ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل باattach
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان در هنگام attachکردن دیتابیس با این errorمواجه میشم لطفا راهنمایی کنید.
TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
------------------------------

An error occurred when attaching the database(s). Click the hyperlink in the Message column for details.

BUTTONS:

OK
خب روی هایپرلینک کلیک کن، متن کامل ارور رو اونجا نوشته، اون رو بذار اینجا که بتونیم کمک کنیم
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۲۷:۲۴)far_222000 نوشته است: [ -> ]خب روی هایپرلینک کلیک کن، متن کامل ارور رو اونجا نوشته، اون رو بذار اینجا که بتونیم کمک کنیم

TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio

Attach database failed for Server 'SADAF-PC'. (Microsoft.SqlServer.Smo)

For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=...nkId=20476

ADDITIONAL INFORMATION:

An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

Unable to open the physical file "F:\dbtell.mdf". Operating system error 5: "5(Access is denied.)". (Microsoft SQL Server, Error: 5120)

For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=...nkId=20476

BUTTONS:

OK
اصل متن ارور شما این قسمته:
کد:
Unable to open the physical file "F:\dbtell.mdf". Operating system error 5: "5(Access is denied.)

شما فایلت رو از درایو F به Desktop یا درایو ویندوزت که احتمالا C باشه منتقل کن و دوباره سعی کن. نتیجه رو بگو

اگه کاری که گفتم جواب نداد از دستور زیر استفاده کن:
کد:
exec sp_attach_db 'dbname', 'filename'
(۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۲۸:۴۳)far_222000 نوشته است: [ -> ]اصل متن ارور شما این قسمته:
کد:
Unable to open the physical file "F:\dbtell.mdf". Operating system error 5: "5(Access is denied.)

شما فایلت رو از درایو F به Desktop یا درایو ویندوزت که احتمالا C باشه منتقل کن و دوباره سعی کن. نتیجه رو بگو

کد:

ممنون و سپاسگزارم از پاسخگویی شما.چرا بایدبه درایوی که مخصوص ویندوز منتقل بشه وروی بقیه درایوها جواب نمی ده؟
(۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۳۹:۲۳)stringf نوشته است: [ -> ]
(۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۲۸:۴۳)far_222000 نوشته است: [ -> ]اصل متن ارور شما این قسمته:
کد:

کد:

ممنون و سپاسگزارم از پاسخگویی شما.چرا بایدبه درایوی که مخصوص ویندوز منتقل بشه وروی بقیه درایوها جواب نمی ده؟

بعضی موقع ها دسترسی های ویندوز به اس کیو ال اجازه نمی ده که یه فایل رو بخواد به عنوان یه دیتابیس روی یه سرور استفاده کنه. عموماً درایو C همیشه این دسترسی رو داره.
در حقیقت دلیل اصلی این موضوع هنوز برای خود منم مشخص نیست و اینکه مثلا برای حل این مشکل، چجوری میشه دسترسی درایو F رو برای اس کیو ال باز کرد. باید سر فرصت یه سرچ بزنم/بزنی و راه حل رو پیدا کنم/کنی