ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل سیمولاتور بیسکام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[attachment=7508]با عرض سلام خدمت مدیران سایت و تمامی اعضا
بنده هر موقع ورژن جدید نرم افزار بیسکام رو نصب میکنم سیمولاتورش ارور میده و وقتی پاک میکنم و ورژن قدیمی رو نصب میکنم درست کار میکنه ورژن نرم افزار قدیمی BASCOM-AVR 1.11.7.8 است و ورژن جدید هم bascom avr 1.11.9.5-full یا BASCOM-AVR.2.0.7.3 است و ارور عکسی است که پست میکنم
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید با تشکر آیدین
این اررور خاصی نیست فقط شما اون تیک رو بزنید تا دیگه نشون داده نشه بعد هر بار خودش وارد محیط سیمولیت میشه

برای کار های سنگین هم سعی کنید که از سیمولاتور بسکام استفاده نکنید
استاد تیک رو چه بزنم چه نزنم سیمولاتور کار نمیکنه ولی با ورژنهای قبلی کار میکنه
با تشکر آیدین
دوستان من تعدادي ميكروكرو كنترلر 8051 دارم و فقط با بيسكام مي توانم كار كنم bascom 8051 را نصب كردم و فايل همراه برنامه را به محل نصب برنامه كپي پيست كردم اما برنامه من بيشتر از 4 كيلو جواب نمي دهد و ارور مي دهد لطفا اگر از دوستان كسي مي تواند مشكل من را حل كند ممنونش مي شم با تشكر

kafranrgh@gmail.com
(۲۷-آذر-۱۳۹۷, ۲۱:۰۷:۵۷)rezakafrany نوشته است: [ -> ]دوستان من تعدادي ميكروكرو كنترلر 8051 دارم و فقط با بيسكام مي توانم كار كنم bascom 8051 را نصب كردم و فايل همراه برنامه را به محل نصب برنامه كپي پيست كردم اما برنامه من بيشتر از 4 كيلو جواب نمي دهد و ارور مي دهد لطفا اگر از دوستان كسي مي تواند مشكل من را حل كند ممنونش مي شم با تشكر

kafranrgh@gmail.com

سلام، احتملا از کرک باشه.
یا از اول کرک کنید یا یک نسخه دیگه رو تهیه کنید، قبلی رو پاک کنید و نسخه رو نصب و کرک کنید.