۳۰-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۱۸:۳۲
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۱:۲۲
برای کار های خونگی میخوای یا صتعتی؟
برای کار های خونگی تولیدات اتمل عالیه.یعنی همون گزینه ی اول.
ولی lpc ها امکاناتشون صنعتی تره.(اگه مقایسه کنی مثل pic و avr میمونن)
کار کردن با تولیدات اتمل راحت تره.
در ضمنواون گزینه ی اول از هسته ی 7 آرم استفاده میکنه.
که برای شروع عالیه(به نظر من از 7 شروع کن بعد برو سراغ هسته های بالاتر)
البته کلا به نظر من هسته های بالاتر نمیارزن.معمولا توی کار های عادی حتی حرفه ای هسته ی 7 به خوبی جواب میده.
هسته های بالاتر از 7 فقط به درد کامپیوتر ها و گوشی ها و ... میخورن.دور سیستم عامل نصب کردن هم خط بکش چون هم خریدنیه و هم دردسر داره و هم به هیچ دردی نمیخوره.(البته الان کتکم نزنین! توهین نمیکنم! منظورم توی کار های عادیه)
نمیدونم چرا یه سری انقد دوست دارن سیستم عامل نصب کنن.
برای همین دیگه برات 9 و 7 هیچ فرقی نمیکنه! فقط 9 سخت تره! پس همون اولیه برای شروع بهترین گزینه هست.
البته بگم یه سری دیگه از میکروکنترل هم هست به اسم at91sam7s که از اونی که نوشتی ارزون تر هستن.امکانات کمتری دارن.(مثلا پورت شبکه و ...) ولی همه ی اعضای هسته ی 7 شبیه هم هستن از لحاظ سختی.
میتونی اون رو هم بگیری ولی اصلا بهت توصیه نمیکنم.
چون بعدا که کارت پیشرفته تر میشه به مشکل بر میخوری.
موفق باشی
برای کار های خونگی تولیدات اتمل عالیه.یعنی همون گزینه ی اول.
ولی lpc ها امکاناتشون صنعتی تره.(اگه مقایسه کنی مثل pic و avr میمونن)
کار کردن با تولیدات اتمل راحت تره.
در ضمنواون گزینه ی اول از هسته ی 7 آرم استفاده میکنه.
که برای شروع عالیه(به نظر من از 7 شروع کن بعد برو سراغ هسته های بالاتر)
البته کلا به نظر من هسته های بالاتر نمیارزن.معمولا توی کار های عادی حتی حرفه ای هسته ی 7 به خوبی جواب میده.
هسته های بالاتر از 7 فقط به درد کامپیوتر ها و گوشی ها و ... میخورن.دور سیستم عامل نصب کردن هم خط بکش چون هم خریدنیه و هم دردسر داره و هم به هیچ دردی نمیخوره.(البته الان کتکم نزنین! توهین نمیکنم! منظورم توی کار های عادیه)
نمیدونم چرا یه سری انقد دوست دارن سیستم عامل نصب کنن.
برای همین دیگه برات 9 و 7 هیچ فرقی نمیکنه! فقط 9 سخت تره! پس همون اولیه برای شروع بهترین گزینه هست.
البته بگم یه سری دیگه از میکروکنترل هم هست به اسم at91sam7s که از اونی که نوشتی ارزون تر هستن.امکانات کمتری دارن.(مثلا پورت شبکه و ...) ولی همه ی اعضای هسته ی 7 شبیه هم هستن از لحاظ سختی.
میتونی اون رو هم بگیری ولی اصلا بهت توصیه نمیکنم.
چون بعدا که کارت پیشرفته تر میشه به مشکل بر میخوری.
موفق باشی