ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت یک فرکانس متغیر با میکروکنترلر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
میشه در مورد پروژه زیر راهنماییم کنین؟

یه مدار که بتونه فرکانسهایی از 20کیلوهرتز تا 70 کیلوهرتز رو تولید کنه به این شرط که افزایش فرکانس اتوماتیک انجام بشه، مثلا 5کیلو 5کیلو زیاد بشه تا برسه به ماکزیمم و همینطوری کم بشه تا برسه به مینیمم
خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه (ترجیحا با AVR)Smile

بذارید قضیه این پروژه رو کامل واستون توضیح بدم:
میخوام این سیگنال تولید شده رو با ماژول های فرستنده ارسال کنم، از اونجایی که این فرکانس تولید شده در حال تغییر هست (کم و زیاد شدنش رو میگم)، چندتا سوال اینجا پیش میاد:
1. اول اینکه با چه ماژولی اون سیگنالو ارسال کنیم؟ FSk - ASK - PSK
2. سوال دوم اینکه این ماژول ها برای ارسال به چه نوع سیگنالی نیاز دارن؟ (مربعی یا سینوسی؟)
(برد ارسال زیاد مهم نیست، فرض کنید تا 30متر)

دوستتون دارمHappyHeart
جدا یعنی کسی نیست جواب این سوالو بده؟!!
سلام.

زياد عجله نكنيد حتي يك ساعت هم از ارسالتون نگذشته بود پست دوم رو زديد ... !
حداقلش يك روز صبر كنيد ...

فقط در حد اشارهه عرض كنم كه ...

براي سوال اولتون در حد اشارهه بگم كه ، تايمر يه ريجستر capture , ... دارهه كه در مود مناسب تايمر با تغيير ريجسترهاي مربوطه مي تونيد وقفه رو علاوه بر سر ريز شدن ، در حالت هاي ديگه مثل مقايسه ي يك ريجستر خاص با مقدار شمارش شده توسط تايمر مقايسه كنيد و در صورت برابري وقفه اي توليد كنيد.
براي تغيير فركانس كه مقدار گسسته هسنت هم بايد از اين ويژگي استفاده كنيد ( با تغيير مقدار ريجستر مربوطه مي تونيد فركانس رو تغيير بديد ).
بهترهه توضيحات اين قسمت رو در سطح ريجستر از روي يه كتاب مناسب دنبال كنيد. ( كتاب هاي زبان C يا به هر حال يه مقاله اي پيدا كنيد )

در مورد سوال دومتون ، مدولاسيون ، موج ها رو سوار موج هاي سينوسي مي كنه ،‌براي حمل شدن در محيط .

لطفا خودتون بيشتر دنبال كنيد و مشكلي بود پست بديد تا دوستان كمكتون كنند ...

موفق باشيد.
(۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۵۰:۳۲)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.

براي سوال اولتون در حد اشارهه بگم كه ، تايمر يه ريجستر capture , ... دارهه كه در مود مناسب تايمر با تغيير ريجسترهاي مربوطه مي تونيد وقفه رو علاوه بر سر ريز شدن ، در حالت هاي ديگه مثل مقايسه ي يك ريجستر خاص با مقدار شمارش شده توسط تايمر مقايسه كنيد و در صورت برابري وقفه اي توليد كنيد.
براي تغيير فركانس كه مقدار گسسته هسنت هم بايد از اين ويژگي استفاده كنيد ( با تغيير مقدار ريجستر مربوطه مي تونيد فركانس رو تغيير بديد ).
بهترهه توضيحات اين قسمت رو در سطح ريجستر از روي يه كتاب مناسب دنبال كنيد. ( كتاب هاي زبان C يا به هر حال يه مقاله اي پيدا كنيد )

در مورد سوال دومتون ، مدولاسيون ، موج ها رو سوار موج هاي سينوسي مي كنه ،‌براي حمل شدن در محيط .

موفق باشيد.

سلام
شرمنده، آخه بار اولم بود پست میذارمWhistle واسه همین نمیدونستم بایستی چکار کنم!!
درمورد این مطالبی که گفتین تحقیق میکنمSmile
خوشبختانه قسمت ایجاد فرکانس متغیرش با میکروکنترلر حل شد !Smile
حالا برای ارسال این موج مربعی ایجاد شده که رنج تغییراتش از 20KHz تا 70KHz هست نیاز به یک بلندگوی پیزو یا تویتر هست و برای راه اندازی این نوع بلندگو نیازمند یک تقویت کننده مناسب هستم.
حالا سوال اینجاست که:
1. برای این رنج تغییرات فرکانسی به چه نوع بلندگویی نیاز هست با چه توانی؟
2. حالا که بلندگوی مناسب رو پیدا کردم چه تقویت کننده ای مناسب اونه؟
(۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۲۱:۱۳)ahmadelectron نوشته است: [ -> ]
(۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۵۰:۳۲)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.

موفق باشيد.

سلام
شرمنده، آخه بار اولم بود پست میذارمWhistle واسه همین نمیدونستم بایستی چکار کنم!!
درمورد این مطالبی که گفتین تحقیق میکنمSmile

خوشبختانه قسمت ایجاد فرکانس متغیرش با میکروکنترلر حل شد !
حالا برای ارسال این موج مربعی ایجاد شده که رنج تغییراتش از 20KHz تا 70KHz هست نیاز به یک بلندگوی پیزو یا تویتر هست و برای راه اندازی این نوع بلندگو نیازمند یک تقویت کننده مناسب هستم.
حالا سوال اینجاست که:
1. برای این رنج تغییرات فرکانسی به چه نوع بلندگویی نیاز هست با چه توانی؟
2. حالا که بلندگوی مناسب رو پیدا کردم چه تقویت کننده ای مناسب اونه؟
جدا که این فروم خیلی فعالیه!!!
پس چی شد؟
منتظرم
چه چیزی قراره در نهایت ساخته بشه ؟
شاید راه های بهتری باشه
مثلا شما به یه میکرو فرمان میدین که هروقت کد خاصی رو دریافت کرد اون فرکانس رو تولید کنه
و میکرو دیگری اون کد او ارسال کنه
قراره از این پروژه بعنوان یه نوع حشره کش الکترونیکی استفاده بشه، پیشنهاد شما چیه؟
اگه میخواین ب صورت بیسیم باشه میتونید یه میکرو بزارین که همون کد هارو براتون تولید کنه و همچنین با ای سی های pt2262 pt2272 از راه دور به میکرو فرمان بدین که خاموش یا روشن باشه
صفحه‌ها: 1 2