ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات بدون انتهای من!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
اینم یه گریپر خفن ماله ربات خودم.
نظرتون رو بگین ممنونتون میشم.
(همین جا هم یه انتقاد کنم اونم اینکه مدیران عزیز اگه میشه حجم فایل هایی که میشه پیوست کرد رو افزایش بیدن.5مگ خیلی کمه.من الآن مجبور شم که این این فیلم رو با کیفیت HD به کیفیت .... برسونم تا آپلود شه.خیلی کیفیت پایین اومد... باتشکر از شما مدیران عزیز و زحمت کش)/
اوه اوه عجب بازو خوبیه این.
حالا جریان زیادی از مدارتون نمیکشه؟
نقل قول: اوه اوه عجب بازو خوبیه این.
ممنونم Biggrin
نقل قول: حالا جریان زیادی از مدارتون نمیکشه؟
بستگی داره.گه به اون زاویه ای واسش تعیین کردی بره نه جریان زیادی نمیکشه.ولی اگه به زاویه که واسش تعیین کردی نره (حالا به هر دلیلی) جریان خیلی زیادی میکشه.در این حد که مثه سیم عمل میکنه.
عالی بود خوب درس کردی.
فقط یه نکته رو بگم. با توجه به اینکه از جلو روبات داری لیف میکنی امکان داره تویه حرکت پشت روباتت بیاد هوا. البته فک کنم اکثر وزن روبات عقب انداخه بودی اونطوری این مشکل هم زیاد دیده نمیشه. اما به نظرم بازوت طوری میسازختی که از وسط روبات حرکت میکرد نه از جلو روبات. هرچی تو از عقبتر لیف کنی بهتره چون امکان چپهشدنت کمتر میشه و وزن لیف شده روی دو لاستیکت میوفته اصطکاکت افزایش پیدا میکنه( البته اگه موتورات قدرت کافی داشته باشن).
در کل خوب بود.

اگه فیلمی ار حرکت روباتتم داری بزار اینجوری راحتر میشه نظر بدیم.
سلام.
ممنونم بابته نظری که دادی.
نه کج نمیشه و گریپر پشته رباته چون سنسور مادون قرمز ها جلو هستن Biggrin
دوستان من یه اشتباهی کردم برای تنظیم حساسیت مادون قرمز های رباتم.
بهترین راه برای تنظیم حساسیتش با پتانسیومتر چیه؟ارزون ترین و با کیفیت هم باشه و ساده هم باشه :d.
(۱۶-اسفند-۱۳۹۱, ۰۷:۱۶:۰۸)h.unique نوشته است: [ -> ]دوستان من یه اشتباهی کردم برای تنظیم حساسیت مادون قرمز های رباتم.
بهترین راه برای تنظیم حساسیتش با پتانسیومتر چیه؟ارزون ترین و با کیفیت هم باشه و ساده هم باشه :d.
اگه دیجیتال می خونیشون که خودت می دونی ولی گه انالوگ هست معمولا توی خروجی سنسور یه بالاکش یا پایین کش میران مقاومت اون رو تغییر بدی حساسیت کار کم و زیاد میشه (هرچی بیشتر بشه سنسور با مادون برگشتی کم تری حساسیت نشون میده)
دوستان یه سوال.
من تعقیب خط ربات رو هم راه انداختم ولی مشکل اینجاس که واسه اینکه مانع جلوم رو تشخیص بدم باید با srf08 این کارو کنم و واسه خوندن دیتا از srf08 باید 100میلی ثانیه وقفه بندازم که این کار باعث میشه که ربات در تعقیب خط خوب عمل نکنه.
به نظر شما راهی هس که این 100میلی ثانیه رو کم کرد؟
من با اين ماژول كار نكردم. نمي دونم اينترفيس I2c استفاده مي كني يا ...
اما در كل اگر در خطوط برنامه مستقيم مي نويسي waitms 100 يا هر نوع تاخيري ، بنظر كار درستي نيست.
اگر اينطوريه روش پيشنهاديه من ساختن تاخير با تايمر و وقفه هست.
اينطوري وقتي قرار شد 100ms مستقيم تاخير بندازه و بعد دستور بعدي رو انجام بدهه ، سر اين تاخير ميكرو بيكار نمي شينه و بقيه ي كارا رو انجام مي دهه ، وقتي 100ms ساخته شد ، مي رهه به وقفه و گام بعدي رو براي ارسال يا دريافت اطلاعات ماژول انجام مي دهه.

موفق باشي.
آها یعنی با تایمر ها این کارو بکنم؟
من 2 تا تایمر 1و2 به انکدر ها وصلا و تامیر 3 به درایور و تایمر 0 به سروو.
شاید بتونم با تایمر 2 اینکارو بکنم.
حالا میگی به چه صورت این کارو به بهترین نحوش انجام بدم؟
معموليه ديگه.
در متن اصلي برنامه ، فرمان اول رو كه دادي ، مثلا حالا مجبوري 100ms صبر كني ، خوب حالا اين تاخير رو نمي نويسي و مي ري سراغ ادامه ي برنامه روبات ( ادامه ي برنامه ي ماژول رو توي روال وقفه مي نويسي )...
به هر طريق بايد شروع كني به زمان سنجي و احتمالا چند بار مي ري به وقفه و مثلا مي گي اگر 1000 بار اومد به وقفه يعني زمان 100ms ساخته شده و شرط برقرار مي شه و حالا بايد ادامه ي دستور ماژول رو اينجا بنويسي و اطلاعات رو بگيري و زمان سنجي براي 100ms رو متوقف كني و برگردي به برنامه ي اصلي.
اگر داري با تايمرها كاراي ديگه مي كني و نمي توني استاپشون كني ، يه flag در نظر بگير مثلا m ، و يه شرط ، كه در صورتي كه m=1 بود ، شرط بعدي ( 1000 بار وقفه رخ داده بود )، ادامه ي دستور هاي ماژول انجام بشه. اگر نه كه هيچ .
اين يه ايده ي پايه هست ، خودت با توجه به كدي كه زدي مي توني كاملش كني ...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48