حداکثر جریانی که تحمل می کنه هست وات به ولتاژ
مثلا زنر 5 ولت 2 وات 400 میلی آمپر تحمل می کنه
اون لینکی که دادم رو ببینی کامل نوشته ببین چیزی ازش می فهمی یا بیام توضیح بدم؟
نه همین قدر کافیه.
فقط یه چیز دیگه.پس من برای محافظت از ماژول ها و... که 5ولت میخوان باید یک دیود زنر با ولتاژ شکست 5 ولت بزارم دیگه درسته؟
بعد از پاسخ به سوال بالا یه راهنمایی هم ازتون میخوام.اونم اینه که بهترین مکانیزم برای وارد کردن نیرویی به اندازه 3 برابر نیروی لازم برای فشار دادن یک کلاویه ( کلید ) پیانو چی میتونه باشه؟
هم خوب باشه و هم ارزون باشه.
من نظرم رو سروو موتور هستش.
ممنون میشم اگه شما هم نظر خودتون رو بگید.
(۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۹:۱۵:۱۶)h.unique نوشته است: [ -> ]نه همین قدر کافیه.
فقط یه چیز دیگه.پس من برای محافظت از ماژول ها و... که 5ولت میخوان باید یک دیود زنر با ولتاژ شکست 5 ولت بزارم دیگه درسته؟
بعد از پاسخ به سوال بالا یه راهنمایی هم ازتون میخوام.اونم اینه که بهترین مکانیزم برای وارد کردن نیرویی به اندازه 3 برابر نیروی لازم برای فشار دادن یک کلاویه ( کلید ) پیانو چی میتونه باشه؟
هم خوب باشه و هم ارزون باشه.
من نظرم رو سروو موتور هستش.
ممنون میشم اگه شما هم نظر خودتون رو بگید.
در مقابل اضافه ولتاژ به صورت معمولی هیچ کاری برای شما انجام نمی دن چون رگولاتور زورش بیشتره
-
باید ازش توی یه سیستم قطعی چیزی استفاده کنید
البته من به طور مستقیم گذاشتم به محض اینکه وصل میشه تغییرات مدار رو خبر دار میشم و سریع باطری رو قطع می کنم
-
قیمت زیاد نمیشه با سروو؟! نظری ندارم!
حالا من برای اینکه ولتاژ بیشتر از 5 شد باید به چه صورتی از مدار یا اون المان محافظت کنم که بلایی سرش نیاد؟
(۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۹:۲۶:۲۱)h.unique نوشته است: [ -> ]حالا من برای اینکه ولتاژ بیشتر از 5 شد باید به چه صورتی از مدار یا اون المان محافظت کنم که بلایی سرش نیاد؟
بستگی به مدار داره مثلا اگه ولتاژ خیلی بالا نمی ره وسنسور ها رو هوا نمی رن
می تونی مثل من مستقیم وصل کنی افت ولتاژ مشهود میشه
-
اگه خیلی برات مهم هست می تونی برای هر ماژول اگه جریان زیادی نمی کشن زنر و مقاومت بزاری
-
در غیر این صورت مدار های محافظی هست که الان چیزی تو ذهنم نیست
البته این ها یه کمی پیچیده میشن!
خب برای هر ماژول یه زنر میزارم.
مقاومت رو برای اینکه جریان کن بکشه میزاریم درسته؟
2.2کیلو خوبه؟
بعد شماره دیود زنری که ولتاژ شکستش 5 باشه چی میشه؟
(۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۹:۴۰:۴۴)h.unique نوشته است: [ -> ]خب برای هر ماژول یه زنر میزارم.
مقاومت رو برای اینکه جریان کن بکشه میزاریم درسته؟
2.2کیلو خوبه؟
بعد شماره دیود زنری که ولتاژ شکستش 5 باشه چی میشه؟
بگو زنر ولت می خوام شماره ماره نداره که
کمترین مقدار مقاومتی که باید بزاری میشه ولتاژ ورودی منهای خروجی تقسیم بر جریانی که زنر می گیره مثلا 12 ولت ورودی با زنر 5 که حساب کردیم جریانش شد 400 میلی حداقل باید مقاومت 17.5 رو بزاری
ديود زنر براي كاراي فركانس بالا توصيه نمي شه ، البته چون هدفت محافظت هست طوري نيست ...
پايداري حرارتي هم كه ... !
اون مقاومت معمولا در حد اهم هست ، توصيه مي كنم در مدار مقاومت هاي مختلف رو تست كني تا به ولتاژ دلخواه ات برسي ...
زنر 5v وجود نداره ، 5.1 ولتي هست ، با تعيين مقاومت مي توني سمت 5 بياريش ، اما در شرايط مختلف تستش كن ( دمايي و در بار مختلف )
اگر در ورودي مي ذاري و اون ولتاژ قرارهه اندازه گيري بشه ، براي گرفتن مقدار دقيق بايد به مقاومت و ديود دقت كني!
همينطور رنج مقاومتي كه در نقش بار براش مي شه هم در تعيين سطح ولتاژ زنر مؤثرهه ( خيلي مؤثرهه ) پس بهترهه اون مقاومته ثابت باشه. ( مقاومتي كه در نقش بار هست منظورمه ، مثلا امپدانس از ديد زنر به پايه ي مورد نظر ماژول ... همون Rl كه تو عكس بالاست )
در كل آزمون خطا كن ...
دوستان راهی جز استفاده از دیود زنر نیس دیگه؟
نقل قول: دوستان راهی جز استفاده از دیود زنر نیس دیگه؟
بی نهایت راه می تونه داشته باشه
مگه نمی خوای ولتاژت از 5 ولت تجاوز نکنه؟