سلام
خواهش میکنم ،اگه منظورتون باز کردن قاب موبایله آره با سشوار هم میشه (واسه تعمیر ecu هم بدرد میخوره) خودم باهاش کار نکردم هیتر رو هم نمیدونم!!تست نکردم . واسه قاب موبایل یه هیتر شبیه قابلمه استفاده میکردم (اسمشو یادم نیست)
فقط واسه گرما دادن به موبایل باید حواستون به باتری هم باشه اگه گرما زیاد باشه میتونه منفجرش کنه و اگه میشه قبلش اول شارژ باتریو زیر 20درصد برسونید تا کارتون مطمئن تر بشه
(۰۸-تير-۱۳۹۸, ۰۰:۴۹:۴۲)1نفر نوشته است: [ -> ]اگه میشه قبلش اول شارژ باتریو زیر 20درصد برسونید تا کارتون مطمئن تر بشه
چه تاثیری داره یکنفر جان؟
شارژ کمتر باشه احتمال انفجار کمتره؟ چرا؟
سلام، آقا یه چیزی :))
کلید پنکه سقفی چیطوریه؟ میشه برای کنترل دما هویه استفاده کردش؟
سلام
درباره باتری :برمیگرده به قضیه جنبش مولکولی (اگه درست اسمش یادم باشه) .و خب اگه شارژ باتری زیاد باشه متراکم هستن و جنبش زیادی دارن و هر قدر دما هم بالاتر بره باعث تشدید بیشتر فشار و این روال ممکنه به انفجار ختم بشه
کلید پنکه هم یه سلف چند سر هست که فکر کنم با تغییر سلکتور میزان اندوکتانس تغییر میکنه (عدد یک مقدار زیاد و عدد 5 مقدار کم) و با این روش جریان مصرفی کنترل میشه(فرمولا و قضایای سلف و جریان ac و...) واسه هویه هم اگه شد تست کنید
موفق باشید
دوستان چه پیشنهادی برای وصل کردن کیبورد usb به میکرو دارین؟
در وحله اول میکرو بدون usb باشه مثل همین مگا32، مرحله دوم هم میکرو های usb دار مثل سری ایکس و میکرو های 32 بیتی فیلیپس
(۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۱:۲۹:۵۲)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]دوستان چه پیشنهادی برای وصل کردن کیبورد usb به میکرو دارین؟
در وحله اول میکرو بدون usb باشه مثل همین مگا32، مرحله دوم هم میکرو های usb دار مثل سری ایکس و میکرو های 32 بیتی فیلیپس
ایده اینه که یا باید مبدل داشته باشی که زبون usb رو بفهمه و خروجی کیبرد رو تبدیلش کنه به چیزی که میکرو راحت میفهمه
یا اینکه توی خود میکرو چنین مبدلی رو برنامه نویسی کنی
چیزی که پیدا کردم این بود:
https://github.com/vzickner/avr-usb-keyboard
کاری هم که میکنه اینه زمان بندی انجام میده و پالسها رو میخونه؛ و ترتیبشون میشه دگمه های زده شده روی کیبرد
کلا هم تا اونجا که میدونم؛ با یدونه سیم از USB کار داری - یعنی دریافت اطلاعات - که این کار رو به نسبت بقیه چیزا ساده تر میکنه
-----------------
یعنی همین مونده بود من جواب سوالای الکترونیکی رو بدم
(۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۱:۲۹:۵۲)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]دوستان چه پیشنهادی برای وصل کردن کیبورد usb به میکرو دارین؟
سخت افزار کیبورد usb با ps2 تفاوت چندانی نداره
میتونی پورت usb رو مستقیم به میکرو وصل کنی کدش و بنویسی
میتونی با رابط usb to ps2 وصل میکرو کنی
سلام دوستان.
آقا من داشتم تو ابونتو یه فلشی رو باز میکردم و کارم که تموم شد خواستم لبتابو ری استارت کنم برم تو ونیدوز که ابونتو داشت زور میزد ریستارت کنه و رو یه صفحه مشکی وایستاده بود که من دیگه حوصلم سر رفت شات داون کردم، وقتی روشن کردم و رفتم تو ویندوز، ویندوزم اینطوری شده بود! ( عکسش پیوست کردم )، یعنی همه چی اوکیه تا وقتی که صفحه لاگین میاد بالا، ولی تو ابونتو و منو بوت لبتاب هیچ مشکل گرافیکی نیست!
گفتم شاید ویندوز پریده یا هرچی خواستم ویندوز جدید نصب کنم باز تو صفحه نصب ویندوز این شکلی بود گرافیکش!
درایورشم میخوام نصب کم میگه نصبه نمیخواد نص بکنی :|
چه باید بکنم یا حضرات؟