نه جریان کم نمیشه.
گفتم که تا 2 آمپر راحت میشه کشید ازش.
اون افزایش ولتاژ همون مشکلی بود که کلی بم ضرر زد.
یه 12 با 5 موازی مشید و میشد 12 ولت.
هر چی جول راهش بود ترکوند!
دوستان به نظر شما لنت صفحه کلاغ روی mdf اصتکاکش بالاس یا لنت ترمز؟
فکر نمی کنم کسی آزمایش کرده باشه!
برای ربات می خوای؟
آره.
واسه رو پیستش تا سر نخوره.
سلام.
با تشکر از همه شما عزیزان که وقت گذاشتید و جواب منو دادید.
اینبار یه سوال از وی بی دارم
دوستان آیا دستوری هست که تو یه مجموعه از رشته ها جست و جو کنه و جواب رو به هر صورتی که هست برگردونه؟
سلام
حسین جان در این مورد از بچه های نرم افزار سایت کمک بگیری زود تر به نتیجه میرسی
سوالات بدون انتهای منه مبتدی :-)
ببخشید اگه جایه نادرستی میپرسم :-)
میگم دوستان روبویی :-) شما داخل یه محوطه بسته قراره یه روبات رو آزاد کنید ( مستطیل قرمزه) بعد این روبات باید بطور خودکار به نقطه های مشخص شده بره ( a,b,c) فرقی نداره اول کدوم اما باید به هرکدوم از نقاط فقط یه بار سر بزنه.
حالا شما چه راهی رو پیشنهاد میدین ؟
[
attachment=9497]
(۱۵-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۰۶:۲۶)live_1389 نوشته است: [ -> ]سوالات بدون انتهای منه مبتدی :-)
ببخشید اگه جایه نادرستی میپرسم :-)
میگم دوستان روبویی :-) شما داخل یه محوطه بسته قراره یه روبات رو آزاد کنید ( مستطیل قرمزه) بعد این روبات باید بطور خودکار به نقطه های مشخص شده بره ( a,b,c) فرقی نداره اول کدوم اما باید به هرکدوم از نقاط فقط یه بار سر بزنه.
حالا شما چه راهی رو پیشنهاد میدین ؟
کف زمین هم این دایره ها هست؟
-
دیگه علامتی چیزی نداری؟
(۱۵-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۲۱:۴۹)behzady نوشته است: [ -> ]کف زمین هم این دایره ها هست؟
-
دیگه علامتی چیزی نداری؟
نه در واقع ستونن :-) ، علامت دیگه نه. خودم میگم از فاصله سنج استفاده کنم اما چطور میشه بهش گفت وقتی نقطه a رو رفتی دیگه a نرو؟
(۱۵-خرداد-۱۳۹۲, ۱۴:۱۱:۴۰)live_1389 نوشته است: [ -> ] (۱۵-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۲۱:۴۹)behzady نوشته است: [ -> ]کف زمین هم این دایره ها هست؟
-
دیگه علامتی چیزی نداری؟
نه در واقع ستونن :-) ، علامت دیگه نه. خودم میگم از فاصله سنج استفاده کنم اما چطور میشه بهش گفت وقتی نقطه a رو رفتی دیگه a نرو؟
شما باید کل مسیر حرکت رو ذخیره کنی و ستون هارو مثلا یه مقدار دیگه بدی که از اون فاصله دیگه نزدیک تر نشه
مثلا زمین رو یه زمین شطرنجی 10*10 درنظر می گیری و حرکت می کنی به ستون که رسیدی اطرافش رو مثلا سیاه کنی اکه دیگه نزدیک نشی
از طرفی دیگه روی مسیر رفته شده هم نری (مثلا ستونی فقط مسیر رو بری)