سلام
فضای آپلود پنل من پرشده اطلاعات داخلش خیلی مهمن و نباید پاکش کنم چون کسایی که تازه وارد سایت میشن یا به این اطلاعات نیاز دارن باید از اینها استفاده کنن
آیا امکان افزایش فضا وجود داره؟
یا باید از این به بعد از
آپلود سنتر ها استفاده کنم؟
سلام.
منم همین مشکل رو دارم
اگه میشه فضای آپلود سای رو افزایش بدین یا مثل وب سایت بلاگ اسکای سایت پیکو فایل رو با سایت خودتون سرج کنید.
نه از آپلود سنتر ها استفاده نکنید چون بعد از یه مدت پاک می کنن فایل ها رو
کسایی که فضای بیشتر می خوان به پیغام خوصوصی بدن بررسی می کنم فضاشون رو بیشتر می کنم
آها فکر خیلی خوبیه ولی واسه فایل هایی که زیاد مهم نیستن مشکلی نیس از آپلود سنتر استفاده کنیم؟
ایولا عباس علی دوست عزیز که پیگیر این موضوعی چون هر دو همدردیم.من هم این موضوع رو در همین بخش مطرح کردم و به پیشنهاد یکی از دوستان تعداد نسبتا زیادی از فایل هارو پاک کردم ولی باز هم گزینه پیوست فایل (در بخش گفت و گوی آزاد)برام وجود نداره.
فکر کنم باید برم تو کار پیغام خصوصی
نمی دونم مهم نیستن دقیقا یعنی چی
ولی کلا آپلود سنتر ها به درد نمی خورن
(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۳۰:۱۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]نمی دونم مهم نیستن دقیقا یعنی چی
ولی کلا آپلود سنتر ها به درد نمی خورن
من از پیکو فایل استفاده میکنم فوقالاده هستش.
فایل توش دارم ماله 3سال پیش با وجوده اینکه از اون فایل اصلا استفاده نمیکنم ولی هنوز پاک نشوده
منم از پریسا استفاده میکردم که الان هاست یا دامینش اعتبارش تموم شده و خود سایت بالا نمیاد
چرا یه آپلود سنتر کوچیک برای خود سایت نمیزنید؟ اعضامون با یوزر و پس بتونن توی هاست فایل آپلود کنن(توی ی هاست یا یه سرور دیگه) که فایل ها هم پاک نشه و برای خودمون باشه.من یه سرور 50 گیگ بیکار دارم اگه میخواید یه آپلود سنتر کوچیک برای اعضای خود سایت بزنیم!
من که مشکلم رفع شده
درضمن مشکل ارسال فایل در بخش گفت و گوی آزاد هم باز شده
آقا هادی هم که گفتن هرکی مشکل حجم داره بگه تا براش افزایش داده بشه