سلام خدمت همه اساتید و دوستان محترم و محترمه
طاعات و عبادات همه مورد قبول حق باشه ان شالله
دوستان 2 تا سوال از حضورتون داشتم
آیا برنامه ایی مثل ResHacker برای برنامه های دات نت هست
که بشه باهاش عکس و... رو باهاش جابجا کرد و تغییر درآن بوجود آورد
2. در یه برنامه که با ++C نوشته شده می خوام یه کلید رادیوئی حذف کنم
چکار باید بکونم
راهنمائی بفرمائید
متشکرم
یا علی
فکر می کنم برای هر دو تا موردی که خواستی برنامه PeExplorer بهترین گزینه باشه.
تو بخش دانلود ابزار کرک موجود هست.
ممنون مدیر عزیز
ولی نشد
لطف می کنید راه دیگه و برنامه دیگه معرفی کنید
باتشکر
یاعلی
(۰۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲:۰۵)TORIST نوشته است: [ -> ]آیا برنامه ایی مثل ResHacker برای برنامه های دات نت هست
که بشه باهاش عکس و... رو باهاش جابجا کرد و تغییر درآن بوجود آورد
روی دات نت کار نمیکنه و باید برنامه های مشابه که برای دات نت طراحی شده استفاده کنید
نقل قول: 2. در یه برنامه که با ++C نوشته شده می خوام یه کلید رادیوئی حذف کنم
دکمه ها ادیتها و عناطر ویژوال جزء بدنه برنامه هستن و شما نمیتونی به طور مستقیم اونها رو حذف کنی نیاز به برنامه یا کدهای مکمل هست که چندان الب نیست
سلام
ممنون از لطفتون
lord_viper عزیز
خب برنامه هائی که برای دات نت طراحی شده رو معرفی می کردی
وجواب دومتو یکم بیشتر توضیح میدی
منتظرم
باتشکر
یاعلی مدد
سلام به همگی
پیشاپیش عید سعید فطر مبارک
کسی نبود کمک حال ما نبود؟
lord_viper عزیز شما که راهنمائی کردی چی؟
منتظر الطاف شما دوستان هستم
باتشکر
یاعلی مدد
(۰۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۱۵:۵۰)TORIST نوشته است: [ -> ]وجواب دومتو یکم بیشتر توضیح میدی
منتظرم
باتشکر
یاعلی مدد
ببین وقتی کدی مینویسی در نهایت کامپایل میشه و همه اجزا به صورت باینری در میاد و به هم میچسبه در ویندوز برنامه ها برای انجام عملیاتهاشون مخصوصا عناصر ویزوال مثل button , textbox میان از توابع api ویندوز استفاده میکنن هر عنصر ویژوال برای انجام عملیاتهاش به یک هندل نیاز داره که یک مقدار عددی هست که به اون کنترل اختصاص داده میشه مثل کد پستی خب شما وقتی هندل هر کنترل رو داشته باشی میتونی تا اونجایی که api های ویندوز بهت اجازه بدن تغییراتی توشون ایجاد کنی مثلا متنشونو عوض کنی-غیر فعال یا مخفی کنی یا با استفاده از sub classing تغییراتی تو ساختارش ایجاد کنی چون برنامه از قبل کامپایل شده شما نمیتونی این تغییراتو تو برنامه اصلی بوجود بیاری بلکه اینها رو باید در یک برنامه دیگه بنویسی تا بعد از برنامه اصلی اجرا بشه و اون تغییراتو اعمال کنه یا در بهترین حالت شما از یه dll برای تغییر استفاده کنین و بعد اون dll رو با ollydbg به اون exe بچسبونین تا هر وقت برنامه اجرا میشه خودش تغییراتو درش اعمال کنه
ممنون
دوست عزیز میشه یه فیلم آموزشی از این که گفتید بذارید
بلکه اینها رو باید در یک برنامه دیگه بنویسی تا بعد از برنامه اصلی اجرا بشه و اون تغییراتو اعمال کنه یا در بهترین حالت شما از یه dll برای تغییر استفاده کنین و بعد اون dll رو با ollydbg به اون exe بچسبونین تا هر وقت برنامه اجرا میشه خودش تغییراتو درش اعمال کنه
با تشکر
یا علی