۰۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۴۵:۵۸
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
۰۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۴۰:۱۳
پايه ي 0 و 1؟
منظورت پايه هاي ورودي هست؟
اون ها فكر نمي كنم زياد جريان بكشن. نبايد مشكلي داشته باشه ، اما اگر باز جواب نداد ، درايورت رو در بيار ، مسير pcb رو خراب نكن.
منظورت پايه هاي ورودي هست؟
اون ها فكر نمي كنم زياد جريان بكشن. نبايد مشكلي داشته باشه ، اما اگر باز جواب نداد ، درايورت رو در بيار ، مسير pcb رو خراب نكن.
۰۴-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۰۵:۲۰
آره ولی به هر حال باید اتصالاتشو قطع کنم دیگه
۰۴-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۱۴:۱۳
(۰۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۴۵:۵۸)h.unique نوشته است: [ -> ]بعد یه چیز دیگه.مشکلی نیست فقط موتور راه میوفته
اون پایه ماله PDI و PDO پایه های 0 و 1 L298 هستن.
مشکلی نداره؟
یا باید مسیر هر 4تا پایه رو قطع کنم با سیم به هم وصلشون کنم؟
-
این رگولاتور قابلمه ای ها توی پروتئوس هم مشکل داشت پایه هاش! مجبور شدم برد رو سراخ کنم و ببرمش زیر برد تا حل شه:d
-
اول ببین این گراندی که دادی به بدنه ی یو اس بی اون طرف هم وصل هست؟ معمولا وصل نیستن یه آزمایشی بکن
-
ATMEGA128 رو که روی برد لحیم نکردی؟ از این مبدل ها استفاده کردی دیگه؟
قبل از این که برد رو به گند بکشیم یه میکرو ی دیگه مثلا32 رو بزار جای اون و آزمایش کن ببین چی میشه
-
باید پایه های MISO و اینا رو هم قطع کنی فکر می کنم مشکل ایجاد می کنن
-
پایه ی pen رو به زمین وصل کردی؟
ATMEGA128 Datasheet نوشته است:
۰۴-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۱۹:۱۲
نقل قول: مشکلی نیست فقط موتور راه میوفته Biggrinآره اصلا مشکلی نیس
نقل قول: این رگولاتور قابلمه ای ها توی پروتئوس هم مشکل داشت پایه هاش! مجبور شدم برد رو سراخ کنم و ببرمش زیر برد تا حل شهBiggrinآره لا مصب.حرامه استفاده از رگراتور قابلمه ای.من تو ربات قبلیم از 7805 ایستاده و یک ترانزیستور a1943 استفاده کردم.2آمپر که ازش میکشیدی عین خیالشم نبود.اصلا داغ نمیکرد.قابلمه ای لامصب با 200میلی آمپر که ازش می کشی میخواد آتیش بگیره.
نقل قول: اول ببین این گراندی که دادی به بدنه ی یو اس بی اون طرف هم وصل هست؟ معمولا وصل نیستن یه آزمایشی بکنآره وصله.تک تک پایه هارو با پایه های میکرو تست کردم.وصل بودن و اتصال هم نداشتن.
نقل قول: ATMEGA128 رو که روی برد لحیم نکردی؟ از این مبدل ها استفاده کردی دیگه؟آره بابا
نقل قول: قبل از این که برد رو به گند بکشیم یه میکرو ی دیگه مثلا32 رو بزار جای اون و آزمایش کن ببین چی میشهاین که نمیشه.
ولی یه فوتبالیست هس که از همین آی سی من داره ولی اون سالمه میخوام رو اون هم استفادش کنم.و رو اون تست بگیرم.
نقل قول: باید پایه های MISO و اینا رو هم قطع کنی فکر می کنم مشکل ایجاد می کننای بد بختی هی !
نقل قول: پایه ی pen رو به زمین وصل کردی؟نه این کارو نکردم.
آقا این کاری که شما گفتین کردم ولی بازم نشد!.
بخدا دیگه دارم به خودمم شک میکنم.در این حد که دارم فکر میکنم میکرو رو بر عکس منتاژ کرم!نمیدونم دیگه
عکس رو پیوست کردم.
شما نیگا کنید ببینید که درسته یا نه!
۰۵-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۵۹:۰۷
منو سر کار گذاشتید یا خودتون رو این روش تست هست آخه!
منم بعضی وقت ها از این گنده کاری ها میکنم
-
والا چیز دیگه ای به عقلم نمی رسه شما برو به خودت شک کن
منم بعضی وقت ها از این گنده کاری ها میکنم
-
والا چیز دیگه ای به عقلم نمی رسه شما برو به خودت شک کن
۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۷:۳۳:۴۶
راستی دوستان سیمی که در پروگرام کردن میکرو با این پروگرامر های معمولی باید حداکثر چقدر باشه؟؟؟
۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۷:۳۷:۱۴
(۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۷:۳۳:۴۶)h.unique نوشته است: [ -> ]راستی دوستان سیمی که در پروگرام کردن میکرو با این پروگرامر های معمولی باید حداکثر چقدر باشه؟؟؟سیمی که من دارم یه 50 سانتی میشه
-
این پروگرامری که شما داری رو یه دوستام گرفته بود نتونست راه بندازه دادش به من منم نتونستم بیخیالش شد
۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۰۲:۴۲
آها.
الآن نیرم با یه پروگرامر دیگه هم تست میکنم و بهتون بعدا نتیجه رو اعلام میکنم.
دوستان یک سوال دیگه.
من اگه بخوام از سنسور ها و ... در برابر افزایش ولتاژ محافظت کنم باید از دیود زنر استفاده کنم درسته؟
میشه یه توضیح مختصری در موردش بدین؟مثلا خودش چقدر از ولتاژ رو کاهش میشه؟و میگن ولتاژ شکست 5 ولته یعنی چیه؟یعنی اگه ولتاژ 5 ولت بود جریان رو از خودش عبور میده؟بعد چقدر ولتاژ بالا و پایین بشه میتونه از خودش جریان رو عبور بده ( با فرض همین 5 ولت)؟
دوستان یک سوال دیگه.
من اگه بخوام از سنسور ها و ... در برابر افزایش ولتاژ محافظت کنم باید از دیود زنر استفاده کنم درسته؟
میشه یه توضیح مختصری در موردش بدین؟مثلا خودش چقدر از ولتاژ رو کاهش میشه؟و میگن ولتاژ شکست 5 ولته یعنی چیه؟یعنی اگه ولتاژ 5 ولت بود جریان رو از خودش عبور میده؟بعد چقدر ولتاژ بالا و پایین بشه میتونه از خودش جریان رو عبور بده ( با فرض همین 5 ولت)؟
۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۱۴:۲۳
(۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۰۲:۴۲)h.unique نوشته است: [ -> ]آها.انگلیسیت خوب هست؟
دوستان یک سوال دیگه.
مثلا ولتاژ شکست 5 باشه با یه شیب شدیدی از 5 ولت به بعد جریان رو از خودش عبور میده و ولتاژ رو روی 5 ولت ثابت نگه میداره ولی نکته ای که هست اینه که جریان زیادی رو تحمل نمی کنه برای همین یه مقاومت سر راهش میزارن تا هم ولتاژ رو بتونه تنظیم کنه هم جریان اضافی نگذره
۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۳۰:۵۳
نقل قول: انگلیسیت خوب هست؟نه خوب نیست.
حالا چقدر جریان میشه ازش کشید؟
مثلا چند میلی آمپر؟