سلام
دوستان اهل فن لطفا کمک کنید
لطفا یک برنامه دماسنج + شماتیک مدار با LM35 , ATMEGA8 و LCD 2*16
من تو فروم خیلی گشتم ولی همش یا ماله 2*16 نبود یا ماله مگا 8 یا ال ام 35
لطفا اگر لینکی دارین کمک کنید
اگه میگشتین با یکم تلاش پیدا میکردین
یا میتونستین بسازین
فایل زیر رو که آماده کردم شامل برنامه و مدار فایل شبیه سازی شده از درخواست شماست
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۵۶:۱۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ]اگه میگشتین با یکم تلاش پیدا میکردین
یا میتونستین بسازین
فایل زیر رو که آماده کردم شامل برنامه و مدار فایل شبیه سازی شده از درخواست شماست
پیر شی جوون
گشتم خیلی ولی چون مبتدی هستم نتونستم چیزی که میخوام پیدا کنم
حالا اینو ببندم ببینم کار میکنه یا نه
دمت گرم
اره بابا بزرگ کار میکنه
پایه vee یا ve رو با یه پتانسیومتر معمولی به زمین وصل کن برای تنظیم کنتراست
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۳:۲۶)abbasalifix نوشته است: [ -> ]اره بابا بزرگ کار میکنه
من بستم ولی کار نکرد .
الان من دیتاشیتی که از مگا 8 دارم جای پورت ها و پایه avcc فرق داره با شماتیک شما
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۵۳:۴۹)majidps2 نوشته است: [ -> ] (۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۳:۲۶)abbasalifix نوشته است: [ -> ]اره بابا بزرگ کار میکنه
من بستم ولی کار نکرد .
الان من دیتاشیتی که از مگا 8 دارم جای پورت ها و پایه avcc فرق داره با شماتیک شما
سلام
آقا مدار رو بستم ولی وقتی وصل میکنم فقط ال سی دی یه سطرش کلا روشن میشه و اتفاقی نمیفته . هلپ می
قبلا با این میکرو کار کردین؟
میکرو رو پروگرام کردین؟
برنامه رو تغییر دادین؟
پتانسیومتر گذاشتین؟
سیم هارو دوباره چک کنید
دیتاشیت رو بزارین جلوتون و مدار رو ببندین
دیتاشیت ال سی دی هم بزارین
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۲۱:۰۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ]قبلا با این میکرو کار کردین؟
میکرو رو پروگرام کردین؟
برنامه رو تغییر دادین؟
پتانسیومتر گذاشتین؟
سیم هارو دوباره چک کنید
دیتاشیت رو بزارین جلوتون و مدار رو ببندین
دیتاشیت ال سی دی هم بزارین
آقا ممنون درست شد .
دیتا شیت ال ام 35 اشتباه بود vcc و gnd رو تو دیتا شیت اشتباه زد
ببخشید سوال می پرسم ولی بخوام دقیق تر دما رو نشون بده با تلرانس کمتری با همین سنسور میشه ؟
آره میشه ولی چقدر دقیق؟
الان مگه چند رقم اعشار داری که کمه؟
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۴۷:۰۱)abbasalifix نوشته است: [ -> ]آره میشه ولی چقدر دقیق؟
الان مگه چند رقم اعشار داری که کمه؟
الان با این سنسور دما بین 31 و 32 متغیر هست اعشار هم که ندارم البته با همین برنامه شما
براتون زمان اسکن کردن رو کمم کردم تا سریع تر عمل کنه
همینطور برنامه رو براش ممیز گذاشتم
امیدوارم تونسته باشم با ساده نوشتن برنامه چیزی بهتون آموزش داده باشم
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۱۲:۳۹)abbasalifix نوشته است: [ -> ]براتون زمان اسکن کردن رو کمم کردم تا سریع تر عمل کنه
حله آقا دستت درد نکنه . من تازه با میکرو آشنا شدم . قصد دارم برای شروح یه ساعت با دماسنج طراحی کنم . با آی سی ds1307 . تا اینجا که شما دما رو کمکم کردی . برنامه دماسنج رو تا 90 درصد فهمیدم چی شد . حالا باید برم دنبال یه برنامه ساعت درست درمون با آلارم و تشکیلات . چون فکر کنم نوشتن برنامه ساعت شمسی خیلی وقتمو بگیره .
به هر حال دستت درست .
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۳۷:۵۸)majidps2 نوشته است: [ -> ] (۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۱۲:۳۹)abbasalifix نوشته است: [ -> ]براتون زمان اسکن کردن رو کمم کردم تا سریع تر عمل کنه
حله آقا دستت درد نکنه . من تازه با میکرو آشنا شدم . قصد دارم برای شروح یه ساعت با دماسنج طراحی کنم . با آی سی ds1307 . تا اینجا که شما دما رو کمکم کردی . برنامه دماسنج رو تا 90 درصد فهمیدم چی شد . حالا باید برم دنبال یه برنامه ساعت درست درمون با آلارم و تشکیلات . چون فکر کنم نوشتن برنامه ساعت شمسی خیلی وقتمو بگیره .
به هر حال دستت درست .
البته اگه بتونم یه ds1307 به پروژه ساعت با تایمر لجوج a.n.t اضافه کنم که مشکل حله و همه چی آرومه