بچه یه سوال دیگه، بخوایم 3تا lm35 رو به فاصله 20 متر از میکرو با سیم دیتاشون رو انتقال بدیم، افت ولتاژش حس میشه یا باید ولتاژ خروجیشون رو به جریان تبدیل کنیم؟
و اگه بخوایم به جریان تبدیل کنیم کسی مداری ازش داره؟
(۰۸-مرداد-۱۳۹۸, ۰۸:۳۰:۰۰)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]امید یه لینک از یه فیلتر مناسب که برای 2000 وات ( نامی ) کافی باشه برام میفرستی؟
والا حسین نمیدونم الان چیا تو بازار هست
خیلی وقت نرفتم
(۰۸-مرداد-۱۳۹۸, ۱۰:۱۳:۴۳)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]بچه یه سوال دیگه، بخوایم 3تا lm35 رو به فاصله 20 متر از میکرو با سیم دیتاشون رو انتقال بدیم، افت ولتاژش حس میشه یا باید ولتاژ خروجیشون رو به جریان تبدیل کنیم؟
و اگه بخوایم به جریان تبدیل کنیم کسی مداری ازش داره؟
سنسور LM35 یه سنسور کندیه
حتی اگه مشکل مقاومت و افت توان رو تو 20 متر حل کنی با سرعت انتقال دیتا و بروزرسانی دما به مشکل میخوری
20 متر و یا بهتره بی سیم کنی یا از سنسورهای قوی تر که پروتکل غیر UART پشتیبانی میکنن استفاده کنی
نقل قول: والا حسین نمیدونم الان چیا تو بازار هست
امید من اگه ازین فیلتر ها بگیرم که ظاهرا پایین گذر هم هستن، خروجی این فیلتر تقریبا میشه 50 هرتز، خب خود دیمر میاد برش میزنه شکل موج رو تا ولتاژ تغییر کنه اگه این برش ها حذف بشن که عملا دیمر کاری نکرده این وسط!
اشتباه میگم آیا؟
دوستان سوالات قبلی سر جای خودشون، اما کدومتون ایده برای ساخت منبع تغذیه AC دارین؟
واریاک که قربونش برم گرون شده.
من چندتا ایده دارم، شماهام بگین شاید یه چیزی درست کردیم برا خودمون.
سلام بچه ها خوبین؟
من یه مبدل میخوام که به شبکه تکفازمون وصل شه و یه خروجی متغیر رو بهم بده، ولتاژ تا 30 ولت جریانم تا 5 آمپر.
چه پیشنهادی دارین؟ یا اگه پروژه ای قبلا با این موضوع انجام دادین ممنون میشم در اختیارم بزارین :():
سلام بچه ها، اینجا کی اصفهانی هست؟
(۱۷-بهمن-۱۳۹۸, ۱۰:۵۶:۰۶)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها، اینجا کی اصفهانی هست؟
سلام
کاربر ghoghnus
محمدصفا
آنلاین میشن؟ یه خرید از اصهان داشتم از دیوار، گفتم شاید بتونن بخرن برام پست کنن
(۱۴-دى-۱۳۹۸, ۱۳:۴۹:۰۴)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها خوبین؟
من یه مبدل میخوام که به شبکه تکفازمون وصل شه و یه خروجی متغیر رو بهم بده، ولتاژ تا 30 ولت جریانم تا 5 آمپر.
چه پیشنهادی دارین؟ یا اگه پروژه ای قبلا با این موضوع انجام دادین ممنون میشم در اختیارم بزارین :():
درود
Dc یا Ac باشد؟
(۱۷-بهمن-۱۳۹۸, ۱۷:۱۱:۱۰)alimogmov نوشته است: [ -> ] (۱۴-دى-۱۳۹۸, ۱۳:۴۹:۰۴)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها خوبین؟
درود
Dc یا Ac باشد؟
DC باشه