عزیزم توضیحات منو اصلا متوجه نشدی ها.
کانتر به ازای هر بار که پایه ای که بهش متصله 1 یا 0 میشه 1واحد به ریجستر خودش اضافه میکنه.به مدت زمانی که 1 یا 0 میشه کاری نداره که مثلا اگه پایه ای که بهش وصله 1روز کامل 1 بود 1000تا اضافه کنه.
اونی که این خطا رو داشت دستور if بود که اونم با یک ترفند میشه درستش کرد ولی تمیز تر و دقیق تر از همشون کانتره.
ممنون .میشه اشکال if رو بگید؟
اولا که واسه تشکر کردن از گزینه ی تشکر استفاده کنید.
دوما این واسه بار سوم هستش که میگم.
وقتی شرط IF برقرار شه یا به عبارت دیگه TRUE شه هر بار که برنامه از اول اجرا شه دستوراتش اجرا میشه.اگه شما با IF بخوای هر موقع که یک پین 1 یا 0 میشه به یک متغیر یک واحد اضافه کنی چون سرعت تکرار برنامه خیلی زیاد هستش به حای یک واحد چند واحد اضافه میکنه.
دوست من دکمه تشکر برای من اصلا نمیاد من با کروم میام.ممنون .حالا چیکار باید کرد؟
نقل قول: دوست من دکمه تشکر برای من اصلا نمیاد من با کروم میام.
خب با موزیلا بیا.
نقل قول: ممنون .
خواهش میشه.
نقل قول: حالا چیکار باید کرد؟
چیو باید چیکار کرد؟
بازم تشکر
میگم این مشکل که چند بار میشموره ولی یک ماشین رد شده .خواهشا یکن جزئی با دستور بگو من زیاد وارد نیستو. دست گلت درد نکنه
بخدا این قد تایپ کردم اینو که نگو.
ببینم اصلا لبه بالا رونده یا پایین رونده میدونی چیه؟
بعدشم چقدررررررر بگـــــــــــــــــــم اون مشکــــــــــــــــل رو دستـــــــــــــــــــور IF داره که البته با یک ترفند میشه حلش کرد ولی کــــــــــانــــــــــــــتــــــــــــــــــر هــــــــــیــــــــــچ مــــــــشـــــکــــــــلـــــــــــــی نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداره.