ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست مدار ولت متر و آمپرمتر با AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
ضمن ولومها در مدار بروتئوس فقط برای ازمایش است ودر مدار اصلی نباید گذاشته شود.-امبرمتراز1 تا1000میلی امبر است وولتمتراز1تا50ولت
موفق باشید
ببیین توی کدبرنامه درجمله(BITWAIT PORTD.7,SET)
PORTرابهPINتغغیربده--البته مداردرهرصورت کارمیکندامادرستش این است
خیلی ممنون
میرم امروز روش کار کنم

نقل قول: گفتم که.
انگار یه مدار ساده میخوای که فقط کارت رو راه بندازه.
پس رنج ولتاژ و آمپر رو بگو حد اقل.

گفتم دیگه دوست عزیز
ولتاژ 0 تا 25 ولت
امپر 0 تا 2 آمپر

یه مدار منبع تغذیه که با 3 تا آیسی TL081 درست میشه رو ساختم و الان میخوام براش ولتمتر و آمپرمتر بذارم
همین
ولی نمیدونم چرا تلسم شده و نمیتونم این مدار رو بسازم
امیدوارم که مدار دوستمون رو بتونم بسازم

آقا چند تا سوال

R2 مقدارش نیم اهم هست یا 5 اهم ؟ معمولا 0.5 اهم وات بالا میزارن دیگه .. نه ؟

سوال دوم اینکه : آمپرمتر رو باید بصورت سری و ولتمتر رو بصورت موازی روی مدار نصب کنم ؟

به جای دیود 1 و دیود 2 یه دیود دیگه ای معرفی کنید دیگه ، چون فکر کنم نتونم پیدا کنم

مثل 4007 یا 4148

راستی ، چرا برای کالیبره کردن ولتاژ پتانسیومتر نزاشتید ؟
یعنی ولتاژ رو دقیق نشون میده و نیازی به کالیبره کردن نداره ؟

من این مدار رو تو پرتیوس نگاه کردم

آقا این که روی ال سی دی فقط ولت رو نشون میده ... از آمپر چیزی رو ال سی دی نشون نمیده که :(
فهمیدم امپر رو چطور نشون میده ، ولی من میخوام هر دوتاشون رو همزمان نشون بده
خوب ال سی دی دو خطه هست ، چرا ولت رو یه خط و امپر رو یه خط دیگه نشون نمیده ؟ اینجوری که خیلی بهتر میشه
(۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۲۴:۵۶)sinastar نوشته است: [ -> ]فهمیدم امپر رو چطور نشون میده ، ولی من میخوام هر دوتاشون رو همزمان نشون بده
خوب ال سی دی دو خطه هست ، چرا ولت رو یه خط و امپر رو یه خط دیگه نشون نمیده ؟ اینجوری که خیلی بهتر میشه

سلام دوست من
شما نمیتوانید همزمان ولتاز وجریان را با یک دستگاه اندازه بگیرید مگراینکه بخواهید انراروی منبع تغذیه نصب کنید در این صورت میشود
ایا میخواهید روی منبع تغذیه وصل کنید
اگه بگید چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونید ممنون میشم...
خوب با یه مقسم ولتاژ که ولتاژ رو اندازه بگیرید.
آمپر هم با یه سنسور جریان اثر حال اندازه بگیرید.همزمان.
در ضمن تا 5آمپر هم میتونید اندازه بگیرید.وابسته به مدار مورد استفاده هم نیست.مثل مولتی متر همه جا کار میکنه
(۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۱۷:۲۵)apcog نوشته است: [ -> ]اگه بگید چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونید ممنون میشم...
خوب با یه مقسم ولتاژ که ولتاژ رو اندازه بگیرید.
آمپر هم با یه سنسور جریان اثر حال اندازه بگیرید.همزمان.
در ضمن تا 5آمپر هم میتونید اندازه بگیرید.وابسته به مدار مورد استفاده هم نیست.مثل مولتی متر همه جا کار میکنه
سلام دوست من
این مدار الان مسئله ای نیست وکار میکند واحتیاج به ای سی هال(حال) هم ندارد
اصولا بهتر است مدار با قطعاتی طراحی شود که در دسترسی در هر شهری باشد(روستا را نگفتم به این علت که از روستا هم در نهایت در شهر تهیه میشود)وهزینه اش بایین باشد(البته کیفیت نباید فداشود)ویک مقداری هم حالت کلنجار رفتن وسوال وجواب هم باشد تا هم دو طرف دانش افزایی کنند وهم دیگران احیانا --

در ضمن این دوستمان می خواهد همزمان با دو سیم جریان و ولتاز را اندازه گیری کند واین نمیشود با سه ورودی میشود ولی با دو سیم نه
امااگر داخل منبع تغذیه وبه سیمهای منبع وصل شود قضیه فرق میکند واین با دو سیم امکان دارد من مدار ولت امبر جداگانه را به او داده ام الان جواب نداده که برای وصل داخل منبع تغذیه میخواهد یا نه ومسائل رنج وکالیبره

در ضمن بهتر نیست که درباره ساخت سنسورها (میدان -جهت -جریان رنگ.....)
توسط مثلا سلف(وجبران خاصیت غیر خطی انها توسط میکرو)فعالیتی بکنیم که اگر یک در صد هم برای هر کسی جواب بدهد بسیار با ارزش است
با ارزوی موفقیت برای شما ودوستان
با سلام
خیلی متشکرم از راهنمایی دوستان خوبم
من این مدار رو برای منبع تغذیه ای که ساخته بودم میخواستم و نهایتا تونستم مدار شما و یه مدار دیگه رو با هم مخلوط و یک مدار ولتمتر و آمپرمتر درست کنم

خیلی خیلی متشکرم از کمک دوستان
(۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۳۴:۵۱)sinastar نوشته است: [ -> ]با سلام
خیلی متشکرم از راهنمایی دوستان خوبم
من این مدار رو برای منبع تغذیه ای که ساخته بودم میخواستم و نهایتا تونستم مدار شما و یه مدار دیگه رو با هم مخلوط و یک مدار ولتمتر و آمپرمتر درست کنم

خیلی خیلی متشکرم از کمک دوستان

خوب داداش حالا که شما ساختشنش ، اگه میشه آپلود کنین تا ما هم استفاده کنیم دیگه :)
ممنون
(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۱:۵۶)abbasalifix نوشته است: [ -> ]اینم برنامه به همراه فایل شبیه سازی با پرتئوس

سلام
من به ولتمتر و امپر متر نیاز داشتم با برنامش .انگار این لینک مشکل داره گرچه مال خیلی وقت پیش هست ولی اگه میشه دوباره اپلود کنید RolleyesRolleyes
صفحه‌ها: 1 2