ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست كمك در مورد درايور موتور هاي DC
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان ، ازتون ممنونمWink امروز به من خيلي كمك كردين و يك سوال ديگه دارم ،Smile
آيا با درايور l293 مي تونم دو موتور رو چپگرد راستگردشو كنترل كنم ؟‌دوستان يه دونه مقاله گذاشته بودن تو سايت ولي خيلي متوجه نشدم Whistle
ممنون ميشم كمك كنينLaugh
در ضمن فرق l293 با l293D چيه ؟
سلام. اینجا جای سواله! هر چی بیشتر سوال بپرسی بهتره!
(مخصوصا من که انقد بیکارم که هر چی سوال بپرسین سر من رو گرم کردین و از بیکاری درم اوردین! باید بیشتر ممنون باشم.)
دوست عزیز. این درایور دارای دو پل H داخلی هست. پس به راحتی میتونی دو موتور DC رو باهاش کنترل کنی.(چپ و راست و سرعت)
اما برای ربات های کوچیک تر مناسبه. چون قدرت جریان دهی بالایی نداره.(فکر کنم 1 آمپر)
به هر حال مطمعنم توضیحاتم کامل نبوده! اگه چیز زیادی نفهمیدی این رو دانلود کن:(روی سرور خودم آپلود کردم راحت باشی...)Wink
لینک
یه کتاب هست در مورد رباتیک. توی بخش الکترونیک برو به بخش درایور ها و موتور ها.
اونجا کامل همه چی رو گفته. این درایور رو هم توضیح داده.امیدوارم به دردت بخوره.
اگه بازم سوالی داشتی بپرس...Wink
موفق باشی.
نقل قول: مخصوصا من که انقد بیکارم که هر چی سوال بپرسین سر من رو گرم کردین و از بیکاری درم اوردین! باید بیشتر ممنون باشم.

خوش به حالت !!
---------------------------------

بهترهه ديتاشيت هاشون رو مطالعه كنيد.
تحمل جريان L298 بيشتر هست ، اما ممكنه براي تازه كارها ، اولين بار رو اذيت كنه ...
نكته ي ديگه اينكه ديود هم بايد براش بذاريد ، هر موتور 4 تا نياز دارهه.
اما L293 هم كار باهاش راحت تر هست و هم ديود داخلي دارهه ، اما تحمل جريانش نسبت به اون يكي كمترهه ...

موفق باشيد.
سلام
دوستان من در بخشهای دیگر هم گفتم درایور آماده خوب که هم جریانش بالا باشه وهم ولتاژش واز همه مهمتر قیمتش شرکت ویدانیک ساخته به سایتشون مراجعه کنید
اولین شرکتی که مدلهای خوبی ساخته وداره می فروشه
مدل
lmd6020
pmd2420e
pmd4010*2
www.vidanic.com