ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نیاز فوری به ای سی گیرنده و فرستنده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
نیاز فوری دارم به ای سی rx-2به شماره 91016285 وtx-2به شماره 90902285 دارم
کجا گیرم میاد
دوست من آی سی هایی با این شماره ها وجود نداره . احتمالا اینا شماره سریال روی آی سی هستند که شما خوندی . شماره آی سی فرق داره . شماره درست رو بذارید تا اساتید راهنمایی کنند .
(۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۰۵:۰۱)kendab نوشته است: [ -> ]سلام
نیاز فوری دارم به ای سی rx-2به شماره 91016285 وtx-2به شماره 90902285 دارم
کجا گیرم میاد

سلام دوست عزیز شای دارم دیر جواب میدم اما شاید بعدا به درد کسی بخوره
آی سی که شما دنبالش هستی ( rx-2 & tx-2) به هیچ وجه پیدا نمیشه ( من خیلی گشتم ) البته تو سایت های خارجی پیدا میشه
تنها راهی که میشه گیرشون آورد این که یه ماشین کنترلی بخری و مدارش در بیاری اگه 2 کاناله بخری rx-3 میتونی داشته باشی اگه 4 کاناله باشه rx-2b & tx-2b
اگه 6 کاناله باشه ماشینت tx-6 & rx-6
امیدوارم به درد کسی بخوره
دوست گرامی یدونه ماشین کنترلی بخر و آی سی فرستنده و گیرنده اش رو ازش جدا کن , البته باید دقت کنی که با قلع کش قلع پشت آی سی ها رو جدا کنی , و نگذاری حرارت زیاد هویه به آی سی منتقل بشه , برای جدا کردن آی سی ها از برد , چون تعداد پایه ها زیاد می باشند , سعی کنید مثلا اگر پایه شماره 1 از یه آی سی 16 پایه رو در مرحله اول جدا کردی , پایه بعدی شماره 8 یا 9 باشه و بعد از جدا کردن هر دو یا سه پایه اجازه بدی آی سی خنک بشه و دوباره به همین شکل ادامه بدید . امیدوارم مورد پسند واقع شده باشه .
هادی شجاع پوریان - خوزستان - بهبهان