ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل نشانگر ماوس usb با mega8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
ببينيد پست 12 هم در اين تاپيك دارهه زده مي شه ، هنوز هيچ مطلب مفيدي رد و بدل نشدهه ...
اومديم و كسي پيدا نشد ، شما هم بيخيال پروژه اتون مي شيد ؟!!!
و اين هم براي 4 امين بار ، شما شروع كن و جايي مشكل داشتي بپرس ( يا به جواب مي رسي و يا نمي رسي! از اين 2 حالت كه خارج نيست !)
اگر در پست 13 ام شروع كار روي پروژه احساس شد كه هيچ ، اگر نه ، من يكي ديگه نگاه به اين تاپيك نمي كنم.
win avr و Codevision هم كه هر دو زبان C هستن ، مگر چقدر از توابعشون با هم فرق مي كنن ؟!
از ديد من كار نشد ندارهه ...

موفق باشيد.
سلام
اینجا کسی نیست جواب بدهد یا اینکاره نیست
فکر کنم این تایپ را پاک کنید بهتره
شما هم که در این ضمینه کار نکرده اید
متشکرم از توجه شما
با سلام.

آره دوست من بهترهه اين تاپيك رو قفل كنم تا اينقدر اسپم بازي نشه ...

در ضمن پروژه پاياني كارشناسيم يه بخشش برقراري ارتباط ميكرو با PC از طريق پروتكل USB بود، البته با ARM بود نه AVR . ( خود ARM پورت USB دارهه ، از مبدل استفاده نشدهه ) و اتفاقا از كلاس HID در اين پروژه استفاده شده. اطلاعاتم زياد نبود ، فقط طي چند ماه به اندازه ي خوندن 1-2 تا كتاب و چندين تا مقاله و زير و رو كردن فروم ها و البته تجربيات شخصي بود. به هر حال در حدي بود كه كارم راه افتاد و پروژه انجام شد.

خودتون نخواستيد پروژه رو انجام بديد ، نفر براي كمك بود !
( گرچه از اين به بعد ديگه نيست ! ) --> و دليلش برخورد با افرادي چون شماست.

در ضمن اگر پروژه تون براي پروژه پاياني هست ( كه فكر نكنم باشه ) ، بهترهه يه پروژه در حد خودتون برداريد كه بعدا پشيمون نشيد.
البته وقتي پروژه انجام شد مي بينيد همچين هم سخت نبودهه! ( مخصوصا شما كه كد نمونه هم داريد و پروژه اتون به نرم افزار سمت PC هم نيازي ندارهه ، تماما كارتون با ميكرو هست و همونطور كه قبلا گفتم ، ساده ترين كاريه كه مي شه در ابتداي كار با USB انجام داد. )

اميدوارم جاي ديگه كسي رو پيدا كنيد. يا به هر صورت پروژه اتون انجام بشه.
موفق باشيد.

. : تاپيك قفل شد : .
صفحه‌ها: 1 2