ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حذف نرم افزار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و وقت بخیر
من یه نرم افزار نصب کردم.که دیگه اجرا نمیشه میخوام پاکش کنم.از قسمت
control panel هم میرم که پاک شه اما نمیشه؟؟
میخواستم کسی راهنماییم کنه چطور پاکش کنم
ممنون
چه نرم افزاری؟
یعنی چی از اونجا پاک نمیشه؟ اصلا توی لیست نیست یا پاک نمیشه؟ چه اروری میده؟ ویروسی نیست؟
من تا حالا زیاد با این مشکلا سر و کله زدم(عجیبه! حتی توی اندروید هم من یکسره با برنامه ها دعوا دارم!)
ممکنه توی محل نصب برنامه یه برنامه ی دیگه برای پاک کردنش باشه(ممکنه که نه، 90 درصد)
اگه موقع پاک کردن ارور میده از یکی از برنامه های آنینستالر حرفه ای استفاده کن.
اگه هم ویروسیه از یه آنتی ویروس کرک نشده استفاده کن.به غیر از نود 32!(ازش متنفرم Angry ) یهو میبینی کل ویندوز رو به خاطر این برنامه هه پاک میکنه! D:
اگه نه که بیا بگو از روش های حرفه ای تر استفاده کنیم.
من این مواقع مخصوصا الان همین مشکل پیش امد اعصابم خورد شده بود رفتم درایو سی پوششو پیدا کردم همشو شیفت دلیت زدم بعد رفتم کنترل پنل پاکش کردم.
(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۲۷:۱۳)apcog نوشته است: [ -> ]چه نرم افزاری؟
یعنی چی از اونجا پاک نمیشه؟ اصلا توی لیست نیست یا پاک نمیشه؟ چه اروری میده؟ ویروسی نیست؟
من تا حالا زیاد با این مشکلا سر و کله زدم(عجیبه! حتی توی اندروید هم من یکسره با برنامه ها دعوا دارم!)
ممکنه توی محل نصب برنامه یه برنامه ی دیگه برای پاک کردنش باشه(ممکنه که نه، 90 درصد)
اگه موقع پاک کردن ارور میده از یکی از برنامه های آنینستالر حرفه ای استفاده کن.
اگه هم ویروسیه از یه آنتی ویروس کرک نشده استفاده کن.به غیر از نود 32!(ازش متنفرمAngry ) یهو میبینی کل ویندوز رو به خاطر این برنامه هه پاک میکنه! D:
اگه نه که بیا بگو از روش های حرفه ای تر استفاده کنیم.

نه داخل controp panel/programs and features
فایلش هست اما میزنم تا پاک شه .پاک نمیشه؟
ارور نمیدی .
انتی ویروس نود 32 دارم؟
فقط میخوام پاک شه.اعصابمو ریخته بهم
ممنون از کمکتون
به به جمع همه جمه....
خوب مهشید جان1- میتونی از داخل سیف مود پاکش کنی
2-میتونی از لیست پروسس ها حذفش کنی و بعد پاکش کنی
3-میتونی از این برنامه استفاده کنی که من اصلان توصیه نمیکنم
(۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۳۲:۲۶)abbasalifix نوشته است: [ -> ]به به جمع همه جمه....
خوب مهشید جان1- میتونی از داخل سیف مود پاکش کنی
2-میتونی از لیست پروسس ها حذفش کنی و بعد پاکش کنی
3-میتونی از این برنامه استفاده کنی که من اصلان توصیه نمیکنم

سلام عباس آقاLaugh
آره دیدم نیستی گفتم مشکلم رو اینجا مطرح کنم شاید شما هم سری بزنین و کمکم کنینWink.
مرسی از کمکتون
خوب چی شد؟
فکر نکنم از ران بودن پراسس باشه.شاید اون برنامه یه سرویسی چیزی داره که از پاک شدنش جلوگیری میکنه.شایدم برنامه خرابه.اگه فایل آنیستالرش خراب باشه تنها راه اینه که فایلاشو پاک کنی.ریست کنی. اگه برنامه سیستمی بوده باید بری توی ریجستری و ... گند کاری هاشو درست کنی
(۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۳۸:۵۶)apcog نوشته است: [ -> ]خوب چی شد؟
فکر نکنم از ران بودن پراسس باشه.شاید اون برنامه یه سرویسی چیزی داره که از پاک شدنش جلوگیری میکنه.شایدم برنامه خرابه.اگه فایل آنیستالرش خراب باشه تنها راه اینه که فایلاشو پاک کنی.ریست کنی. اگه برنامه سیستمی بوده باید بری توی ریجستری و ... گند کاری هاشو درست کنی

مرسی از کمکتون.نتونستم پاکش کنم با کمک شما
Laugh
اون بالا برات نرم افزارش رو گذاشته بودم چرا استفاده نکردی/
سلام

اگه تو کنترل پنل فقط شکل ولوگوی برنامه رو دارید و موقع حذف کردن، هیچ صفحه ای باز نمیشه؛

یعنی فایل از پوشه اصلی حذف شده و فقط سورس برنامه باقی مونده!

اسم برنامه رو تو درایوی که نصب کردید، سرچ کنید و همه فایل های پیدا شده رو حذف کنید ؛ممکنه حذف نشن...

اون موقع باید برای حذف کردنشون از برنامه unlocker استفاده کنید.
بهترین راه استفاده از یه برنامه Uninstaller قوی هست مثل Revo Uninstaller یا Your Uninstaller من همیشه از اینا استفاده می کنم