فکر کنم منظورت اینه که فلزیاب چطوری کار می کنه
فلزیاب یه سیم پیچ داره که میدان مغناطیسی تولید می کنه حالا وقتی که فلزی توی این میدان مغناطیسی قرار بگیره شدت میدان تغییر می کنه و دستگاه متوجه میشه و اعلام می کنه که فلز پیدا شده
آره منظورم همین بود.
میشه بگی چطور باید این سنسور رو ساخت؟جنس سیمش باید چی باشه؟بعد چطور با ADC مقدارشو میخونن؟
باید مدارشو ببندی و بعدش قسمتی که به هدفون وصل میشه رو بدی به adc (قبل از این کار یه بار با اهمتر ولتاژ چک کن که از 5 ولت بیشتر نشه)من خودم تا حالا نساختم برای نمونه من یه مداری پیدا کردم و پیوست کردم یه مداری هم توی یکی از کتاب های آقای بخت آوره که به جای هدفون باید از رادیو استفاده کنی توی اینترنت بگردی مدارهای زیاد می بینی
البته فلزیاب آماده هم هست می تونی بخری
یه توضیحی هم من بدم؛
این سنسورها که بهشون لوپ یا حلقه میگن رو همانطور که از اسمش مشخصه باید بصورت حلقه درست کنی؛
به اینصورت که طبق شماتیک همون قسمتی که بصورت سیم پیچ قرار گرفته، همون خروجی حلقه لوپ یا سنسور فلزیاب شماست.
باید به جای اون سیم پیچ ، از همون قسمت مدار خروجی بگیری و با سیم های مفتول حلقه ایجاد کنی و سیم هارو بصورت سیم پیچ لوزی یا دایره شکل دربیاری و بر روی هم سوار کنی.
جنس فلزی رو باید در موازات حلقه لوپ قرار بدی و با ولوم فرکانس رو تنظیم کنی تا فلز رو بگیره.
این ولوم خیلی مهمه و باید خوب روش کار کنی، مثلا اگه خوب تنظیم نشه 3 سانت و خوب تنظیم بشه می تونه 50 سانتی رو بگیره.
برای مین یاب هم ،اگه رو فلزخالصی تست کنی باید یه برد 20 سانتی رو درنظر بگیری، چون اگه جنست آلیاژ باشه ، تو فرکانس تداخل ایجاد میشه و میتونه برد سنس رو پایین بیاره.
دوستان کی یه فایل شماتیک پروگرامر avr داره؟اگه میشه به ما هم اونو بده!ممنونمممم
دوستان دمه همگی گرم.
اگه میشه شماتیک آلتیوم رو اگه دارین اینجا بزارین.
در ثانی اگه ممکنه اونو تو سرور سایت آپلود کنید
با تشکر
حسین جان واسه همین پروگرامر usb asp میخوای؟
آره فقط یه چیزی باشه تست شده باشه ها.
نبدیشم بعدشم...
بچه ها برای اینکه اصطکاک چرخ ربات رو با پیست بالا ببرم تمیز ترین راه چیه؟