۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۴۴:۵۹
۳۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۳:۱۳
خب دیگه چندبار اینکار رو کردم و دوباره از داخل سی دی اتظیم کردم اما نمیشه...
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۴۳:۱۱
ای وای!
از توی گوشی صفحه تنظیمات مودم رو میتونی بیاری؟ اگه آره یعنی گوشی به مودم وصله و مشکل شما از ارتباط مودم و اینترنته.
در اون صورت باید زنگ بزنی به isp و vpi vci و اطلاعات تکمیلی رو بگیری.
توی مودم تنظیمان wan رو انجام بدی و تموم.
اگه صفحه تنظیمات مودم رو از توی گوشی نمیتونی ببینی مشکل از ارتباط گوشی با مودم هست.
باید تنظیمات wlan یا wireless local area network رو انجام بدی.
اینکه چراغ وایرلس چشمک میزنه فکر کنم مشکل از بخش دوم باشه.
در ضمن تنظیمات امنیتی مودم رو کمتر کن.(بخش wan رو نمیگم ها! ) قبل از همه این کار ها هم مودم رو خاموش کن.
یه سیخی سمبه ای چیزی فرو کن توی سوراخ ریست و 30 ثانیه صبر کن و بعد خاموش کن دوباره روشن کن.
اگه مشکلت رو کامل تر توضیح بدی بهتره. در ضمن اگه گوشیت اندرویده یه راه دیگه هم برای دادن اینترنت به اون وجود داره.البته این راه روی هر گوشی که portable wifi hotspot داره کار میکنه
از توی گوشی صفحه تنظیمات مودم رو میتونی بیاری؟ اگه آره یعنی گوشی به مودم وصله و مشکل شما از ارتباط مودم و اینترنته.
در اون صورت باید زنگ بزنی به isp و vpi vci و اطلاعات تکمیلی رو بگیری.
توی مودم تنظیمان wan رو انجام بدی و تموم.
اگه صفحه تنظیمات مودم رو از توی گوشی نمیتونی ببینی مشکل از ارتباط گوشی با مودم هست.
باید تنظیمات wlan یا wireless local area network رو انجام بدی.
اینکه چراغ وایرلس چشمک میزنه فکر کنم مشکل از بخش دوم باشه.
در ضمن تنظیمات امنیتی مودم رو کمتر کن.(بخش wan رو نمیگم ها! ) قبل از همه این کار ها هم مودم رو خاموش کن.
یه سیخی سمبه ای چیزی فرو کن توی سوراخ ریست و 30 ثانیه صبر کن و بعد خاموش کن دوباره روشن کن.
اگه مشکلت رو کامل تر توضیح بدی بهتره. در ضمن اگه گوشیت اندرویده یه راه دیگه هم برای دادن اینترنت به اون وجود داره.البته این راه روی هر گوشی که portable wifi hotspot داره کار میکنه
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۰۴:۱۴
داداش امروز دوباره تست میکنم به روش دستی و میرم آی پی ها رو میگیرم و خبرشو بهت میدم،خیلی آقایی کردی جواب دادی،ممنون
راستی داداش توی فترچه یه سری آی پی داده اما جایی که ازش نت رو گرفتم یه سری آی پی دیگه میگه بزن،من کدومو بزنم؟
درضمن گوشیم اندروید هستش مشکلی نیست،راهنمایی بفرمایید ممنون میشم،باز درزمینه اندروید هرگونه مشکلی داشتید من درخدمتتونم...
راستی داداش توی فترچه یه سری آی پی داده اما جایی که ازش نت رو گرفتم یه سری آی پی دیگه میگه بزن،من کدومو بزنم؟
درضمن گوشیم اندروید هستش مشکلی نیست،راهنمایی بفرمایید ممنون میشم،باز درزمینه اندروید هرگونه مشکلی داشتید من درخدمتتونم...
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۵۱:۲۶
اون آی پی هایی که مربوط به wan هست رو باید از isp بگیرین.و اون هایی رو که مربوط به local هست رو از دفترچه بزنین.
ولی اگه همه چی درست باشه انقد دردسر نداره ها!
مودمو که ریست کردی vpi vci و یوزر پسورد بزن بقیه رو دیفالت بزار.(البته خوب اگه بشه.)
برای اون راه دومی هم که گفتم باید با کامپیوتر اینترنت رو برای گوشی شیر کنی.
اگه کامپیوترت وایرلس داره که با کابل به مودم وصل شو و گوشی رو hotspot کن و بهش کانکت شو.بعد شیر کن.
اگه کامپیوترت وایرلس نداره با کابل به مودم وصل شو و همین کارو با usb tethering بکن.
ولی اگه همه چی درست باشه انقد دردسر نداره ها!
مودمو که ریست کردی vpi vci و یوزر پسورد بزن بقیه رو دیفالت بزار.(البته خوب اگه بشه.)
برای اون راه دومی هم که گفتم باید با کامپیوتر اینترنت رو برای گوشی شیر کنی.
اگه کامپیوترت وایرلس داره که با کابل به مودم وصل شو و گوشی رو hotspot کن و بهش کانکت شو.بعد شیر کن.
اگه کامپیوترت وایرلس نداره با کابل به مودم وصل شو و همین کارو با usb tethering بکن.
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۵۳:۰۴
آخه اونقدرا فیلد نداره پر کنم!
عکس اون قسمت رو گذاشتم،فقط سه تا فیلد داره!!!تو دفترچه بیشتره،صفحه اول گذاشتم داداش عکس دفترچه هم هست!
این یکی منه:
عکس اون قسمت رو گذاشتم،فقط سه تا فیلد داره!!!تو دفترچه بیشتره،صفحه اول گذاشتم داداش عکس دفترچه هم هست!
این یکی منه:
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۵۵:۰۶
این که TCP/IP Properties هست! من فکر کردم آی پی مودم به isp رو میگی
این مربوط به شبکه داخلیه.آی پی رو عشقی بزار(به غیر از آی پی مودم که 192.168.1.1 هست و آی پی گوشیت)
dns ها رو هم از isp بگیر.این بخش مربوط میشه به اتصال بین کامپیوتر و مودم.
در ضمن الان مشکل اصلی سر چیه؟ کجا میتونه مشکل داشته باشه مگه؟
این مربوط به شبکه داخلیه.آی پی رو عشقی بزار(به غیر از آی پی مودم که 192.168.1.1 هست و آی پی گوشیت)
dns ها رو هم از isp بگیر.این بخش مربوط میشه به اتصال بین کامپیوتر و مودم.
در ضمن الان مشکل اصلی سر چیه؟ کجا میتونه مشکل داشته باشه مگه؟
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۵۱:۳۱
خب رفیق مشکل اصلی اینه که نه با وای فای گوشی،نه با وای فای led توی خونه،نمیتونم به اینترنت کانکت شم!
۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶:۱۸
شما مودم رو 30 ثانیه ریست کن.
تنظیمات wan رو از isp بپرس و انجام بده.
nat رو روی حالت نیمه روشن بزار
تنظیمات wlan رو هم انجام بده.ssid رو هم عوض کن و یه پسورد جدید بزار. مک فیلترینگ رو هم خاموش کن. 99 درصد باید بشه.
نکته خیلی خیلی مهم: مودم رو بزار روی حالت روتینگ.اگه بریج باشه فقط با این همه کار ها خودت رو الاف کردی!حتما بزار روی PPPOE
تنظیمات wlan رو هم انجام بده.ssid رو هم عوض کن و یه پسورد جدید بزار. مک فیلترینگ رو هم خاموش کن. 99 درصد باید بشه.
نکته خیلی خیلی مهم: مودم رو بزار روی حالت روتینگ.اگه بریج باشه فقط با این همه کار ها خودت رو الاف کردی!حتما بزار روی PPPOE
۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۵۱:۱۶
آره دادای رو pppoe هستش
اینا رو نفهمیدم میشه آدرسشو بدی تا با isp تماس بگیرم زیاد ضایه بازی نشه،آخه بفهن چیزی نمیدونی جوابتو نمیدن درست و حسابی...
اینا رو نفهمیدم میشه آدرسشو بدی تا با isp تماس بگیرم زیاد ضایه بازی نشه،آخه بفهن چیزی نمیدونی جوابتو نمیدن درست و حسابی...
۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۰:۵۸
nat به isp هیچ ربطی نداره.تنظیمات مودمه.
تنظیمات wlan هم همینطور.
فقط تنظیمات wan رو از isp بگیر.یعنی vpi و vci و آی پی و getway وdns ها رو.البته اکثرا اینا روی حالت دیفالت جواب میده ولی بهتره همونی که اونا میگن بزنی.isp چی هست؟ شاتل؟
تنظیمات wlan هم همینطور.
فقط تنظیمات wan رو از isp بگیر.یعنی vpi و vci و آی پی و getway وdns ها رو.البته اکثرا اینا روی حالت دیفالت جواب میده ولی بهتره همونی که اونا میگن بزنی.isp چی هست؟ شاتل؟