي لاك كني ، بزني yes ، لاك اش مي كنه ، به همين راحتي.
البته من تا حالا با اين نرم افزارهه كار نكردهه بودم ورژن 2.10 بود ، اون اوايل كه تازه شروع كرده بودم با يه برنامه اي به نام sam_prog اگر اشتباه نكنم كار مي كردم.
اين ورژن 2.10 هم يه قسمت script دارهه كه دكمه ي excute دارهه ، دقيق نمي دونم چيه اما زدمش سر secure .
خلاصه بعد از پروگرام كردن ، JLINK حتي نمي تونه connect اش كنه
( تو JFLASH امتحان كردم -> اونجا قسمت لاك كردنش هميشه غير فعاله! نمي دونم مي شه تو JFLASH لاك اش كرد يا نه ، من كه نتونستم )
خلاصه ، براي اينكه بتوني دوبارهه ميكرو رو پروگرام كني هم بايد كلا EARASE اش كني ( از پايه ي سخت افزاريش ) ، بعد JLINK مي شناسش ، اما ديگه برنامه اي روش نيست كه بشه read back اش كرد
مرسي.
سلام دوستان
اقا این نرم افزار IAR چه مشکلی داره . من یک برنامه رو که با IAR نوشته شده بود پروگرام کردم هیچ مشکلی نداشت ولی زمانی که یک تغییر توی زمان بندیش ایجاد کردم و دوباره کامپایل و MAKE کردم انگار نه انگار . حتی زمانی که یک پروژه جدید درستم می کنم و برنامه اول رو کپی می کنم توی فایل جدید بازم نمی تونم از میکرو جواب بگیرم . ایا این نرم افزار تنظیمات خاصی داره یا این که کرک نیستش . از دوستانی که با این نرم افزار کار می کنند تقاضای راهنمایی داردم . لینک دانلود برنامه هم اینه :
http://wdl.persiangig.com/pages/download...linker.zip
با تشکر
راستی برنامه ها هم هیچی خطایی نداره
میشه استفاده از شیفت رجیستارو توی sam7x توضیح بدین
من خیلی تلاش کردم نشد
راستی از ssc هم نمی خوام استفاده کنم
(۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۰۴:۰۷)constantine470 نوشته است: [ -> ]میشه استفاده از شیفت رجیستارو توی sam7x توضیح بدین
من خیلی تلاش کردم نشد
سلام
با تاخیر بسیار...
شیفت رجیستر؟
اسم unit اش چیه؟
با ssc کار نکردم تاحالا!
--------------------------------------------------------------------------
دوستان توی keil 5.1 ، متغیر char ، یه متغیر بی علامت محسوب میشه!!!!
نمیدونم باگ هه یا استانداردا تغییر کردن!
الان تکلیف unsigned char چی میشه؟؟
راستی pointLess یعنی چی؟ چه فرقی با unsigned داره؟
یعنی همین الان مقدار 255 دادم به char!!!
تو ورژن های قبلی هم این مورد رو امتحان کردی؟
بنظر من که مشکلی ندارهه. وقتی علامت دارهه -1 از 0xff باید شروع بشه ، یعنی 255 ای که می دید می تونه معادل -1 باشه گرچه موقع کامپایل کردن فکر می کنم یه تبدیل هایی صورت می گیرهه که مثلا چون char ای که در برنامه استفاده کردید کلا علامت منفی بهش مقدار دهی نشده این char رو به صورت uchar در نظر می گیرهه.
گرچه اگر خیلی بغرنج ( درست نوشتم؟!
) هست با یه تبدیل ساده، یعنی با یه دستور شرطی می تونی علامت دارشون کنی.
موقعی که اطلاعات علامت دار از سنسور می خوندم و توی int می ریختم علامت دار نشونشون نمی داد ، اینه که با یه رابطه ی شرطی و تفاضل کردن ، علامتش رو درست کردم. داستان این هم احتمالا همینطورهه ...
pointless ندیدم ، شاید منظورش اینه که اعشاری نیست اما می تونه + یا - باشه . در حالی که unsigned یعنی - نیست یا به عبارتی بی علامته. یعنی مثل همون int شاید با حجم بایتی متفاوت ، شاید هم داستانش کلا فرق می کنه ( تو برنامه ای که دیدی typedef که استفاده نکرده؟ )
یه سرچی بزن خبرش رو بدهه ...
مرسی.
نقل قول: تو ورژن های قبلی هم این مورد رو امتحان کردی؟
بنظر من که مشکلی ندارهه. وقتی علامت دارهه -1 از 0xff باید شروع بشه ، یعنی 255 ای که می دید می تونه معادل -1 باشه گرچه موقع کامپایل کردن فکر می کنم یه تبدیل هایی صورت می گیرهه که مثلا چون char ای که در برنامه استفاده کردید کلا علامت منفی بهش مقدار دهی نشده این char رو به صورت uchar در نظر می گیرهه.
گرچه اگر خیلی بغرنج ( درست نوشتم؟! ) هست با یه تبدیل ساده، یعنی با یه دستور شرطی می تونی علامت دارشون کنی.
موقعی که اطلاعات علامت دار از سنسور می خوندم و توی int می ریختم علامت دار نشونشون نمی داد ، اینه که با یه رابطه ی شرطی و تفاضل کردن ، علامتش رو درست کردم. داستان این هم احتمالا همینطورهه ...
سلام آقا مرتضی
الان خودتی یا روحته؟
نه، اوضاع از این قراره:
یه متغیر char دارم.
مینویسم char a = -1
میام کامپایل میکنم ، میگه:
warning: #68-D: integer conversion resulted in a change of sign
بعد همون متغیر رو توی if چک میکنم ببینم 1- هه یا نه، وارنینگ میده:
warning: #514-D: pointless comparison of unsigned integer with a negative constant
کل برنامه اینه:
کد php:
char a = -1;
if (a==-1)
{
}
بعد میام دیباگ میکنم، ببینم داخل if، میره یا نه، نتیجه : نمیره!!!
توی دیباگ، متغیر a رو به watchList اضافه میکنم، مقدارش 0xff هه، ولی توی demical ، معادل 255 نشون میده، یعنی بیت پرارزش رو بیت علامت تلقی نمیکنه!!!
دمش گرم
راستی اگه همین کد رو برای متغیری از جنس short بنویسم، همه چیز درسته!
باگ نیست؟
میگم بریم ریپورت کنیم، ...
نقل قول: ندیدم ، شاید منظورش اینه که اعشاری نیست اما می تونه + یا - باشه . در حالی که unsigned یعنی - نیست یا به عبارتی بی علامته. یعنی مثل همون int شاید با حجم بایتی متفاوت ، شاید هم داستانش کلا فرق می کنه ( تو برنامه ای که دیدی typedef که استفاده نکرده؟ )
pointLess رو منم ندیدم، توی همون warning بالایی که نوشتم، اونجا دیدم، اینترنت سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد.
راستی انگار همه ی متغیر های علامتدار، بیت آخریشون(سمت چپی) بیت علامت محسوب میشه. ولی اینجا این قضیه نقض میشه!
همین برنامه توی ورژن 4 kiel کار میکرد، ولی ورژن 5 اینطوری میشه!
نقل قول: یه سرچی بزن خبرش رو بدهه ...
مرسی.
اینو چک کنید(در رابطه با signed نبودن char)
project options-> C and C++ -> Plain Char is Signed(CheckBox
خوب سر کار گذاشته مارو
سلام
من بالاخره نفهمیدم چطوری توی آرم اتمل می شه مثل avr از شیفت رجیستر برای روشن و خاموش کردن چند تا led استفاده کرد
لطفا
کمک کمک!