ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هوشمند سازي پارکينگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
خوتون که با برنامه نویسی آشنا هستید اونم بسکام فقط کافی بود دوتا یک رو صفر میکردین
اینم برنامه
جایگزین کنید و کامپابل کنید و داخا شبیه سازی ببینید
کد php:
$regfile "m8def.dat"
$crystal 1000000
'-----khoroji---------
Config Pind.6 = Input : K1 Alias Pind.6
Config Portc.0 = Output : Sabz1 Alias Portc.0
Config Portc.1 = Output : Ghermez1 Alias Portc.1
'
-----vorodi----------
Config Pind.7 Input K2 Alias Pind.7
Config Portb.0 
Output Ghermez2 Alias Portb.0
Config Portb.1 
Output Sabz2 Alias Portb.1
'--------main---------
Main:
Sabz1 = 1
Ghermez1 = 0
Sabz2 = 1
Ghermez2 = 0
 Waitms 200
Do
If K1 = 0 Then Goto R1
If K2 = 0 Then Goto R2
Loop

R1:
Sabz1 = 1
Ghermez1 = 0
Sabz2 = 0
Ghermez2 = 1
Do
If K2 = 0 Then Goto Main
Loop

R2:
Sabz1 = 0
Ghermez1 = 1
Sabz2 = 1
Ghermez2 = 0
Do
If K1 = 0 Then Goto Main
Loop
End 

این قسمتش هم یکم سخت شد بزارین یکم فک کنم
با تشکر از شما بله درست میگید باید خودم درستش میکردم دیگه 0 و 1 رو بلدم :) در مورد اون قسمتشم لطف میکنید فکر میکنید ایشالا با کمک هم بتونیم به جاهای خوب برسونیمش .من جاهای دیگه هم پرسیدم اگر نتیجه خوبی بدست اومد حتما اینجا میزارم .بازم بسیار ممنون
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟
راستش رو بخوای من اصلا نفهمیدم چی شد!
(یاد توضیحات خودم سر قضیه دوربین صوتی میافتم!)
اگه بفهمم شاید بتونم کمکت کنم.
میشه از دید یه راننده همه اتفاقاتی که باید بیفته رو توضیح بدی؟
با تشکر از توجه شما .راستش یکی از دوستان برام برنامه ای نوشتم که اینجا قرار میدم و منطظورم رو کامل اجرا کردن .
فقط اگر ممکنه لطف کنید مثل برنامه خودتون بنویسه مثلا یک ماشین وارد شد یکی خارج شد و اگر برار بود بنویسه 5 ثانیه سبر کنید بعد از 5 ثانیه هر دو چراغ سبز بشه .خیلی ممنون
(۳۰-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۲۳:۱۲)parham144 نوشته است: [ -> ]با تشکر از توجه شما .راستش یکی از دوستان برام برنامه ای نوشتم که اینجا قرار میدم و منطظورم رو کامل اجرا کردن .
فقط اگر ممکنه لطف کنید مثل برنامه خودتون بنویسه مثلا یک ماشین وارد شد یکی خارج شد و اگر برار بود بنویسه 5 ثانیه سبر کنید بعد از 5 ثانیه هر دو چراغ سبز بشه .خیلی ممنون
دوسته من این برنامه ش مشکل داشت.(البته دست هر کی نوشته اینو درد نکه)
1.به نظرت برنامه ی من بهتر نبود؟
2.اگه اون برنامه ی جدیدی که واست نوشت مشکلی داشت خوب همونجا مطرح میکردی دیگه.
3.من هر بار که برنامه که رو واسه شما نوشتم هر بار یک قسمت جدید رو بهش اضافه کردی خب عزیز من همون بار اول همه چیزی رو که میخواستی رو میگفتی خب ای بابا.
با سلام .
من همون چیزایی که به شما گفتم به این دوستمون هم گفتم یعنی با اینکه تو دو تا انجمن بود ولی پستها مثل هم بود .
برنامه شما خیلی خوب بود مخصوصا که lcd سو سو نمیزد و کلا خیلی خوب بود ولی خوب من این عملکرد رو میخواستم که دید اگر بد توضیح دادم امدوارم منو ببخشی .راستی اشکال این برنامه چی بود ؟ راستی هنگ نکردن برنامه هم خیلی برام مهمه چون میخوام یک سره کار کنه .ممنون
شما اول تشریف ببر به این لینک و برنامه جدیدی که واست نوشتم و دانلودش نکردی رو امتحان کن ببین بازم مشکلی هست.
این لینک:
نقل قول: http://www.iranled.com/forum/thread-24237.html
آخرین ارسالیش رو نگاه کن.
صفحه‌ها: 1 2