ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست مدار ولت متر و آمپرمتر با AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام

دوستان عزیز من کارم بدجوری لنگ مونده و باید یک مدار ولتمتر و آمپرمتر با AVR تر جیحا آیسی مگا 8 بسازم ولی متاسفانه هیچ جایی نتونستم مدار درست و حسابی پیدا کنم و یکیش رو هم ساختم اما کار نکرد

خواهش میکنم کمکم کنید ، در ضمن مداری که میخوام نباید امکانات بیشتری مثل دماسنج و.... داشته باشه ، فقط ولتمتر و آمپرمتر

منتظر کمک دوستان هستم Heart
ولت مترشو من دارم اگه میخوای که برات بزارم
برای آمپر متر هم کافیه همین ولت متر رو یه فرمول ساده قانون اهم روش وارد کنید

رنج و لتاژ و جریان تون رو بگین
با آیسی 7107 هستش ؟

ببین دوست عزیز ، من میخوام روی یک ال سی دی همزمان ولت و میزان آمپر رو نشون بده
یه چیزی مثل عکس زیر :

[تصویر:  3.jpg]

شما اگر همچین چیزی هم سراغ نداری ، لطفا مداری رو که داری بده و بگو چطوری از یدونه ولتمتر و یدونه دیگه آمپرمتر بسازم

خیلی ممنون میشم

رنج ولتاژ : 0-25 ولت
رنج جریان : 0-2 آمپر
کد php:
$regfile "m8def.dat"
$crystal 4000000
Config Lcd 
16 2
Config Lcdpin 
Pin Rs Portb.0 Portd.7 Db4 Portd.6 Db5 Portd.5 Db6 Portb.7 Db7 Portb.6
Cursor Off
Cls
Config Adc 
Single Prescaler Auto Reference Avcc
Start Adc
Config Portb.1 
Output
Dim A 
As Word
Dim B 
As Single
Dim C 
As String 7
Locate 1 
2
Lcd 
"In the name of"
Locate 2 7
Lcd 
"GOD"
Set Portd.4
Waitms 2000
Cls
Locate 1 
1
Lcd 
"power supply"
Locate 2 1
Lcd 
"0-30V        2A"
Reset Portd.4
Waitms 2000
M
:
Do
Getadc(5)
204.6
6.607
Fusing("#.##")
If 
32 Then Goto O
If 32 Then Reset Portd.4
Cls
Home
Lcd 
"Voltag:" C
Print "Voltag:" C
Toggle Portb.1
Waitms 500
Loop
O
:
Cls
Locate 1 
3
Lcd 
"!!!WARNING!!!"
Locate 2 1
Lcd 
"out of range"
Set Portd.4
Waitms 1000
Goto 
این برنامه ولت متری بوده که من قبلا نوشتم و کار کرده روی منبع تغذیه ام همینو دارم

برای آمپر متر هم کافیه ولتاژ دوسر یه مقاومت رو اندازه گیری کنید وتقسیم بر مقدار مقاومت کنید مقدار جریان بدست میاد
دوست عزیز دستتون درد نکنه ، ولی خوب شماتیک مدار پس ؟
اینم برنامه به همراه فایل شبیه سازی با پرتئوس
خیلی ممنون از لطف شما

آقا شما که این همه زحمت کشیدی ، آمپرمتر رو هم به شماتیک و کدش اضافه میکردی دیگه ...
من چون کلا رشتم الکترونیک نیست ، زیاد متوجه نشدم که چطور مقدار آمپر رو باید بدست بیارم
فقط اینو میدونم که برای آمپر متر از یه مقاومت به اهم خیلی کم مثل 0.5 اهم و 5 وات استفاده می کنن و معمولا منفی آمپرمتر به منفی ولتمتر وصل میشه

بطوریکه برق مورد نظر ابتدا وارد مدار شده و از مدار خارج شده و مورد استفاده قرار میگیره و بدین ترتیب میزان آمپر و ولت بدست میاد
آمپر متر اینجوری خوب نمیشه که!
مدار باید همه جا کار کنه.
باید یه مدار تقسیم ولتاژ با ضریب متغیر بسازی.(یکم دردسر داره ولی عالی از آب در میاد)
برای آمپر متر هم باید از همین آی سی های سنسور جریان استفاده کنی.اینجوری همزمان جفتشو راحت و دقیق اندازی میگیری.
منم تا حالا آمپرمتر عملی درست نکردم هرچی بوده تو همین پروتئوس هست اگه خواستین از ای سی برای جریان استفاده کنید آی سی acs712 تا 2 آمپر میگیره و کارباهاش آسونه
با سلام

دوستان عزیز من کارم بدجوری لنگ مونده و باید یک مدار ولتمتر و آمپرمتر با AVR تر جیحا آیسی مگا 8 بسازم ولی متاسفانه هیچ جایی نتونستم مدار درست و حسابی پیدا کنم و یکیش رو هم ساختم اما کار نکرد

خواهش میکنم کمکم کنید ، در ضمن مداری که میخوام نباید امکانات بیشتری مثل دماسنج و.... داشته باشه ، فقط ولتمتر و آمپرمتر

منتظر کمک دوستان هستمHeart
[/quote]
نمیدانم نقشه را درست ارسال میکنم یانه بهرحال اگر نقشه راببینی میبینی که ساده است در ضمن ولومها در مدار بروتئوس فقط برای ازمایش است ودر مدار اصلی نباید گذاشته شود.-امبرمتراز1 تا1000میلی امبر است وولتمتراز1تا50ولت
در ضمن در برنامه در جمله BITWAIT PORTD.7 SET
PORTD.7رابهPIND.7 تغغیر دهید اینطوری بهتر است
موفق باشید
گفتم که.
انگار یه مدار ساده میخوای که فقط کارت رو راه بندازه.
پس رنج ولتاژ و آمپر رو بگو حد اقل.
صفحه‌ها: 1 2