ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال درباره چگونگي سرچ كردن در ديتابيس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلامShy
خيلي ممنونم از لطفتون. Biggrin
بازم كار نكرد.Confused
اينم برنامه ي من.حجم برنامه زياد بود به همين دليل هم من اون قسمت جستجوي برنامه رو گذاشتم.ديتابيسش هم هست.در ضمن اين برنامه‌اي هست كه بايد در آن عبارت را دقيقا" درست تايپ كرد و كد هايي كه شما گفتيد را در آن ننوشته ام.همانطور كه گفتم مي‌خواهم عبارت هاي شبيه به عبارت اصلي را جستجو كند.ببخشيد بهتون زحمت دادم.
[attachment=7651]
دي دي عزيز اين كه همون برنامه خودمه. Confused Exclamation من كه گفتم اشكال نداره و فقط مي‌خوام عبارات شبيه رو جستجو كنه.اصلا" يه بار امتحانش كردي؟.دوباره مي‌گم مي‌خوام اگر عبارت مثلا "999" را جستجو كرديم "111999111" را هم پيدا كند.ممنون.ديگه دارم نا اميد ميشم .كمكم كن.
دوست خوبم

من اون خط از برنامه كه دستور جستجو رو اجرا مي كرد عوض كردم و كد صحيح رو درست زير كد شما

نوشتم تا متوجه تغييرات بشيد. الان اگر برنامه رو اجرا كنيد و بر روي نام خانوادگي جستجو كنيد با جستجوي

كلمه "محسن" تمام نام خانوادگي هايي كه در اون از كلمه "محسن" استفاده شده نمايش داده مي شوند.
امتحان كردم.ولي اين طوري كه شما مي‌گي نشد.اصلا" يه بار برنامتون رو دانلود كنيد و خودتون اجرا كنيد ببينيد درست مي‌گيد يا نه.
دوست خوبم

من اين برنامه رو با دقت ويرايش و آپلود كردم ، براي احتياط يك ار هم دانلودش كردم الانم اسكرين كپچر گذاشتم برات تا بلكه با چشماي خودت ببيني

اگر بخواي اينطوري تو فروم سوال بپرسي كمتر كسي حاضر مي شه به شما كمك كنه.

[attachment=7723]
(۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۲۱:۱۱)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست خوبم

من اين برنامه رو با دقت ويرايش و آپلود كردم ، براي احتياط يك ار هم دانلودش كردم الانم اسكرين كپچر گذاشتم برات تا بلكه با چشماي خودت ببيني

اگر بخواي اينطوري تو فروم سوال بپرسي كمتر كسي حاضر مي شه به شما كمك كنه.
Happy Clap Laugh Cool Wink Heart
خدا خيرت بده.اشكال از من بود .خيلي ممنون. خوب كار مي‌كنه.دستت درد نكنه.اجرت با امام حسين .اين اسكرين كپچره هم خيلي باحال بود تا حالا از نزديك نديده بودم!!!!!!!!!!
خيلي ممنون.خيلي ممنون.خيلي ممنون.
Heart Heart Heart Heart Heart Heart
صفحه‌ها: 1 2