نقل قول: اخه من روی زمین مدار هم نویز دارم و برای راه اندازی درایو موتورها نیاز به زمین مشترک داره چی پیشنهاد میکنین؟
ببین کارایی رو که بت میگم انجام بده.
من انجام دادم نتیجه هم گرفتم.
یه سوال قبلا پرسیده بودی در مورد میکرو ها.
اونم جوابش این میشه که میکرو های Arm خفن ترین میکرو کنترل ها هستند و فوق صنعتی نیز هستند.
arm ها سرعتی تا 400MHz رو میتونه داشته باشه و خیلی قابلیت های داخلی داره مثل usb2 high speed و ادرنت و خیلی چیزهای خفن دیگه.اینقد خفن هستد که در بعضی از گوشی های تلفن همرا از این نوع میکرو کنترل ها استفاده میشه.و میشه هستشونو java و simbian و... گذاشت.دیگه خودت بشین حساب کن که چقدر خفن هستند.م که عاضق میکرو کنترل های Arm هستم....:X:*:-*
حالا ابنو دقیقا نمیدونم ولی فک کنم یا همه ی Arm ها یا بعضی ازخانواده هاش(چون خانوادهاش زیادن)قابلیت اینو دارن که چند خط برنامه رو همزامان اجرا کنن.وهمون طور هم که قبلا گفتم روشون میشه سیستم عامل نصب کرد...
نقل قول: حالا ابنو دقیقا نمیدونم ولی فک کنم یا همه ی Arm ها یا بعضی ازخانواده هاش(چون خانوادهاش زیادن)قابلیت اینو دارن که چند خط برنامه رو همزامان اجرا کنن
اينو از كجا خونديد ؟!
درسته كه ARM خفنه ، اما ازش اسطوره نسازيد
ميكرويي كه چند خط رو در يك زمان انجام بدهه چه معنيي مي ده ؟!
اگر چند هسته اي باشه ، بله ، ولي اينها تك هسته اي هستن مشخصا .
شما CPU هاي پنتيوم هم نگاه كنيد ، اون ها خط هاي برنامه رو تك تك مي رن جلو. اگر بخواد چندتايي برهه جلو ، بجاي 1 ALU چندتا ALU مي خواد و ... همينطور باقيه اجزاء ، و يه واحد مديريت تقسيم وظائف و ... مي خواد كه پيچيدست ...
هر خانواده ايش رو هم بهر كاري ساختن . شايد در بيش از 90% موبايل ها و تبلت ها هم استفاده دارهه ... ، محدوده فركانسيش بالاتر از اين حرف هاست ...
سيستم عامل رو روي AVR و pic و ... هم مي شه پورت كرد ، البته اين كجا و آن كجا ...
كه باز بحثش پيچيدست و ... بگزريم.
-----------------------------------------------
براي مشكل نويز و ... ، بايد روي تجهيزات سخت افزاريش كار كرد و بورد كنترل كننده رو بايد جدا از موتور در نظر بگيريد و با فاصله ي مناسب و در جاي مناسب استفاده كنيد. هر ميكرويي باشه ، وقتي نزديك موتور باشه هنگ مي كنه ...
موفق باشيد.
نقل قول: اينو از كجا خونديد ؟!
درسته كه ARM خفنه ، اما ازش اسطوره نسازيد Biggrin
شارین جان دیگه حالمونو نگیر.من عاشقه arm ها هستم.
نمیدونم والله از یک دانشجو شنیدم.
1.ببینم وقتی سیسیتم عامل روشون نصب میکنی دوباره برنامه هارو خط به خط میخونه؟
2.چطور روی این Arm ها سیستم عامل نصب میکنند؟
1. بله.
2. به سختي
سيستم عامل هايي مثل win CE و ... كه بايستي خريداري بشن و ...
اما چيزي كه free هست و ما ديديم ، به جاي كد زدن به شيوه ي معمول كه بهش hard loop مي گن ، با استفاده از يه سري از توابعي كه سازنده درست كردهه ، برنامه رو به چند task تقسيم مي كنيد.
فرض كنيد در برنامه قرارهه 3 تا موضوع رو كنترل كنيد ، پس 3 تا task مي نويسيد + چند تا task ديگه در صورت نياز.
Task هم يه چيزي شبيه به تابع هست.
خود keil يه free RTOS به نام RTX دارهه و ...
بگذريم.
سبك كار سيستم عامل ، روش وقفه اي هست ، يه منبع وقفه رو درگير مي كنه و مدام ازش استفاده مي كنه .
اينطوري يكمي از كار 1 رو انجام مي دي و يكمي از كار 2 و يكمي از كار 3 به صورت متوالي.
بازه ي زماني اجراييشون رو محدود و كوچك مي گيري ، جوري كه در هر ثانيه ، هر 3 تا كار بخشيشون صورت مي گيرهه ، خوب چيزي كه به چشم ما مي ياد اينه كه هر 3 تا كار در يك زمان دارن صورت مي گيرن !
منظور از انجام چندتا كار به صورت همزمان اين هست. اما در واقع سبك اجراشون به اين صورته كه گفتم ( البته در ساده ترين حالت )
البته هر كاري نياز به سيستم عامل ندارهه ...
موفق باشيد.