۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۵۳:۵۹
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۴۰:۴۷
نقل قول: 1.اسم این علامت چیه؟>>>> # <<<<<شارپ ، البته اسم هاي ديگه اي هم دارهه ...
نقل قول: 2.علامت مساوی در کدویژن چیه؟یعنی چطور باید بگیم که جواب این عملیات رو درون این متغیر قرار یده؟1+2=aاگر منظورتون انتساب هست كه مثل بسكام " = " هست ، اما براي شرط ، تساوي " == " هست.
نقل قول: 3.عملوند چی؟عملگر -> " + - / * و ... " و عملوند هر متغييري كه بهش عملگر اعمال كني -> " A+B " اينجا A , B عملوند هستن.
نقل قول: 4.عملگر %= چیه؟عملگر باقيمانده ي حاصل تقسيم عدد سمت چپ اين عملگر به سمت راستش هست.
نقل قول: 5.ارزش false یا true داشتن یعنی چه؟اينها از نوع boolean هستن ، براي اينكه بگي شرط درست يا غلط هست ( مثل همون 0 يا 1 ، اما اينجا true , false هه )
نقل قول: 6.رشته چیه؟رشته ي آش نه ها !!
رشته ديگه ، يه سري كاراكتر پشت سر هم رشته رو تشكيل مي دن ، تو بسكام هم از string استفاده مي كردي ( البته مفهومشون متفاوت هست ، البته كمي ! )
-------------------------------------------
وقتي از clear براي lcd استفاده مي كني خودش مي ياد سر 0و0 و نيازي نيست از goto_xy استفاده كني.
نقل قول: lcd_putchar(i);تابع هاي LCD رو توي Help كدويژن نگاه كن.
putsf , puts و ... هم دارهه ...
نقل قول: 2.چطور این کد 0x15 رو محاسبه میکنند؟؟
فرم نمايش هگزادسيمال هست ديگه ... ، معادل 00010101 مي شه.
نقل قول: که با >>> : <<< میشه چند دستور رو تو یک خط نوشت.100 البته ...
از سميكالون استفاده كن -> " ; "
نقل قول: چیه که اگه نباشه برنامه کامپایل نمیشه؟يه هدر اساسي و مهم هست كه معمولا در اكثر برنامه ها از توابع اش استفاده مي كني.
نقل قول: 4.چرا سرعت lcd با برنامه ای که تو کدویژن مینویسی از برنامه ای که تو بیسکام مینویسی پایین تره؟؟!! چطور ؟!
نقل قول: 5.یه سوال خیلی ابتدایی pull-up همون مقاومتی هستش که به vcc وصل میشه و pull-down به gnd؟بله.
موفق باشيد.
۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۰۲:۲۳
آقا شارین جان دمت گرم خیلی ممنون.
حالا یک مشکل عجیب!
من یک برنامه مسیر یاب با کد ویژن نوشتم و با پروتوس شبیه سازش رو انجام دادم.
ولی برنامه درست کار نمیکنه.
برنامه به این صورت که Logictoggle ها نقش سنسور هارو دارن و اون 2تا ال ای دی ها نقش موتور رو دارن.و رو ال سی دی هم هر سنسور که 1 شه رو نشون میده.ولی اصلا این طوری نمیشه.رو ال سی دی دقیق نشون میده اما اما ال ای دی ها درست روشن نمیشن.
میدونم که اشتباه از طرفه منه اگه میشه راهنمایی کنید منو.
این برنامه:
اینم پروتوس:
اینم برنامه + پروتوسش در یک فایل زیپ:
http://s3.picofile.com/file/7468048923/M...b.zip.html
ممنون تون میشم اگه وقت بزارین و منو کمکم کنید.
یک دنیا تشکر...
حالا یک مشکل عجیب!
من یک برنامه مسیر یاب با کد ویژن نوشتم و با پروتوس شبیه سازش رو انجام دادم.
ولی برنامه درست کار نمیکنه.
برنامه به این صورت که Logictoggle ها نقش سنسور هارو دارن و اون 2تا ال ای دی ها نقش موتور رو دارن.و رو ال سی دی هم هر سنسور که 1 شه رو نشون میده.ولی اصلا این طوری نمیشه.رو ال سی دی دقیق نشون میده اما اما ال ای دی ها درست روشن نمیشن.
میدونم که اشتباه از طرفه منه اگه میشه راهنمایی کنید منو.
این برنامه:
کد:
#include <mega32.h>
#include <delay.h>
#include <stdio.h>
#include <lcd.h>
#define L1 PORTA.1
#define L2 PORTA.0
#asm
.equ __lcd_port=0x15
#endasm
void main(void){
DDRA.0=1;
DDRA.1=1;
do{
lcd_init(20);
lcd_clear ();
lcd_gotoxy(0,0);
if (PIND.0==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Chap");
L1=1;}
else{
L1=0;};
if (PIND.1==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Chap");
L1=1;}
else{
L1=0;};
if (PIND.2==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Mostaghim");
L1=1;
L2=1;}
else{
L1=0;
L2=0;}
if (PIND.3==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Rast");
L2=1;}
else{
L2=0;}
if (PIND.4==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Rast");
L2=1;}
else{
L2=0;}
}while(1);
}
اینم پروتوس:
اینم برنامه + پروتوسش در یک فایل زیپ:
http://s3.picofile.com/file/7468048923/M...b.zip.html
ممنون تون میشم اگه وقت بزارین و منو کمکم کنید.
یک دنیا تشکر...
۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۰۱:۱۵
سبك برنامه رو بد نوشتيد.
فرض كنيد شما 5 تا if كلي گذاشتيد.
چون همگي چك مي شن و در همشون A.0 , A.1 مقدار دهي مي شه ، به ازاء هر يك باري كه 1 بشه ، بلافاصله مثلا 4 بار 0 مي شه و در نتيجه هموارهه خاموش مي بينيش.
اگر از delay استفاده كني ، روشن شدن چراغ ها رو مي توني ببيني.
موفق باشي.
چون همگي چك مي شن و در همشون A.0 , A.1 مقدار دهي مي شه ، به ازاء هر يك باري كه 1 بشه ، بلافاصله مثلا 4 بار 0 مي شه و در نتيجه هموارهه خاموش مي بينيش.
موفق باشي.
۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۴۶:۰۸
(۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۰۱:۱۵)sharin نوشته است: [ -> ]سبك برنامه رو بد نوشتيد.
موفق باشي.
آره مشکل همین بود.یک دنیا تشکر
اینم برنامه اصلاح شده شبیه ساز ربات مسیر یاب به زبان C:
کد:
#include <mega32.h>
#include <delay.h>
#include <stdio.h>
#include <alcd.h>
#define L1 PORTA.1
#define L2 PORTA.0
void main(void){
DDRA.0=1;
DDRA.1=1;
do{
lcd_init(20);
if (PIND.0==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Chap");
L1=1;
L2=0;}
if (PIND.1==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Chap");
L2=0;
L1=1;}
if (PIND.2==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Mostaghim");
L1=1;
L2=1;}
if (PIND.3==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Rast");
L2=1;
L1=0;}
if (PIND.4==1){
lcd_clear();
lcd_puts("Rast");
L1=0;
L2=1;}
}while(1);
}
اگه چتدتا کلید یا هرچیز دیگه ای به میکرو متصل بود بهش بگی بین چندتا پایه که 1 میشن یک پایه رو مشخص کنی که این مهم تره اول دستوراته اینو اجرا کن؟میشه این؟
2.واسه این طور چیزی اصلا دستور مخصوصی داریم؟
3.نظرتون راجب به سنسور تعقیب خط زیر چیه؟که عکسشو گذاشتم؟
4.آیا ضخامت مس ها جواب گو هستش؟(0.254mm)
5.من اینجا از یک Atmega32 smd استفاده کردم که با uart به یک میکرو atmega128 متصل هستش.هر سنسور که رو خط باشه یک کد مخصوص رو میفرسته که در Atmega128 هم واسه هر کد مخصوصی که از atmega32 smd میگیره یک کار بخصوص رو انجام میده.حالا سوال اینجاس که این جوابگو هستش؟
6.من اینجا 28تا سنسور گذاشتم اگه چندتا سنسور باهم رو خط بیوفتن چی میشه؟مثلا6تا از سنسور ها یک دفعه رو خط بیوفتن؟قاطی میکنه یا نه؟
نکته:وسط برد رو که نگاه کنید میبینید چندتا مقاومت کنار هم هستن.نکته اینه که اونا مقاومت نیستن بلکه از سوراخ های مقاومت استفاده کردم که میکرو رو برد اصلی متصل نشه و راحت از برد جدا شه.
این عکسش:
۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۴۱:۲۲
آقا لطف کنید جواب سوال های منو بدین دیگه دارم عقده ای میشم.
حالا یک سوال دیگه.
7.تو تایمر کانتر مقایسه کننده چیه(هم ماله تایمر و هم ماله کانتر)؟کاربردش اگه میشه بگین با یک مثال
با تشکر بی انتها از شما عزیزان
حالا یک سوال دیگه.
7.تو تایمر کانتر مقایسه کننده چیه(هم ماله تایمر و هم ماله کانتر)؟کاربردش اگه میشه بگین با یک مثال
با تشکر بی انتها از شما عزیزان
۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۱۱:۱۷
نقل قول: اگه چتدتا کلید یا هرچیز دیگه ای به میکرو متصل بود بهش بگی بین چندتا پایه که 1 میشن یک پایه رو مشخص کنی که این مهم تره اول دستوراته اینو اجرا کن؟میشه این؟بايد از if هاي تو در تو استفاده كني. اولويت شرط if اول بيشتر خواهد بود. ( روش معمول )
نقل قول: 2.واسه این طور چیزی اصلا دستور مخصوصی داریم؟بعيد مي دونم ، روش بالا مناسبه.
نقل قول: .نظرتون راجب به سنسور تعقیب خط زیر چیه؟که عکسشو گذاشتم؟چيزي نمي بينم ، البته تجربه ي خاصي در سنسورهاي مختلف ندارم.
نقل قول: 4.آیا ضخامت مس ها جواب گو هستش؟(0.254mm)نمي دونم.
نقل قول: 5.من اینجا از یک Atmega32 smd استفاده کردم که با uart به یک میکرو atmega128 متصل هستش.هر سنسور که رو خط باشه یک کد مخصوص رو میفرسته که در Atmega128 هم واسه هر کد مخصوصی که از atmega32 smd میگیره یک کار بخصوص رو انجام میده.حالا سوال اینجاس که این جوابگو هستش؟مطمئن نيستم ، اما اينجوري فكر كنم تاخيرش بيشترهه.
نقل قول: 6.من اینجا 28تا سنسور گذاشتم اگه چندتا سنسور باهم رو خط بیوفتن چی میشه؟مثلا6تا از سنسور ها یک دفعه رو خط بیوفتن؟قاطی میکنه یا نه؟بستگي به كد زدنتون دارهه ، بايد مرتب كدها رو روي روبات عملي تست كنيد. براي حرفه اي تر شدن بايد حالاتي كه مثلا 6 تا سنسور هم روشن مي شن رو لحاظ كنيد. ( حالت هايي كه ممكنه اتفاق بيفتن و منطقي هستن. )
اين روش كد زني همينطور كه قبلا گفتم جالب نيست. روي يه الگوريتم بهتر كار كن. ( البته اول توصيه مي كنم با اين كدها به بنبست بخور و محدوديت هاش رو درك كن ، اينطوري بهتر مي توني سبك كد زني رو عوض كني. )
نقل قول: 7.تو تایمر کانتر مقایسه کننده چیه(هم ماله تایمر و هم ماله کانتر)؟کاربردش اگه میشه بگین با یک مثالمنظورتون اون ريجسترهاي اضافه هست ديگه ... ؟
با تساوي مقدار اين ريجستر ها با مقدار ريجستر تايمر/كانتر ، مي تونه يه وقفه رخ بدهه ...
براي توليد شكل موج و ... كاربرد دارهه ... ، توليد فركانس ، اندازه گيري و ...
موفق باشيد.
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۴۴:۲۳
دوباره سلام.اینبار 3تا سوال دارم
1.مثلا ما یک موتور داریم که با 220ولت و آمراژ 3آمپر کار خودشو به بهترین صورت انجام میده.پس 220*3=660 وات
حالا اگه ما به این موتور ولتاژ 60ولت و آمپراژ 11 آمپر رو بدیم که میشه 60*11=660 وات موتور کار خوشو به همون اندازه که در شرایط اولی انجام میداد رو انجام میده؟(حالا در این مثلا یک شرایطی رو واسش پیش بیاری که 11 آمپر بکشه یعنی از همون اول با یک موتور که دورش اندازه دوره خودشه استارتشو بزنیم)(اگه منظورم خب متوجه نشدید تا بیشتر توضیح بدم.
2.این دیگه سوال نیس یک خواهش هستش.اونم اینه که میشه چندتا پرژه ساده با کدویژن بم بدین(البته لطفا)که بشینم اونارو واسه خودم تفسیر کنم؟
3.تو بیسکام Data چیه؟
باتشکر....
1.مثلا ما یک موتور داریم که با 220ولت و آمراژ 3آمپر کار خودشو به بهترین صورت انجام میده.پس 220*3=660 وات
حالا اگه ما به این موتور ولتاژ 60ولت و آمپراژ 11 آمپر رو بدیم که میشه 60*11=660 وات موتور کار خوشو به همون اندازه که در شرایط اولی انجام میداد رو انجام میده؟(حالا در این مثلا یک شرایطی رو واسش پیش بیاری که 11 آمپر بکشه یعنی از همون اول با یک موتور که دورش اندازه دوره خودشه استارتشو بزنیم)(اگه منظورم خب متوجه نشدید تا بیشتر توضیح بدم.
2.این دیگه سوال نیس یک خواهش هستش.اونم اینه که میشه چندتا پرژه ساده با کدویژن بم بدین(البته لطفا)که بشینم اونارو واسه خودم تفسیر کنم؟
3.تو بیسکام Data چیه؟
باتشکر....
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۱۰:۴۸
نقل قول: حالا اگه ما به این موتور ولتاژ 60ولت و آمپراژ 11 آمپر رو بدیم که میشه 60*11=660 وات موتور کار خوشو به همون اندازه که در شرایط اولی انجام میداد رو انجام میده؟باید بگم نه -چون سیم پیچ موتور برای اون ولتاژ ساخته شده بوده کار نمیکنه
نقل قول: (حالا در این مثلا یک شرایطی رو واسش پیش بیاری که 11 آمپر بکشه یعنی از همون اول با یک موتور که دورش اندازه دوره خودشه استارتشو بزنیم)(اگه منظورم خب متوجه نشدید تا بیشتر توضیح بدم.بیشتر توضیح بدین نفهمیدم
اینم پروژه:
بله میشه الان آپ میکنم
یه تیکه کد بزارین تابگم چیه اینجوری که نمیشه!
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۶:۲۸
حالا اونو بیخیال اینو ببین میشه.
1.اگه 2تا موتور توانشون برابر باشه بطوری که نه گیربکس و نه هیچ چیز دیگه نباشه قدرت و تعداد دورشون برابره؟
2.
1.اگه 2تا موتور توانشون برابر باشه بطوری که نه گیربکس و نه هیچ چیز دیگه نباشه قدرت و تعداد دورشون برابره؟
2.
نقل قول: 3.تو بیسکام Data چیه؟
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۳۹:۲۸
نقل قول: .اگه 2تا موتور توانشون برابر باشه بطوری که نه گیربکس و نه هیچ چیز دیگه نباشه قدرت و تعداد دورشون برابره؟نه ممکنه سرعت یکی بیشتر باشه قدرت اون یکی هم بیشتر از اون باشه حالا ممکنه توان ها یکی باشه
درکل توان ملاک متاسبی برای اندازه گیری دور و قدرت موتور نیست
یه توان داریم برای اندازه گیری موتور های صنعتی معمولا استفاه میشه که بیشتر میتونه مفید باشه اما بازم دقیق نیست بهش میگن ولت آمپر بار یعنی میزان ولتاژ آمپراژ و بار روی موتور
نقل قول: .تو بیسکام Data چیه؟گفتم یه تیکه کد ازش بزارین! دیتا زیاد داریم