ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حذف شدن دستورات درون سورس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان کسی اطلاعاتی راجبه این موضوع داره و راهنمایی کنه ؟؟؟
میخواهم یکسری کد برای یک شی در ویژال بیسیک بنویسم
یعد با زدن یک دکمه ای کدها کلا پاک بشن
مثلا من برای کامند یک نوشتم PrintA
بعد میخواهم با کامند دو وقتی که کلیک کردم کد های درون کامند یک کلا از بین بروند
امکان داره؟؟؟؟
یا فرم یک را کلا حذفش کنیم
در زمانی که برنامه کامپایل شده ....و برای دیگری نصب میشه و اجراش میکنه این عمل صورت بگیره
منون از دوستان
این چیزی که شما می گید امکان نداره اما اگر بگی دقیقا می خواهی چکاری انجام بدی حتما راهنمائیت می کنیم.
(۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۴۲:۳۲)Di Di نوشته است: [ -> ]این چیزی که شما می گید امکان نداره اما اگر بگی دقیقا می خواهی چکاری انجام بدی حتما راهنمائیت می کنیم.
ممنون از شما
من برنامه ای نوشتم ومیخواهم یک ریجستر برای برنامه ایجاد کنم
حالا هدفم اینه که با اولین دفعه لود شدن نرم افزار برای کاربر
اطلاعات سی پی یو را نشان بده و کاربر بیاد این اطلاعات را به من بده و من با ویرایش در اطلاعات به کاربر کد ریجستر را بدهم
حالا درخواستم غیر از موارد فوق است
میخواهم کدی که در فورم لود نوشتم...برای نشان دادن اطلاعات سی پی یو
بعد از بسته شدن نرم افزار توسط کاربر کلا کدها حذف شود و دفعه بعد بارگذاری دیگر کدی برای نشان دادن اطلاعات سی پی یو موجود نباشه..
حالا چرا میخواهم کلا حذف شود....برای جلوگیری از هک ریجستری که ساختم
اینجوری هکر نمیتونه بیاد برنامه من را بخونه و روش ریجستر کردن را بفهمه
..امیدوارم واضح گفته باشم
راستی کسی با ویژال برای برنامه خودش ریجستر ننوشته ؟؟؟که امنیت در برابر کرک نسبتا بالا باشه ؟
ممنون از زحمات شما
التماس دعا
دوست عزیز

یه همچین روشی _حتی اگر ممکن بود_ چیزی در حد یک قلقلک ساده هم برای هیچ رده ای از کرکرها نبود!

کرکر همیشه می تونه همون نسخه اولیه که کد ریجستر داخلش هست رو بارها اجرا کنه و البته فقط یک بار هم برای

کرک شدنش کفایت می کنه.
پس شدنی نیست؟؟؟؟؟؟
سورس ریجستر ندارید ؟؟؟؟
با ویژوال میخواهم....
سلام.
نه همون طور که دیدی جان گفتن ممکن نیست شما بعد از کامپایل برنامه محتویات داخلش رو تغییر بدید.

حالا به فرض که شدنی باشه. مثلا به جای تغییر محتویات، برنامه بیاد فایل جدید ویرایش شده رو از یه لینک اینترنت بگیره.
حالا این کار چه فایده ای داره؟
اگه خوندن سریال cpu رو حذف کنید که دیگه برنامه نمیتونه ولید بودن لایسنس کاربر رو چک کنه. در واقع شما خودت کار کرکرها رو ساده کردی. یه کپی از این فایل جدید میشه کرک برنامتون.

ضمن این که کرکرها میتونن مجدد به اصل فایل دسترسی پیدا کنن.

برای قفل برنامه قفل های سخت افزاری به صورت قفل usb امنیت بالایی دارن.

ولی یادت باشه هیچ قفلی نیست که کرک نشه.