سلام دوستان
من برا پروگرام کردن با usb با زمین کردن پایه p120 و زدن reset به وضعیت پروگ[/font]رام کردن میرم
ادرس شروع هم به 2000 تغییر میدم و همین طور NO_CRP رو وارد میکنم
فایل bin. رو هم با keil به این صورت تولید می کنم که دستور منوی flash و run#1 دستور
fromelf --bin --output=fre_test.bin fre_test.axf
رو وارد میکنم ولی فایل bin به صورت ی پوشه تولید میشه نه یک فایل مشخص!!!!!!!!
در ضمن از نرم افزار H-JTAG V0.9.2 هم برا تبدیل hex به bin استفاده کردم ولی میکرو با این فایل پروگرام نمیشه
به نظر شما مشکل کارم کجاس؟
ممنون
سلام.
من با LPC كار نكردم ، درست هم متوجه توضيحاتتون نشدم ، اما زماني كه يك پروژه ي جديد در Keil تعريف مي كنيد ، در Option هاش بايد خروجي Hex رو فعال كنيد ، در حالت default فايل Hex رو نمي سازهه ...
شما اين موضوع رو رعايت كرديد ؟
براي تبديل Hex به Bin هم بايستي از نرم افزاري مثل H-Converter استفاده كنيد. ( نرم افزارهاي ديگه اي هم هستند. )
موفق باشيد.
(۳۰-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۵۱:۵۵)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.
من با LPC كار نكردم ، درست هم متوجه توضيحاتتون نشدم ، اما زماني كه يك پروژه ي جديد در Keil تعريف مي كنيد ، در Option هاش بايد خروجي Hex رو فعال كنيد ، در حالت default فايل Hex رو نمي سازهه ...
براي تبديل Hex به Bin هم بايستي از نرم افزاري مثل H-Converter استفاده كنيد. ( نرم افزارهاي ديگه اي هم هستند. )
موفق باشيد.
سلام
ممنون از وقتی که گذاشتید
من از H-Converter استفاده کردم ولی مشکل اینه که این فایل رو روی میکرو میریزم ولی میکرو پروگرام نمیشه یعنی این فایل رو قبول نمیکنه
اگه بتونم با keil فایل bin تولید کنم مشکلم حله ولی keil به جای ی فایل ،ی پوشه بهم میده!!
گفتم ديگه ...
Keil اصلا خروجي .Bin نمي دهه ... .
از ليست پروژه اتون كه سمت چپ هست ( احتمالا Target1 ) كليك راست مي كنيد گزينه ي اول كه Option هست رو مي زنيد.
بعد از اون از پنجره ي جديدي كه باز مي شه در تب OUTPUT تيك توليد .Hex رو فعال كنيد.
اونموقع دوبارهه پروژه اتون رو Build كنيد.
موفق باشيد.
(۳۰-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۰۹:۵۸)sam37 نوشته است: [ -> ]ادرس شروع هم به 2000 تغییر میدم و همین طور NO_CRP رو وارد میکنم
یه مطلب دیگه اینکه باید در سربرگ linker هم اولین چک باکس رو تیک بزنید. بعدش درست میشه.
این مطالب و نکته های دیگه توی کتاب "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سری LPC17xx" اومده.
برای خرید پیام بدید.
09364731005
m_khoshbaten@yahoo.com
سلام
از کجا میتونم H-Converter و یا نرم افزاری مشابه که بر روی ×64 قابل اجرا باشد رو دریافت کنم؟
(۳۰-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۵۱:۵۵)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.
موفق باشيد.
نقل قول: Keil اصلا خروجي .Bin نمي دهه ... .
میده کی گفته نمیده، شما ازش بخوای میده بهت
لینک زیر رو ببینید.
http://www.keil.com/support/docs/3213.htm
اون کد وسطی رو کپی کنید تو محل گفته شده فایل bin رو بهت میده. :():
ممنون بابت به روز رسانی ...
این گفته ی بنده برای سال 91 بود!
این اواخر یه تاپیک خاص این موضوع در لینک ذیل ایجاد کردم و توضیحات ویدئوییش موجود هست که نحوه ی گرفتن خروجی .bin از keil رو نشان می ده ...
http://www.iranled.com/forum/thread-30375.html
بازم ممنون از شما ...
موفق باشید.
نه داش این چه حرفیه - اون پستو گزاشتم تا یه تازه کاری مثل من میاد اینجا به اشتباه نیوفته - بگذریم.
آقا یه مشکل - چرا من فقط از طریق بوت لودر LPC1768 فقط میتونم برنامه های GPIO رو بریزم تو میکرو و اجرا کنم؟ حتی وقفه های GPIO هم کار نمیکنن و فقط SET - CLEAR شدن پین های پورت ها کار میکنه؟ البته اینو هم بگم که من فقط یه پروژه جدید ایجاد میکنم و کد ها رو مینویسم و فایل BIN رو میگیرم و کار دیگه ای نمیکنم که برم چیزی رو تنظیم کنم - به نظرتون مشکل کار کجاس؟ - اینم کد پروژم هستش - از یکی از دوستان میپرسیدم میگفت بوتلودر مشکل داره ولی خب من بعید میدونم باید کاری باشه و من انجام ندادم و به اون دلیل این مشکل رخ داده باشه.
کد:
#include <lpc17xx.h>
int State = 0;
void EINT3_IRQHandler() {
LPC_GPIOINT -> IO0IntClr = 2;
if(State) State = 0;
else State = 1;
}
int main()
{
// GPIO
LPC_PINCON -> PINSEL0 = 0x00000000;