ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل نشانگر ماوس usb با mega8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان.
من میخواهم یک میکرو mega8 رو به usb کامپیوتر وصل کنم و با 4 تا کلید نشانه گر ماوس را بالا و پایین و چپ و راست ببرم.و با سه تا کلید دیگر کلید های ماوس را شبیه سازی کنم
با کدویژن میخواهم این کار را انجام دهم بدون استفاده از ic های واسط

نرم افزار های زیادی در محیط WINAVR پیدا کردم ولی نمیتوانم از آنها استفاده کنم چون من فقط با کدویژن باید این کار را انجام دهم
کسی هیت من را یاری کندShy
متشکرم از راهنما شما
USB شوخي نيست. خيلي دنگ و فنگ دارهه ...
اما در كل :
يه سري كتابخانه براي AVR گير بياريد ، كتاب خانه ي USB براش نوشته شده ، بگرديد ... ( به زبان C هست ، دنبال همين C باشيد بهترهه ... )
ماوس از كلاس HID استفاده مي كنه . اين كلاس جوريه كه همه ي ويندوزها درايورش رو دارن. پس نيازي به نوشتن درايور نيست.
احتياجي به برنامه ي سمت PC هم نيست ، فقط كافيه DEvise رو به صورت ماوس به PC معرفي كنيد.
يه قسمت خيلي مهم در كدهاي ميكرو وجود دارهه به نام descriptor ( توصيف گر ) .
خود اين قسمت هم يه آموزش جدا مي خواد. در واقع اينجا Devise به PC مي گه كه چي هست و چه ويژگي هايي براي ارتباط دارهه ...
اما از اونجايي كه مثال هاي آماده براي ARM و Pic و ... وجود دارهه ، مي تونيد قسمت descriptor اش رو عينا كپي / پيست كنيد.
در كل ساده تريت كاري كه مي شه با USB كرد همين ساخت ماوس هست . ( البته نه اينقدر ساده ! )
حتما مثال هاي آماده ي موجود براي ميكروهاي مختلف رو ببينيد.

موفق باشيد.
چرا USB

یادم میاد :یه سری از موس ها یه ای سی خاص دان که میشه با میکرو ارتباتI2C داشت و یه کتابخانه خاص دارن که میشه از تو نت دانلودش کرد.
سلام
متشکرم از توضیحات تکرای
من میخواهم یک میکرو mega8 رو به usb کامپیوتر وصل کنم و با 4 تا کلید نشانه گر ماوس را بالا و پایین و چپ و راست ببرم.و با سه تا کلید دیگر کلید های ماوس را شبیه سازی کنم
با کدویژن میخواهم این کار را انجام دهم بدون استفاده از ic های واسط

اگر کار کردید در این ضمینه و یا میتوانید کمک کنید بسمه الله
من منبع اطلاهاتم کم نیست ولی به علت وقت کم میخوام بدوم کسی این کار را در اینجا انجام داده کمکم کنخ یا نه !!!!!!!!!!!!!!!
خوب اينكه جواب داديم ، يعني هستيم و تا جايي كه راه داشته باشه كمك مي كنيم ( گرچه نقطه ي شروعش مهم هست كه اون هم تعيين شده ، مي مونه تحقيقاتي كه خودتون بايد انجام بديد ) سوال هاي جزئي هم كه براتون پيش مي ياد رو مي تونيد اينجا مطرح كنيد كه اگر كسي تونست ، جواب بدهه ...
متشکزم از حسن توجه شما

متشکرم از حسن توجه شما
اگر توانستید به Virtual USB port for AVR Microcontrollers
یه نگاهی کن در آدرس http://www.obdev.at/products/index.html

متشکرم
سلام
کو جواب کسی نیست من را یاری کند
نقل قول: کو جواب کسی نیست من را یاری کند
كو سوال؟!!
مگه سوالي پرسيديد ؟!
فقط يه لينك گذاشتيد!
در جواب پيغام خصوصي تون هم گفتم.

حالا اگر سوالي داريد بپرسيد ، اگر كسي خواست و بلد بود جواب مي دهه ...

موفق باشي.
سلام
من که گفتم چه کتری میخواهم انجام بدهم
سئوال میکنم
کسی میتواند کنترل نشانگر ماوس USBرا با یک Atmega8 با زبان سی در محیط کدویژن این کار را انجام دهد ؟
شما مي خوايد يه پروژه تعريف كنيد كه يكي اون رو انجام بدهه ؟
يا مي خوايد خودتون انجام بديد؟
اگر مي خوايد خودتون انجام بديد بجاي اين حرف ها شروع كنيد به كار ، هر جا هم به مشكل خورديد مطرح كنيد.

موفق باشيد.
سلام عزیز دل برادر مدیریت بخش الکترونیم و ربایتک
نه من نمیخواهم کسی برایم انجام دهد من میخواهم کسی که با پورت usb با avr کار کرده کمکم کند و مشکلاتم را جواب دهد.
من مطالب زیادی در این زمینه از اینترنت پیدا کرده ام ولی همش با winavr است و من هر کاری میکنم نمیتوانم به درستی با آن کار کنم چون من تمامی کارهایم را با کدویژن انجام میدهم
حالا اگر شما و یا کسی دیگری میتواند کمکم کند بسمه الله
صفحه‌ها: 1 2