(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۰:۳۱)blackstar368 نوشته است: [ -> ] (۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸:۱۳)behzady نوشته است: [ -> ]$sim رو وردار
جای فایل هگز یه فایل obj هست اونو بزار بعد به جای دکمه ران بقلیش step رو بزن
اگه نتونستی کلا همه رو بفرست برات یه چکی بکنم
متوجه شدم که طول کارکترم تو گیرنده با این حال که تا 5 تا محدود شده 8 تا شده... اینم فایل برنامه به همراه پروتئوس و...
(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸:۱۳)behzady نوشته است: [ -> ]$sim رو وردار
جای فایل هگز یه فایل obj هست اونو بزار بعد به جای دکمه ران بقلیش step رو بزن
اگه نتونستی کلا همه رو بفرست برات یه چکی بکنم
متوجه شدم که طول کارکترم تو گیرنده با این حال که تا 5 تا محدود شده 8 تا شده... اینم فایل برنامه به همراه پروتئوس و...
تا عصر صبر کن ردیفش می کنم
بهتر از این هم می شد بنویسی
ارتباط یک طرفه هست دیگه
[[/quote]
تا عصر صبر کن ردیفش می کنم
بهتر از این هم می شد بنویسی
ارتباط یک طرفه هست دیگه
[/quote]
اره یک طرفه... آخه برنامه بیشتر از اینا کار داره یعنی این فقط مربوط به قسمت متحرک ربات باید قسمت بازو هم اضافه کنم... به خاطر همین به این شکل نوشتم برنامه رو... خیلی ممنون از کمکتون...
قابل نداره 20 هزار تومن میشه
پوستم رو این بسکام کند! بهش میگم وقفه رو غیر فعال کن ورمیداره به متغییر عدد اضافه می کنه
در کل
اینی که نوشتم خوبیش اینه که فشار رو میکرو رو خیلی پایین میاره و خیلی خوبه مشکل اینه که اگر توی ارسال مشکلی باشه فقط یک بار دیگه ارسال می کنه و معلوم نیست دوباره درست به دستش میرسه یا نه ولی من بعیید می دونم مشکلی برای شما پیش بیاد از حالا هم بگم خیلی باید حواست به بسکام باشه خیلی اذیت میکنه مدام روند برنامت رو با دیباگره چک کن همین طوری که گفتم به متغییر عدد اضافه می کرد داشتم شاخ در می آوردم!!!!!!
سلام.
من وقت نکردم که پست هارو بخونم ولی یک فایل پی دی اف در این باره دارم که فک کنم خیلی ببهتون کمک کنه.
من فایل پی دی اف رو پیوست کردم.
موفق باشید...
واقعا این بسکام دهنه منو اسفالت کرد. ولی بلاخره ج گرفتم. تنها مشکلم این بود نمیتونستم مقداری که داخل متغییر استرینگ هست صفر کنم که با کمک شما پیداش کردم ترفندش... خیلی ساده بود ولی همین حرکت 3 4 روز معتلم کرد. اگه دوست داری برنامه جدید بذارم یه نیگا بندازی... بدون هیچ مشکلی ج میده... تو عمل تست کردم.
یه سوال تو رباتم 4 تا موتور 1000RPM دارم با 2 تا سرو موتور با مدار های درایور و ... به نظرت باطری چند آمپر و از چه نوعی بگیرم؟ واسه مسیر های 5 ولتم باطری جدا بگیرم؟
بزار یه نگاهی بکنیم!
باتری هم من نمیدونم ولی اگه برات مقدور باشه فکر کنم برای 5 ولت باتری جدا بگیری بهتره ولی در کل در این ضمینه تجربه ای ندارم
نقل قول: بلاخره ج گرفتم.
خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد دوسته من.
نقل قول: یه سوال تو رباتم 4 تا موتور 1000RPM دارم با 2 تا سرو موتور با مدار های درایور و ... به نظرت باطری چند آمپر و از چه نوعی بگیرم؟ واسه مسیر های 5 ولتم باطری جدا بگیرم؟
آخه شما بما بگو که رباتت چقدره و محدودیت هارو بگو که مثلا اندازه ربات باید چقد باشه وزنش و.....
(۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۹:۳۷)h.unique نوشته است: [ -> ]نقل قول: بلاخره ج گرفتم.
نقل قول: یه سوال تو رباتم 4 تا موتور 1000RPM دارم با 2 تا سرو موتور با مدار های درایور و ... به نظرت باطری چند آمپر و از چه نوعی بگیرم؟ واسه مسیر های 5 ولتم باطری جدا بگیرم؟
آخه شما بما بگو که رباتت چقدره و محدودیت هارو بگو که مثلا اندازه ربات باید چقد باشه وزنش و.....
حدودا 20*30 اندازه رباتم... قیمت های باطری هایli-ion رو تو نت دیدم حساب کردم اگه واسه تغذیه آیسی هام و متور ها به طور جدا ولتاژ بدم حدوده 50 ت پول لاطری هام میشه... البته فقط برای گیرنده فرستنده به کنار... پیشنهاد بهتری دارین؟ البته من همه رو روی 2400mAحساب کردم...
(۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۹:۳۷)h.unique نوشته است: [ -> ]نقل قول: بلاخره ج گرفتم.
حدودا 20*30 اندازه رباتم... قیمت های باطری هایli-ion رو تو نت دیدم حساب کردم اگه واسه تغذیه آیسی هام و متور ها به طور جدا ولتاژ بدم حدوده 50 ت پول لاطری هام میشه... البته فقط برای گیرنده فرستنده به کنار... پیشنهاد بهتری دارین؟ البته من همه رو روی 2400mAحساب کردم...
اینم عکس قسمت مکانیکی رباتم...
یک باتری 12ولت 4.5آمپر بگیر.و واسه تغذیه رباتت هم باتریت رو جدا بگیر که در هنگامی که موتور ها کار میکنن مدارتو نویز نگیره.و واسه سروو هات هم یک مدار تغذیه جدا درست کن چون نویز وحشتناکی رو مدار میندازه.