ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات بدون انتهای من!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
(۲۷-آبان-۱۳۹۷, ۱۹:۵۰:۵۴)babyy نوشته است: [ -> ]
(۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۴۴:۰۴)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]و به سوال دیگه، برای دیباگ کردن برنامه avr باید چیکار کرد؟ من پروگرامر های USBasp, TNM , miniMKII رو دارم، با کدوم یکی ازینا میشه و چجوری ؟

ربطی به پروگرامری که استفاده میکنی نداره؛  این مربوط میشه به کامپایلری که توی اون برنام ها موجوده؛
کامپایلر مثل gcc-avr ؛ مثل پروتئوس مثل بیسیک و . . .

اینها باید خودشون میحیط دیباگ رو فراهم کنند؛ و یا اینکه کدی تولید کنند که بشه در نرم افزارهای دیگه دیباگ انجام داد..

سلام محمد، نه منظورم اون نبود، اون رو خودم با اتمل استدیو انجام میدم، میخوام خود برنامه روی میکرو رو دیباگ کنم و مقدار رجیستر های میکرو رو ببینم و بریک پوینت تعیین کنم.
اما وقتی با MkII دیباگ میکنم مینویسه که وصل شده و برنامه رو ران میکنم و هیچ اتفاقی نمیوفته.
MKiII فک کنم jtag نداره  و فقط TNM جی تگ داره، حالا سوالم اینه چطوری با TNM میکرو رو دیباگ کنم چون وقتی tnm رو وصل میکنم اتمل استودیو اونو نمیشناسه.
سلام عخشم  008
من سوادم همین قدر بود از الکترونیک  008
مگه میشه برنامه ی روی میکرو رو دیباگ کرد؟ من نمیدونستم  غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید یکی بیاد یاد بده بی زحمت
(۲۸-آبان-۱۳۹۷, ۲۲:۴۹:۲۹)babyy نوشته است: [ -> ]سلام عخشم  008
من سوادم همینقدر بود از الکترونیک  008
مگه میشه برناکه ی روی میکرو رو دیباگ کرد؟ من نمیدونستم  غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید یکی بیاد یاد بده بی زحمت

سلام بابی 024 
آره میشه، برنامه ای که مثلا تو keil نوشتی رو وقتی پروگرام وصله دیباگ رو میزنی بعد همه رجیستر و ... میکرو میاد جلو دستت، میتونی همون لحظه آنلاین همه رجیستر هارو عوض کنی که حتی تو برنامه تغییر مقدار اون رجیستر هارو ننوشتی یا اینکه break point تعریف کنی میکرو به اون نقطه رسید وایسه یا اینکه خط به خط دستی برنامه رو اجرا کنی و ازین جینگولک بازیا خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
سلام، کسی فایل آلتیوم، کانکتور های پاور مادر بورد رو داره؟ همون 20 پین و اینا
سلام مهندس
 راستش تا حالا باهاش سروکار نداشتم^_^ فکر کنم این کانکتور که میخوایید تو دسته Molex حساب میشه اگه پیدا نشد دیگه باید زحمت طراحیو بکشید . اینم یه لینک » ADD « واسه دانلود کتابخونه های آلتیوم امیدوارم بدردتون بخوره
موفق باشید
سلام، کسی ابزاری میشناسه که هم فیش کولر رو پرس کنه هم کانکتور مخابراتی؟
دوستان امکانی شبیه smart dimension سالیدورکس تو آلتیوم داریم؟
مثلا چطوری به آلتیوم بگم فاصله این پد از گوشه بورد 20 میلی متر باشه و اینطوری.
یا چطور طول یک ترک رو مشخص کنیم؟
من آلتیوم 2009 دارم همچین قابلیتی نوش پیدا نکردم
سلام و درود

تراشه ATS2506 لازم دارم کسی نشانی از فروشنده اش در ایران داره لطف کند.

گشتم پیدا نکردم.

سپاس
(۲۵-فروردین-۱۳۹۸, ۱۲:۵۷:۲۵)alimogmov نوشته است: [ -> ]
سلام و درود

تراشه ATS2506 لازم دارم کسی نشانی از فروشنده اش در ایران داره لطف کند.

گشتم پیدا نکردم.

سپاس

سلام
https://t.me/ElectroSale
اینجا هم درخواست بدید؛ رایگانه
سلام، توی التیوم چطور میشه PCB رو از بالا به پایین برگردوند؟
مثلا Flip board رو که میزنیم از راست به چپ PCB برمیگرده، من میخوام از بالا به پایین برگرده. ممنون
سلام مهندس
گزینه ای واسه این کار توی نرم افزار ندیده بودم (خیلی وقت پیش کمی باهاش کار میکردم الانم ندارمش )ببینید میشه که  واسه چرخش ؛ همه اجزا رو انتخاب کرد و بعد با زدن دکمه space اونا رو کلا چرخوند یانه
موفق باشید
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48