ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مقایسه میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
کسی از دوستان میتونه برای من یه مقایسه بین میکرو avr/arm/pic بکنه معایب مزایا و کاربرداشون از همه مهمتر صرفه اقتصادی و...
برای چه کاری میخواین؟
هواپیما؟
سفینه؟
یا
عروسک کوکی؟
چراغ چشمک زن؟
خوب مطمعنا که میکرو های ARM خیلی خوب هستن و لی برای هرکاری خوب نیست دیگه
مثلا شما میخوای یه ال ای دی رو چشمک زن کنی که نمیری 30تومن خرج کنی میری با 2تومن یه میکرو avr میگیری این کار رو انجام میدی
یه کم دقیق تر بگین من نه اون قدر حرفه ای هستم که بخوام هواپیما بسازم نه اون قدر اماتورم که چشمک زن دولامپی با میکرو بسازم میخوام اطلاعات مفیدی در باره ویژگی های اون ها داشته باشم تا موقع طراحی یا ساخت یا کپی کردن یه مدار بتونم بهترین گزینه را انتخاب کنم
(۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷:۰۴)alireza1992 نوشته است: [ -> ]سلام
کسی از دوستان میتونه برای من یه مقایسه بین میکرو avr/arm/pic بکنه معایب مزایا و کاربرداشون از همه مهمتر صرفه اقتصادی و...

سلام.
به ایران ویج خوش اومدید.
avr:این نوع میکرو ها خیلی قابلیت های زیادی دارن و ارزان هم هستن ولی واسه صنعت خوب نیس.چون قابل اطمینان نیستن.اما واسه آزمایش کردن و یادگیری و ساخت بعضی از ربات ها عالی هستن.این نوع میکرو هارو هم با زبان c و هم با basic برنامه نویسی میکنند.با نرم افزار bascom avr برنامه اینارو به زبان بیسیک و با نرم افزار CodeVisionAVR C Compiler به زبان c برناشونو مینویسن.

Arm:این نوع میکرو صنعتی هستن و خیلی خفن تر از avr ها هستن و سرعت پردازش بیشتری دارند و صنعنتی نیز هستند و نسبت به Avr ها گران ترند.این نوع میکرو هارو شرکت های مختلی میسازه مثل atmel,samsungو... که هرکدوم نرم افزار جداگانه ای واسه برنامه نویسی دارند.

pic:این نوع میکرو هم قابلیت استفاده در صنعت رو هم دارن نسبت به arm ها ارزان تر و سرعت پردازش کمتری نسبت به arm ها دارند.و خانواده های زیادی دارن(8بیت و 16 بیت و...).در بیشتر وسایل بازی و... از این نوع میکرو ها استفاده میشه.زبان برنامه نویسیشونم c هست که با نرم افزارmikroC PRO for PIC برنامه نویسی میشن.

موفق باشید....
سلام شما هم به ایران ویچ خوش اومدین
خوبه مرسی کسی اطلاعات بهتر نداره
(۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۵۶:۰۲)alireza1992 نوشته است: [ -> ]سلام شما هم به ایران ویچ خوش اومدین
خوبه مرسی کسی اطلاعات بهتر نداره

1.آخه چه اطلاعاتی مثلا؟
2.میخوای چه چیزی با میکرو کنترل درست کنی؟
ببین من یه سروو موتور با avr ساختم موقعی که موتور توان بالا استفاده میکنم نویز میگیره در حد تیم ملی

حلا می خوا ببینم میکرو بهتری پیدا میشه که هم دقت وهم ضریب اطمینان کار منا بالا ببره
ولی در کل میخوام بدونم که توانایی کدومشون تو کار مشابه بیشتره ؟
avrهم واسه صنعت چیز بدی نیس.
(۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۱۴:۳۳)alireza1992 نوشته است: [ -> ]ببین من یه سروو موتور با avr ساختم موقعی که موتور توان بالا استفاده میکنم نویز میگیره در حد تیم ملی

حلا می خوا ببینم میکرو بهتری پیدا میشه که هم دقت وهم ضریب اطمینان کار منا بالا ببره

اها منم این طور مشکلی واسم پیش امده بود.
باید مدار تغذیه ی سرووهات جدا از مدار تغذیه میکرو باشه.
من با Atmega64 چهار تا سروو که سه تاش کوچیک و یکیشم بزرگ بود بدون هیچ گونه نویزی سروو هارو راه انداختم.من 2تا مدار تغذیه واسشون درست کرده بودم که یکیش ماله مدار اصلی که شمال آی سی ها و ماژول ها و سنسور هاو... بود اون یکی هم ماله سروو موتور ها بود.البته هر مدار تغذیه من 5ولت با 3آمپر رو به مدار میداد.
شما هم باید همچین کاری رو انجام بدی و حتما در مدار تغذیت از خازن های الکترولیت با ظزفیت بالا و خازن های عدسی در هر دو طرف مدار(ورودی و خروجی)استفاده کنی.
موفق باشی....
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۳۳:۳۸)h.bagherii نوشته است: [ -> ]
(۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۱۴:۳۳)alireza1992 نوشته است: [ -> ]ببین من یه سروو موتور با avr ساختم موقعی که موتور توان بالا استفاده میکنم نویز میگیره در حد تیم ملی

من با Atmega64 چهار تا سروو که سه تاش کوچیک و یکیشم بزرگ بود بدون هیچ گونه نویزی سروو هارو راه انداختم.من 2تا مدار تغذیه واسشون درست کرده بودم که یکیش ماله مدار اصلی که شمال آی سی ها و ماژول ها و سنسور هاو... بود اون یکی هم ماله سروو موتور ها بود.البته هر مدار تغذیه من 5ولت با 3آمپر رو به مدار میداد.
شما هم باید همچین کاری رو انجام بدی و حتما در مدار تغذیت از خازن های الکترولیت با ظزفیت بالا و خازن های عدسی در هر دو طرف مدار(ورودی و خروجی)استفاده کنی.
موفق باشی....

اخه من روی زمین مدار هم نویز دارم و برای راه اندازی درایو موتورها نیاز به زمین مشترک داره چی پیشنهاد میکنین؟

(۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۰۹:۲۳)alireza1992 نوشته است: [ -> ]
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۳۳:۳۸)h.bagherii نوشته است: [ -> ]

موفق باشی....

اخه من روی زمین مدار هم نویز دارم و برای راه اندازی درایو موتورها نیاز به زمین مشترک داره چی پیشنهاد میکنین؟
ایتقدر از نویز نترسید کاراهایی که گفتن رو انجام بدین
اگه برد مدار چاپی دارین قطر خط هارو بیشتر کنید و همه روش های حذف نویز که توی فروم بحث شده مثل قاب فلزی و.... رو سعی کنید اجرا کنید اگه اینقدر نویزتون زیاده!!

من میکرو avr رو کنار موتور کولر بدون هیچ خازنی و هیچ قاب فلزی گذاشتم داره کارشو هم میکنه
صفحه‌ها: 1 2