تو دیتاشیت نوشته وقتی تو حالت inverting regulator بسته بشه در واقع Buck-Boost هستش. مثلا تو این حالت D تقریبا برابر با 0.65 میشود. البته برای مدار نهایی از LM2576HV-adj استفاده میکنم و ولتاژ ورودی را در حد 25 ولت.
جریانی در حد 2 آمپر موقع راه اندازی کشید ولی همانطور که گفتم نمیدونم این جریان روی بار بعد از منبع تاثیر میزاره یا نه. اگر 2 آمپر از بار بگذره آسیب میبینه. البته چون جریان لحظه ای هست شاید مهم نباشه.
(۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۰۵:۰۵)ashaebani2002 نوشته است: [ -> ]تو دیتاشیت نوشته وقتی تو حالت inverting regulator بسته بشه در واقع Buck-Boost هستش. مثلا تو این حالت D تقریبا برابر با 0.65 میشود. البته برای مدار نهایی از LM2576HV-adj استفاده میکنم و ولتاژ ورودی را در حد 25 ولت.
جریانی در حد 2 آمپر موقع راه اندازی کشید ولی همانطور که گفتم نمیدونم این جریان روی بار بعد از منبع تاثیر میزاره یا نه. اگر 2 آمپر از بار بگذره آسیب میبینه. البته چون جریان لحظه ای هست شاید مهم نباشه.
اشتباه نکن تمام جریانی که از ورودی میگیری که از خروجی نمیگذره خود مدار منبع تغذیه یه توانی را مصرف میکنه توی لحظه صفر یه سری از المان ها ممکنه اتصال کوتاه باشن و بعد به حالت پایدار برسن
بعد از این که مدارت راه افتاد در حالت بی باری چقدر جریان میکشه؟
متونی از محدود کننده جریان هم استفاده بکنی
من ترسم از این بود که یک جریان نشتی از این 2، 3 آمپر بیاد از بار بگذره! با این حرف شما نگرانی ام برطرف شد.
در حالت بی باری جریانی در حد 10 میلی آمپر میکشه.
به نظر شما با این وجود استفاده از LM78/79 ها برای ایجاد ولتاژهای دوبل 24 و 12 و 5 کار درستی هست یا خیر؟ معمولا از چندتا از LM2576 استفاده میکنند.
ببین این جور که من فهمیدم 24- درست کردی حالا اگه این را به 79xx بدی نمیتونی 24- داشته باشی چون باید مثل 7805باشه که برای 5+ حداقل بایدحدود 7-8ولت به ورودیش بدی عمل کنه ولی برا 12-و5- کار خوبیه اما نمیدونم که خود 2576که با روش سوئیچنگ کار میکنه نیاز به رگولاتور داره یا نه
به نظر میرسه نمیخواد شما بیا از 6تا 2576 استفاده کن برای هر کدوم از ولتاژها این جوری جریان بیششتری هم میتونی بکشی راندمان هم بالا میره
ولی در هر صورت قبل از وصل ولتاژ خروجی به مدار مورد نظرت
منبع ساخته شده را با یه جوری تست بار کن ببین جواب میده یا نه