سلام بر همه مهندسین
من مدار PT رو طبق شماتیک روبه رو بستم[
attachment=7492]
فقط من دیود ها رو نبستم
و اسیلاتور مقاومتی برای 2262 مقاومت 3.3 مگا اهمی
و برای 2272 مقاومت 680 کیلو اهم بستم
و پایه های 12 و 13 رو هم به هیج جا وصل نکردم(هوا)
و DOUTرو با یه سیم به DIN وصل کردم
حالا باید با هر بار زدن کلید LED روشن بشه
به نظر خودم مدار درسته چون هیچ مغایرتی با DATASHEET نداره
به نظر شما دوستان ایراد کار کجا میتونه باشه..!
در ضمن سرچ هم کردم نتیجه نداد
دوست عزیز من حضور ذهن ندارم که مقدار مقاومتهای اسیلاتورها درست است یانه
ولی برای فرستادن اطلاعات با pt2262 لازم است پایه te را بمدت حداقل 200 میلی ثانیه به GND وصل کنید وبعد از ان حتما انرا به VCC وصل کنید
موفق باشید
البته کسانی که اینگونه مدارات را ساختند بتجربه دریافته اند که بهتر است فرستنده با 12 ولت کار کند
علاوه بر ان احتمال خرابی ماژولهای فرستنده گیرنده وهم چنین متفاوت بودن فرکانس کار ماژولها را لازم است بررسی کنید
در ضمن شماتیک ایرادی ندارد
(۰۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۰۲:۳۹)جلالی نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من حضور ذهن ندارم که مقدار مقاومتهای اسیلاتورها درست است یانه
ولی برای فرستادن اطلاعات با pt2262 لازم است پایه te را بمدت حداقل 200 میلی ثانیه به GND وصل کنید وبعد از ان حتما انرا به VCC وصل کنید
موفق باشید
البته کسانی که اینگونه مدارات را ساختند بتجربه دریافته اند که بهتر است فرستنده با 12 ولت کار کند
علاوه بر ان احتمال خرابی ماژولهای فرستنده گیرنده وهم چنین متفاوت بودن فرکانس کار ماژولها را لازم است بررسی کنید
اصلا هیچ چیز این Ic معلوم نیست
نمیدونم ملت چه طور راه اندازیش میکنن...!
خود به خود داغ میکنه
برای تست یه سیم از پایه 17 فرستنده به 14 گیرنده دادم ولی هیچ چی
اواع و اقسام آدرس دهی ها رو هم دادم
و حتی یه جفت ای سی دیگه گرفتم
ولی نشد که نشد...!
لطفا راهنمایی کنید
سلام
تاحالا با M2 یا L2 جواب گرفتی؟
1 ولتاژ فرستنده تا 12ولت حتما افزایش بده
2 پایه های 12و13 راهم با دیود جدا مثل پایه های 10و11 بهVCC وصل کن(فرستنده)
3 ماژول های تو بازار فرستنده گیرنده باهم مچ نیستن برای گیرنده از چند نوع دیگه ماژول دیگه هم استفاده کن
باید جواب بده من جواب گرفتم
به ولتاژ کاری نداره من با 3ولت هم راه اندازی کردم
باید ای سی ها باهم مچ باشن و ماژول ها
(۰۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۰۱:۱۵)ehsancompany نوشته است: [ -> ] (۰۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۰۲:۳۹)جلالی نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من حضور ذهن ندارم که مقدار مقاومتهای اسیلاتورها درست است یانه
موفق باشید
اصلا هیچ چیز این Ic معلوم نیست
نمیدونم ملت چه طور راه اندازیش میکنن...!
خود به خود داغ میکنه
برای تست یه سیم از پایه 17 فرستنده به 14 گیرنده دادم ولی هیچ چی
اواع و اقسام آدرس دهی ها رو هم دادم
و حتی یه جفت ای سی دیگه گرفتم
ولی نشد که نشد...!
لطفا راهنمایی کنید
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
تغذیه ای سی 2262 و ماژول فرستنده باید زمان ارسال کد وصل شود و بعد از آن دوباره قطع گردد با اینکار این آی سی ریست میشود وآماده دریافت دستور بعدی میباشد 4 عدد دیود هم در دیتاشیت این آی سی به همین دلیل استفاده شده
باتشکر از همه دوستان خدمات الکترونیک امین 01413234478
سوالی بود تماس بگیرین
با سلام
بنده هم در این مورد مشکل دارم در دیتا شیت pt 2262 یک جا مقاومت اسیلاتور را 470 کیلو گذاشته مناسب آن در pt2272 چه مقاومتی است ؟
البته اگر در این مورد پست جدید بنده را آگاه نمایید چون این مطلب برای سال 91 است . با تشکر
سلام
خسته نباشید
این جدول انتخاب مقاومتها هست
در ضمن اگه از ریموت آماده استفاده میکنید باید مقاومت داخل اونو چک کنید بعد طبق اون مقاومت گیرندتون رو انتخاب کنید
موفق باشید
با سلام ایا منظور شما میانیابی بین این اعداد است چون 470 کیلو در بین آنها برای 2262 نیست
بنده این مدار را هم نتوانستم راه بیندازم مشکل از چیست
با سلام و تشکر بالاخره درست شد 2262 سوخته بود عوض کردم