با سلام من گوشیمو رمز رو یادم رفته بود رفتم یه نمایندگی بعد از کلی بالا و پایین کردن همه ی اطلاعاتم پاک شد(فلش نکرد) و درست شد بعد یه مشکلی که پیدا کردم رمز مموری کارت رو از من خواست منم اونم که یادم نبود از شانس خوبم اولین رمزی که زدم باز شد بعد دیدم ای دل غافل همه ی اطلاعاتش رفته!
رمز رو پاک کردم تا بتونم به کامپیوتر مستقیم وصلش کنم هر کاری کردم نتونستم اطلاعاتم رو باز یابی کنم باید یه فاتحه براشون بخونم؟
گوشی منم nokia 5630 هست
(۲۵-تير-۱۳۹۱, ۰۹:۵۴:۲۳)behzady نوشته است: [ -> ]با سلام من گوشیمو رمز رو یادم رفته بود رفتم یه نمایندگی بعد از کلی بالا و پایین کردن همه ی اطلاعاتم پاک شد(فلش نکرد) و درست شد بعد یه مشکلی که پیدا کردم رمز مموری کارت رو از من خواست منم اونم که یادم نبود از شانس خوبم اولین رمزی که زدم باز شد بعد دیدم ای دل غافل همه ی اطلاعاتش رفته!
رمز رو پاک کردم تا بتونم به کامپیوتر مستقیم وصلش کنم هر کاری کردم نتونستم اطلاعاتم رو باز یابی کنم باید یه فاتحه براشون بخونم؟
گوشی منم nokia 5630 هست
در صورتی که اطلاعات شما با برنامه های ریکاوری بازنگردد، راه دیگری جز بی خیال شدن ندارید
چون به احتمال زیاد رم شما هم فرمت شده و رم ها درصد بازگشت و ریکاوری فایل هاشون خیلی به مراتب کمتر هست از فلش مموری ها..
بستگی به قدرت برنامه ریکاوری داره
مثلا من چندتا فلشا با برنامه های ریکاوری معروف تو بازار ریکاوری کردم هیچی نیاورد
ولی بایه برنامه ریکاوری حرفه ای مخصوص هکر ها ریکاوری کردم بیشتریاشو آورد