ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه کنترل تابلو روان با sms
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
کسی اطلاعاتی واسه پروژه کنترل تابلو روان با sms داره؟
شاید این سایت بتونه کمکتون کنه
www.tabloravan.net
نقل قول: پروژه کنترل تابلو روان با sms
؟
اما در هر صورت باید با یه ماژول سیمکارت اس ام اس رو بگیری و... بقیش معلومه
دارم با sim900 کار میکنم ولی تو بخش تابلو روانش چجوری باید کد هگز حروف فارسی رو پیدا کنم تو این اشکال دارم
سلام دوسته من به ایران ویج خوش اومدی.
نقل قول: دارم با sim900 کار میکنم ولی تو بخش تابلو روانش چجوری باید کد هگز حروف فارسی رو پیدا کنم تو این اشکال دارم
آخه ببین بحث اینجاس که این پیام ها به صورت کد های مخصوصی ارسال میشه که توگوشی تبدیل به کارکتر میشه.
شما اول اون کدها رو به کارکتر تبدیل کن یا حداقل به کدی که میکرو اونارو بفهمه بعد میشه اونارو به هگز تبدیل کرد.
موفق باشی...
دوست عزیز. کاراکتر های فارسی نه جزو کد های اسکی هستند و نه هگز و نه ...
گوشی ها این اس ام اس ها رو رمز نگاری میکنن.
باید با گوشی یه اس ام اس فارسی به میکروکنترلر بدی و از اون تو ببینی چی اومده.اینجوری شاید بتونی رمز گشایی کنی.
برای این کار باید ماژول تو فرمت pdu باشه؟
فکر کنم آره . بستگی داره که رمز نگاری اون ها چی باشه.باید هر دو تا رو امتحان کنی. چون یهو شاید یه رمز نگاری خیلی ساده باشه. مثلا به جای هر حرف فارسی یه کاراکتر معادل انگلیسی اونو بزاره! ولی فکر نکنم اینجوری باشه.
نقل قول: دوست عزیز. کاراکتر های فارسی نه جزو کد های اسکی هستند و نه هگز و نه ...
گوشی ها این اس ام اس ها رو رمز نگاری میکنن.
باید با گوشی یه اس ام اس فارسی به میکروکنترلر بدی و از اون تو ببینی چی اومده.اینجوری شاید بتونی رمز گشایی کنی.
موافقم
ممنون.فایل اموزشی برای pdu سراغ دارید؟ دستوراتش با مدtext یکیه؟
فکر کنم توی یکی از pmm ها (پایینتر از شماره 9 ) یه توضیحاتی داده بود(درست یادم نیست)
بهتره یه نگاهی به اون بندازی