ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تنظیمات وایرلسس مودم tp-link td-w8951nd
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام دوستان
من این مودم رو به تازگی گرفتم و از سی دی داخل جعبه تنظیمات رو انجام دادم و الان کانکت شد،ولی وقتی با وای فای گوشی میخوام بیام نت چراغ وای فای مودم خاموش/روشن میشه بصورت پیاپی،آخرشم با وای فای گوشی نمیتونم وصل شم،از یه چندجا پرسیدم گفتن باید تنظیمات وایرلسس شو تنظیم کنی،میخواستم بدونم کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه،ممنون میشم.
اینجوری که نمیشه حداقل دفتر جه شو بزارین
بفرمایید:
user guide
ممنون میشم راهنمایی کنی دوست عزیز
من که نتونستم دانلود کنم
اینجا اپ کنید
http://uppp.ir/new_v/
شرمنده،بفرمایید:

click
این جارو بخونید
WiFi: Press this button to enable or disable Wireless LAN interface
[تصویر:  13446820241.jpg]
اگه به این عکس دقت کنید کلیدش اینجاست

After you directly connect your PC to the TD-W8951ND or connect your adapter to a Hub/Switch which has connected to the Router, you need to configure your PC’s IP address. Follow the steps below to configure it.
پس باید حتما ای پی هارو به صورت دستی تنظیم کنید .
صفحه 17 فایل شیوه ای پی دادن رو برای کامپیوتر توضیح داده شما هم باید برای گوشی تون ای پی تعریف کنید

باقی تنظیمات مربوط روباید داخل مودم انجام بدین
بعد از وارد شدن به منو کانفیگ مودم اینهارو تنظیم کنید
[تصویر:  13446826871.jpg]

امیدوارم تونسته باسم براتون مفید باشم
دوست عزیز وقتی آی پی رو تغییر میدم میتونم کانکت شم اما دیگه نمیتونم صفحات رو لود کنم،فقط کانکت میشه،در ضمن این شکلشه:الان کل آی پی ها رو پاک کردم تا پیج رو لود میکنه!
[تصویر:  tfhuy7ruy4ztu386aq4h.gif]
وای فای رو از پشت روشن میکنم،حتی گوشی وای فای رو تشخیص میده و کدش رو میزنم و کانکت میشم،اما بازم تا میام از وای فای استفاده کنم،چراغ وای فای مودم به سرعت شروع به خاموش/روشن شدن میکنه و نمیشه با گوشی صفحه ای رو باز کرد،حتی با led خونه هم تست کردم،ایراد از مودم هستش،تنظیماتش رو نمیتونم درست کنم،اگر بخوام دستی تنظیم کنم کانکت نمیشه و حتما باید از روی سی دی تنظیمش کنم تا کانکت شه،اون تنظیمات دیگه هم درسته دوست عزیز،به خدا ممنون میشم بتونین کمکی در این باره بهم بکنین دیگه دارم کلافه میشم
اگه تو اون شکل بالا ای پی رو پاک کردین که باید دی ان اس رئ هم خاموش کنید .
درضمن اصلا شما اتو کانکت هستین؟
منظورم اینه که خود مودم به اینترنت وصل میشه یا نه براش کانکشن درست کردین؟

اگه تنظیمات رو خیلی دست کاری کردین صفحه 66 همین دفترچه براتون مک فیلترینگ رو توضیح داده کا اگه خاموش کنید بهتره یا مک دستگاه هاتون رو براش تعریف کنید
نه دوست عزیز یه کانکشن خودم ساختم،این قسمت رو کاملا متوجه نشدم متاسفانه میشه یه توضیح بدی:

نقل قول: اگه تنظیمات رو خیلی دست کاری کردین صفحه 66 همین دفترچه براتون مک فیلترینگ رو توضیح داده کا اگه خاموش کنید بهتره یا مک دستگاه هاتون رو براش تعریف کنید
خوب پس مشکل کارتون مشخص شد دیگه!
شما وقتی با کامپیوتر به اینتر نت وصل بشین وایرلس شما اینترنت نداره دیگه ! خوب معلومه!

شما باید تنظیمات یوزر پس اینترنت رو به علاوه vpi \vci رو باید 0-35 تنظیم کنیدبرای همین هم باید برین داخل منو مودم و در صفحه 30 دفتر چه توضیح داده شده اما من بازم توضیح میدم که متوجه بشین
این عکس رو ببینید
قبل از انجام دادن این مراحل اینترنت رو از کانکشن داخل کامپیوتر قطع کنید
disconnect
خب دوست عزیز داخل سی دی پیش فرض 8 و بعدیش 35 هست،وقتی به 0 و 35 تغییر میدم کانکت نمیشه...
صفحه‌ها: 1 2 3 4