سلام چگونه می توان هنگانی messagebox پیغامی نمایش می دهد دکمه ok را با کیبورد نتوان زد یعنی اگر شما اینتر یا اسپیس را بزنید دکمه فشرده می شود ولی روشی میخواهم که فقط با ماوس بتوان کلیک کرد دکمه های کیبرد عمل نکند
مرسی از کمکتان.
سلام
وقتی messageBox باز میشه، focus روی دگمه ok هست که باعث میشه با زدن اینتر، دگمه فشرده بشه.
من نمی دونم که چه جور میشه فوکوس رو از روی دگمه ok برداری. ولی شاید با userControl ها و استفاده از وراثت بشه این کار رو کرد.
ولی اگر من باشم، یه فرم جدید می سازم (شبیه مسج باکس) و فوکوس رو از روی دگمه ok بر میدارم و بجای مسج باکس از فرم جدید خودم استفاده می کنم.
سلام
شما می تونی از مسج باکس های سفارشی استفاده کنی که هم کلید پیش فرض رو تعیین می نی همم می تونی از کلید های فارسی استفاده کنی کدینگشم به این صورته:
[align=left] DialogResult result;
result = FarsiMessageBox.MsgBox.ShowMessage(0, "کاربر گرامی/nآیا خروج از سیستم را تایید می کنید", "خروج", "بله", "خیر", "انصراف", MessageBoxButtons
.YesNo, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button2, MessageBoxOptions.RightAlign);
(۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۱۴:۱۶)amirmohamad نوشته است: [ -> ]
سلام چگونه می توان هنگانی messagebox پیغامی نمایش می دهد دکمه ok را با کیبورد نتوان زد یعنی اگر شما اینتر یا اسپیس را بزنید دکمه فشرده می شود ولی روشی میخواهم که فقط با ماوس بتوان کلیک کرد دکمه های کیبرد عمل نکند
مرسی از کمکتان.
سلام بهترین و ساده ترین راه اینکه خودتون یه مسیج باکس بسازید خیلی راحت تر و بهتر هم هست!