داداش یعنی چی با بسم ا.. شروع میشه ؟؟ شوخی میکنی؟؟ باس من خوبه؟؟
(۱۷-خرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۵۵:۲۴)hayderalif نوشته است: [ -> ]داداش یعنی چی با بسم ا.. شروع میشه ؟؟ شوخی میکنی؟؟ باس من خوبه؟؟
بسم ا... نه
از "ب ی بسم ا..." این یه اصطلاح هست یعنی از اول و ابتدای هر چیزی
-
سنتون رو نگفتید ها
من سوالات این دوست جدیدمون رو میپسندم :-) سوالاتشون رو خیلی خاکی میپرسن :-)
به نظر میاد انگیزه مضاعفی برا کارشون دارن...
راستی این پست رو پاک نکنید چون فواید خودش رو داره، ممنون :-)
ممنون دوست عزیز من به روباتیک خیلی علاقه دارم ....
دوستان من میخوام شماتیک رو بخونم مثلا بدونم ال ای دی با چه علامتی نوشته میشه یا از کجا باید شماتیک رو خوند باتری یا استارت اش علامت اش چیه؟ ممنون
شما کتاب الکترونیک خیلی هم مشکل نیس روبگیر ، خیلی نقلی توضیح داده.
میخوای تا لینک خریدشو بت بدم ؟
BEHZADY :داداش عجیبه فک کنم گوگل با من دشمنه باسه من هیچی نمیاد
h.unique :نه داداش من مشکلم همین بود تو الکترونیک اش حالا تا بعد فک کنم یواش یواش را بیوفتم
دوستان من الان چگونه باید این شماتیک بالا و پایینیشو بخونم؟؟ شکل های رو بلدم اما عدد اش چجوری باید خونده بشه؟ 0(اولی ! )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان IC و المان چیه>>>؟؟؟
(۱۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۲۲:۲۰)hayderalif نوشته است: [ -> ]دوستان من الان چگونه باید این شماتیک بالا و پایینیشو بخونم؟؟ شکل های رو بلدم اما عدد اش چجوری باید خونده بشه؟ 0(اولی ! )
سلام
دوست عزیز دقیق متوجه منظورتون نشدم!
کدوم صفر مدنظرتون هست؟
منظورتون از خوندن شماتیک هم متوجه نشدم؟
(۱۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۲۲:۲۰)hayderalif نوشته است: [ -> ]دوستان IC و المان چیه>>>؟؟؟
تعریف واژه های IC و المان رو میخواهید یا توضیح ic و المانهای تو شماتیک؟
لطفا سوالاتون و جامع و واضح تر بپرسید
ic که یه تراشه است حاوی یه چیپ که توش یه اطلاعاتی قرار میگیره و بصورت دیپ و smd وجود داره
المان هم منظور قطعه است مثل خازن مقاومت سلف و...
اون 0 رو اشتباهی نوشتم منطورم اینه که در خواندن شماتیک ها از کجا بفهمم عدد ی که زیر شکل ها است چیه ولته؟ اهم؟ اعداد هاش چی هست در سوال دوم هم که جواب رو دادید ممنون
الان كه مشتاق هستي ، بنظرم از يه منبع معتبر كه كتاب باشه ، مراحل ابتدايي آموزش رو دنبال كن كه شيرينيش رو بچشي و مزش زير زبونت بمونه ، اينجوري اذيت مي شي فكر مي كني همه چيز سخته و خيلي زود ممكنه دلسرد شي !
هر قطعه اي چندتا مقدار دارهه ، اما شما بايد با اولويت ترينش رو مد نظر قرار بدي.
مثلا مقاومت ، عددي كه مي گن بر حسب اهم و كيلو اهم و ... ، اما مقدار ديگه براي وات اش هم دارهه كه معمولا نمينويسن جز اينكه لازم باشه و وقتي نمي نويسن يعني يه نوع معمولي.
ديود زنر ، مقدارش بر حسب ولت هست.
خازن بر حسب فاراد هست ( f ) ، ميكرو فارد ( uf ) ، نانو فاراد ( nf ) ، پيكو فاراد ( pf )
LED نوري مثل شماتيك بالا ، مقدار ندارهه ، يه LED معمولي هست ( نمادش مثل ديود هست ).
و ...
موفق باشي.