ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروگرامر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان میشه برای پروگرامر یه فکری کرد که موقعی که پورت isp را وصل کردی نشون بده جهتش درسته یا نه
یه چیزی شبیه پروگرامر mkII atmel که اگه درست وصل کرده باشی ال ای دی سبز میشه و در صورت اتصال اشتباه قرمز
معمولا وقتی که isp وصل میکنیم یه کد به میکرو ارسال میشه که میکرو هم کد مدل خودش رو برای نرم افزار ارسال میکنه
شما اگه کد رو دریافت کنید میتونید میکرو رو پروگرام کنید اگه نه پروگرامر ارور میده که میکرو شناسایی نشده
حالا اگه یکم حرفه ای تر برخورد کنین میتونن هروقت کد میکرو رو دریافت کردین یه ال ای دی رو روشن کنید
خب چه جوری شما که ظاهرا حرفه ای هستین میشه یه راهنمایی به من ناشی بکنی
من نگفتم حرفه ای هستم من نو آموزم
اما میگم باید حرفه ای بایشین تا بشه یه کارایی کرد
یه راه دیگه هم داره که میشه با ولتاژ + که از پرو گرامر میاد روی پایه ای سی یه ال ای دی رو روشن کرد
ببخشید
ولی یه سوال ولتاژ مثبت که میگی از کجا پروگرامر میاد اگه میخوای بگی باvcc رو پورت ledروشن کنم که به درد نمیخوره من میخوام درست وغلط بودن اتصال را چک کنم نه led روشن کنم
ببینید

اگه یه ال ای دی به پایه های + _ میکرو وصل کنیم
حالا اگه سوکت رو جابه جا بزنید دیگه ولتاژ نداره که بخواد ال ای دی روشن بشه
ببخشید اگه یه کمی گیج بازی در میارم
شا میگین به vccوgndوصل کنم ای تا زمانی که ispبه صحیح به میکرو وصل شد وشن بشه ودر حالت قطع با اتصال اشتباه خاموش باشه
درسته؟
بله
شما ال ای دی رو به پایه های میکرو وصل میکنید ال ای دی یه ولتاژی میخواد که روشن بشه اگه سوکت رو جا به جا بزنید خوب ولتاژ نیست که روشن بشه!
رو پایه های میکرو روی pcb؟
این جوری نه رو خود پروگرامر میخوام
پس همون رووشی که گفتم میتونید کد میکرو رو بخونید و اونو تشخیص بدین فقط میتونه مفید باشه