سلام
من احتیاج دارم فیلم دوربین رو به برنامه منتقل کنم اما اصلا نمیدونم چطوری؟
ازچه دوربین هایی میشه استفاده کرد؟ با دوربین دیجیتال چطور؟
درواقع کار به این صورته که تصویرمحیط از دوربین به کامپیوترمنتقل میشه وبعد اگر تصویر تغییری کرد(چیزی به محیط وارد شد)برنامه تشخیص میده
اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم دراختیارم بذارید دو سه هفته بیشتروقت ندارم
ممنون
باید با IP Camera کار کنید، این دوربین ها تصویر رو به صورت دیجیتال و از طریق شبکه منتقل می کنن که به سادگی می شه
تصویر اونها رو داخل برنامه دریافت کرد درست مثل کار با پروتکل های تحت وب
برای تشخیص حرکت هم می تونی از کامپوننت های آماده ای که روی وب وجود دارند استفاده کنید، این کامپوننت ها
قابلیت های زیادی از جمله تشخیص حرکت ( Motion ) ، تشحیص چهره و لبخند و ... رو دارند
همچنین سورس های آماده ای هم هست که با آنالیز فریم به فریم پیکسل های تصاویر می تونند حرکت رو تشحیص بدن
الگوریتم های پیچیده ای نیستند و به سادگی قابل پیاده سازی هستند.
(۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۵۱:۴۴)Di Di نوشته است: [ -> ]باید با IP Camera کار کنید، این دوربین ها تصویر رو به صورت دیجیتال و از طریق شبکه منتقل می کنن که به سادگی می شه
برای تشخیص حرکت هم می تونی از کامپوننت های آماده ای که روی وب وجود دارند استفاده کنید، این کامپوننت ها
قابلیت های زیادی از جمله تشخیص حرکت ( Motion ) ، تشحیص چهره و لبخند و ... رو دارند
همچنین سورس های آماده ای هم هست که با آنالیز فریم به فریم پیکسل های تصاویر می تونند حرکت رو تشحیص بدن
ممنون ازجوابتون
اما من هیچ آشنایی با این چیزا که گفتید ندارم! میشه واضح تر توضیح بدید اینا که گفتید توی opencvمیشه استفاده کرد دیگه؟من میخواستم ازتوابع ساده ی opencv کمک بگیرم
(۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۴۱:۵۱)zhashemi نوشته است: [ -> ] (۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۵۱:۴۴)Di Di نوشته است: [ -> ]باید با IP Camera کار کنید، این دوربین ها تصویر رو به صورت دیجیتال و از طریق شبکه منتقل می کنن که به سادگی می شه
ممنون ازجوابتون
اما من هیچ آشنایی با این چیزا که گفتید ندارم! میشه واضح تر توضیح بدید اینا که گفتید توی opencvمیشه استفاده کرد دیگه؟من میخواستم ازتوابع ساده ی opencv کمک بگیرم
کممممممممممممک یعنی هیچ کس اطلاعاتی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا هر دوربین و وسیله ای که به صورت استاندارد تصویر رو به سیستم ارسال کنه و به عنوان مثال برنامه media encoder خود ویندوز بتونه از اون تصویر بگیره، می شه تصویرش رو خوند.
فریم به فریم باید بخونین و تفاوت فریم ها رو محاسبه کنین
(۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۵۹:۰۳)modj.ir نوشته است: [ -> ]کلا هر دوربین و وسیله ای که به صورت استاندارد تصویر رو به سیستم ارسال کنه و به عنوان مثال برنامه media encoder خود ویندوز بتونه از اون تصویر بگیره، می شه تصویرش رو خوند.
فریم به فریم باید بخونین و تفاوت فریم ها رو محاسبه کنین
بله درسته ولی من کلا بادوربین مشکل دارم! وقتی به سیستم وصل میشه خاموش میشه! شمانمیدونید علتش چیه؟ ازدوربین موبایل نمیشه استفاده کرد؟
برای بعضی سیستم عامل ها برنامه ای اومده که دوربین موبایل رو به وب کم تبدیل میکنه . احتمالا توو این مد بتونین.
دوربین خاموش میشه یعنی چی ؟ اگر سیستم خهاموش میشه که یعنی احتمالا داخل دوربین اتصالی هست و جدیدش رو بگیرین ! یا بالاخره جایی اشتباهی می کنین
(۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۲۸:۲۷)modj.ir نوشته است: [ -> ]برای بعضی سیستم عامل ها برنامه ای اومده که دوربین موبایل رو به وب کم تبدیل میکنه . احتمالا توو این مد بتونین.
دوربین خاموش میشه یعنی چی ؟ اگر سیستم خهاموش میشه که یعنی احتمالا داخل دوربین اتصالی هست و جدیدش رو بگیرین ! یا بالاخره جایی اشتباهی می کنین
ممنون ازجوابتون
وقتی دوربین رو به سیستم وصل میکنم دوربین خاموش میشه وفقط کلمه usb port روی صفحه اش دیده میشه
البته اطلاعات حافظه دوربین به صورت درایو والبته نه کامل، به کامپیوتر منتقل میشه
یکی از دوستانم هم همین مشکل رو داره دراینصورت اشتباه باید ازنحوه کار باشه! درسته؟؟؟ ولی کار درست چیه؟ شما خودت امتحان نکردی؟؟؟؟
دوربین شما عکاسی هست. به حالت mass storage میره.
توو تنظیمات باید حالت وب کم هم داشته باشه اون رو فعال کنین و به سیستم بزنین